دسته‌ها

دستگاه نانوایی در برندهای ایرانی و خارجی تولید می شود. این دستگاه ها تنوع زیادی دارند و شما می توانید برای هر نوع پخت نان از دستگاه مختص به خود استفاده کنید. در ایران به دلیل اینکه نان های سنتی بیشترین طرفداران را دارد دستگاه های متنوعی در این زمینه و برای پخت نان های سنتی در شرکت های مختلف طراحی و تولید شده است.

تفاوت های زیادی بین کارایی دستگاه های برندهای مختلف با یکدیگر نیست. از اصلی ترین و شاید تنها ترین تفاوت دستگاه ها می توان به کیفیت و قیمت آن ها اشاره نمود. شرکت ایران فر یکی از تولیدکنندگان مطرح در زمینۀ دستگاه های نان پزی به شمار می رود.

اگر شما قصد خرید دستگاه هایی نانوایی را دارید و یا اینکه به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید می توانید این مقاله را مطالعه نمایید. در ضمن افرادی که قصد دارند به تازگی وارد عرصه ی پخت نان شوند باید قبل از هر چیز برای خرید دستگاه اقدام نمایند. لازم است اشاره نماییم که شرکت ایران فر بهترین ها را در اختیار شما قرار داده است.

” علت استفاده از دستگاه های نان پزی، انواع دستگاه های نان پزی، شناخت دستگاه دوار و ویژگی های آن، شناخت دستگاه تونلی و ویؤگی های آن، قیمت و … جز مواردی است که شما در ادامه با آن آشنا خواهید شد.”

دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی

 

 

شرایط استفاده از دستگاه نانوایی صنعتی

نان از جمله مواد غذایی است که از سفره های ایرانی جدا نمی شود. امروزه به جز نان های سنتی، نان های فانتزی نیز به جمع سفره های ایرانی پیوسته است. استفاده زیاد از نان باعث شده تا افراد زیادی برای کسب درآمد به سمت راه اندازی نانوایی ها و کارگاه های پخت نان روی آورند.

هر شخصی بعد از یادگیری نیاز دارد تا دستگاه نانوایی را تهیه کرده و محل مورد نظر و مناسبی را برای راه اندازی و پخت انتخاب کند. هر یک از نان های سنتی برای پخت نیازمند یک دستگاه جداگانه هستند. نان لواش، نان تافتون، نان بربری، نان خشک، نان سنگک، نان محلی و … جز نان های پرطرفدار بین مردم می باشد که باید دستگاه مجزایی برای پخت هر یک خریداری نمود. از این رو هر شخص قادر نمی باشد تا چند نوع نان را پخت نماید. همچنین شرایط و نحوه پخت نان ها نیز با یکدیگر متفاوت است.

شرایط پخت نان فانتزی و انواع نان های حجیم و نیمه حجیم نیز با نان های سنتی متفاوت است. برای پخت این نوع نان های دستگاه های با ویژگی های متفاوت تولید شده است که می توانید از آن استفاده کنید. در ادامه به انواع این محصولات اشاره می کنیم . ما را تا پایان همراهی نمایید.

دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی

 

انواع مختلف دستگاه مناسب پخت نان

گفته شد که برای پخت نان های سنتی و صنعتی باید از دستگاه های نانوایی مختلفی استفاده نمایید. چرا که هر نوع نان نیازمند شرایط ویژه و دستگاه خاصی برای پخت است. بهتر است بدانید که نان های سنتی بیشتر با کمک دستگاه دوار پخت می شود. این دستگاه ها به طوری کلی به چهار قسمت تقسیم بندی می شوند که دارای ویژگی های یکسان ولی ابعاد مختلفی هستند.

همچنین نوع دیگر از دستگاه های پخت نان وجود دارد که از آن به عنوان دستگاه نانوایی تونلی نام می برند. این دستگاه می تواند برای پخت نان سنتی و صنعتی به شما کمک نماید. این مدل نیز در اندازه و مدل های مختلف طراحی و ساخته شده است. بیشترین استفاده از دستگاه های تونلی در کارگاه های تولید نان است.

به دلیل اینکه این دستگاه ها قادر هستند نان های بیشتری را در مدت زمان کمتر تولید نمایند بیشتر در شهرهای بزرگ و مناطق پر تردد مورد استفاده قرار می گیرند. پس باید بدانید که شما برای تولید نان مورد نظر خود نیاز به چه دستگاهی دارید.

ممکن است سوالاتی در این قسمت برای افراد ایجاد شود که:

دستگاه دوار چه ویژگی هایی دارد؟ ابعاد  اندازه های آن چگونه تعیین شده است؟ علت نامگذاری دستگاه تونلی چیست؟  از دستگاه تونلی در چه مواردی می توان استفاده نمود؟ چند نوع دستگاه تونلی داریم؟

این مقاله در نظر دارد به تمام سوالات شما به طور دقیق پاسخ دهد. برای دریافت جواب سوالات می توانید تا پایان مقاله ما را همراهی کنید.

دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی

شناخت دستگاه دوار پرتابل

دستگاه دوار معمولی جز دستگاه های اولیه پخت نان محسوب می شود. با رشد صنعت و به روز شدن فناوری دستگاه دوار به روزتر شده و در حال حاضر به شکل کنونی در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته است. دستگاه دوار معمولی و پرتابل تفاوت هایی با یکدیگر دارند که همین تفاوت ها موجب شد به صورت دوره ای دستگاه پرتابل جایگزین دستگاه های دوار معمولی شود. دستگاه پرتابل دارای ویژگی های خاصی است که توانسته با داشتن قیمت بالا، مصرف کنندگان را به خود جلب نماید. هم اکنون شما در بیشتر نانوایی ها این دستگاه را می بینید. در این قسمت و در ادامه تفاوت دستگاه پرتابل دوار و دوار معمولی، ویژگی های دستگاه پرتابل، انواع دستگاه پرتابل و … را بیان می کنیم.

 

تفاوت دستگاه دوار معمولی و دستگاه دوار پرتابل

  1. دستگاه دوار معمولی قابل جا به جایی نبود ولی دستگاه های دوار پرتابل به راحتی جا به جا می شوند.
  2. دستگاه پرتابل را می توان به دو صورت گازی و گازوئیلی استفاده کرد. ولی دستگاه معمولی این قابلیت را نداشت.
  3. زیره پخت نان دستگاه دوار معمولی از آجر ساخته شده بود ولی دستگاه دوار از چدن است.
  4. در دستگاه های دوار قدیمی ( معمولی انرژی بسیار هدر می رفت ولی با دستگاه های پرتابل در مصرف انرژی بسیار صرفه جویی شده است.
دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی

ویژگی های ظاهری دستگاه پرتابل دوار

دستگاه دوار پرتابل با فناوری جدید و به روز طراحی شده است. از این رو نکات زیادی در مورد آن مورد توجه قرار گرفته است. از جمله این نکات می توان به صرفه جویی در مصرف انرژی، استفاده راحت مصرف کنندگان از تنظیمات آن، قابلیت جا به جایی آسان، داشتن بدنه ی زیبا و مقاوم و …اشاره نمود. هر یک از این موارد خود به چند دسته تقسیم می شوند که به صورت کلی بیان می کنیم:

  •  دارای پنل مدیریتی دستی و یا دیجیتالی
  • قرار دادن پنل مدیریتی در سمت راست دستگاه برای دسترسی راحت تر
  • استفاده از سیستم اینورتر برای کنترل دمای دستگاه
  • دارای سیستم پی ال سی برای برنامه ریزی دستی دستگاه
  • قابلیت تنظیم دما با توجه به شرایط و نحوه ی پخت
دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی

ویژگی های بدنه دستگاه دوار پرتابل

  • دارای بدنه ۵ لایه برای مقاوم سازی و صرفه جویی در انرژی( بدنه دستگاه پرتابل از دو لایه گالوانیزه، پشم سنگ، پشم شیشه و استیل ساخته شده است.)
  • بدنه رویه دستگاه از نوعی استیل ضد زنگ طراحی و ساخته شده است که می تواند مقاومت دستگاه در برابر رطوبت، ضربه، زنگ زدگی و .. بالا ببرد.
  • دارای چرخه هایی بر روی پایه های دستگاه: از این چرخ ها در صورت جا به جایی دستگاه می توان کمک گرفت و دستگاه را به راحتی جا به جا نمود.
  • استفاده از چدن برای زیره دستگاه: چدن در برابر حرارت بسیار قوی است و همین امر باعث شده که برای دستگاه های پخت نان انتخاب شود. همچنین چدن در برابر حرارت رسانای خوبی بوده و سریع گرما را از خود عبور می دهد.
  • استفاده از سوخت دو منظوره: در برخی مناطق دسترسی به گاز شهری دشوار است. از این رو دستگاه های پرتابل قابلیت سوخت دو منظوره را دارند. با توجه به شرایط می توان از سوخت گاز و یا گازوئیل برای پخت نان استفاده نمود.
  • برای هر پخت هر نوع نانی از زیره مخصوص به خود آن استفاده می شود.

لازم است در آخر اشاره کنیم که می توانید با توجه به سلیقه خود تاچ دستگاه را نیز انتخاب نمایید. تاچ منحنی، هلالی و تخت سه مدل از طرح ای تولید شده شرکت ایران فر هستند.

دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی

انواع دستگاه دوار پرتابل و ابعاد آن ها

دستگاه دوار پرتابل دارای ۴ سایز است که هر یک مناسب برای پخت نان خاصی بوده و در ابعاد متفاوتی نیز تولید شده است.

دستگاه دوار یک و نیم متری: این دستگاه بیشتر در رستوران ها، پیتزا پزی ها، کافی شاپ ها و … مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که ابعاد اندازه کمی دارد.

” این دستگاه به طول ۱۵۰ سانتی متر، عرض ۱۵۰ سانتی متر، ارتفاع ۲۱۰ سانتی متر است. و وزن این دستگاه به طور تقریبی ۱۵۰۰ کیلوگرم تعیین شده است.”

دستگاه دوار دو متر و بیست سانتی متری: این دستگاه مناسب پخت نان لواش، نان تافتون و نان های محلی است. ابعاد این دستگاه به شرح زیر است:

” طول ۲۲۰ سانتی متری، عرض ۲۲۰ سانتی متری، ارتفاع ۲۱۰ سانتی متری. در ضمن وزن تقریبی این محصول ۱۸۰۰ کیلوگرم است.”

دستگاه دوار دو نیم متری و دستگاه دوار سه متری: از هر دوی این دستگاه ها برای پخت نان بربری و نان سنگک استفاده می شود. هر کدام با توجه به مقدار مورد نیاز حجم کم و حجم بالای تولید مورد استفاده قرار می گیرد. ابعاد این دو دستگاه به شرح زیر است:

” دستگاه دو و نیم متری به طول دو و نیم متر، عرض دو و نیم متر، و ارتفاع ۲۱۰ سانتی متری طراحی شده است. وزن تقریبی این محصول ۲۰۰۰ کیلوگرم است.”

” دستگاه سه متری دارای طول ۳ متری، عرض ۳ متری و ارتفاع ۲۱۰ سانتی متری است. وزن تمام شده این محصول به صورت تقریبی ۲۱۰۰ کیلوگرم است.”

دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی

 

شناخت دستگاه پخت نان تونلی

دستگاه تونلی یکی از مدل های دستگاه نانوایی است. همان گونه که از اسم آن مشخص است این دستگاه به صورت تونلی طراحی شده و دارای طول چند متری است. از دستگاه تونلی برای پخت انواع نان های فانتزی، نان های نیمه حجیم و حجیم استفاده می شود. همچنین در صورتی که نیاز باشد در برخی کارگاه ها از این محصول برای پخت نان های سنتی نیز استفاده می کنند.

لازم است اشاره کنیم که این دستگاه قادر است مقدار نان مورد نیاز در حجم بالا را در مدت زمان کم تولید کرده و به دست مصرف کننده برساند. این دستگاه را نمی توان در مکان های کوچک جای داد به همین جهت هزینه نگهداری از آن کمی بیشتر است.

دستگاه تونلی در مدل های نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک برای پخت نان های سنتی تولید شده است. ابعاد این دستگاه در چهار و نیم متر و ۵ و نیم متر است. در ضمن دستگاه تونلی که برای پخت نان صنعتی مورد نیاز است در ابعاد ۶ و نیم متری تولید شده است.

علت تفاوت در ابعاد دستگاه تونلی

دستگاه تونلی که برای پخت نان های سنتی استفاده می شود با دستگاه نانوایی که برای پخت نان های نیمه حجیم مورد استفاده قرار می گیرد یک تفاوت جزئی دارد و آن هم وجود سیستم بخار است. درست است، وجود سیستم بخار در پشت دستگاه تونلی باعث شده تا طول این دستگاه با دستگاه دیگر در دو متر اختلاف داشته باشد.

نان های حجیم برای اینکه به خوبی تخمیر شده و پخته شوند نیاز است تا از طریق لوله های داخل دستگاه تونلی، بخار آب ناشی از سیستم بخار به درون دستگاه وارد شده تا تخمیر به خوبی صورت گرفته و نان ها به درستی پخت شوند.

دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی

حرف آخر

شرکت ایران فر برای اینکه به شما کمک کند تا یک انتخاب درست داشته باشید مشاورین مجربی را در اختیار دارد که به صورت اینترنتی و همچنین به صورت حضوری قادر هستند اطلاعات کاملی در مورد خرید، چگونگی خرید، چگونگی تشخیص دستگاه با کیفیت و … را به شما ارائه نمایند. همچنین این شرکت خدمات متنوعی را نیز برای خریداران در نظر گرفته است. یکی از این خدمات ارائه گارانتی مدت دار، نصب و راه اندازی رایگان دستگاه توسط متخصصین، آ»وزش های اولیه استفاده از دستگاه و … اشاره نمود.

لازم است بدانید تمام دستگاه نانوایی که برای پخت انواع نان مورد استفاده قرار می گیرد در شرکت ایران فر تولید می شود. شما به عنوان خریدار می توانید از طریق این شرکت اقدام به خرید کرده و در اولین فرصت و سریعترین زمان محصول خود را تحویل بگیرید. در ضمن در حال حاضر و به دلیل وجود بیماری، شرکت ایران فر محصولات خود را به صورت اینترنتی نیز به فروش می رساند. همین امر به شما کمک می کند تا زمان کمتری برای خرید و انتخاب سپری نمایید.

تماس با ما

شماره تماس مشاوران           محمود بهیار : ۰۹۱۳۵۸۵۴۵۹۷

شماره تماس مشاوران           محسن بهیار : ۰۹۱۱۷۹۷۸۴۹۲

تلفن دفتر           تلفن ثابت دفتر : ۰۱۷۳۴۲۲۷۶۲۱

آدرس           آدرس : استان گلستان ، گرگان

                       اصفهان ، خیابان امام خمینی

دستگاه نانوایی – قیمت دستگاه نانوایی صنعتی بربری
دستگاه نانوایی – فروش انواع دستگاه نانوایی لواش ۲٫۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
تماس با مشاوران