وسایل نانوایی لواش: نان یک محصول بسیار پرکاربرد و پرمصرف می باشد که مردم جهان در روز مقدار زیادی از آن را مورد استفاده قرار میدهند، نان ها و مدل های مختلفی را دارم و در مکان های مختلف به شکل های مختلف در سه نوع مسطح نیمه حجیم و حجیم پخت میشوند که ابزار پخت آنها آنها می باشد که در این متن سعی داریم تا با دستگاه ها و وسایل مورد نیاز نانوایی که در ایران مورد استفاده قرار میگیرد برای شما توضیح دهیم و بگوییم که چگونه میتوان یک نانوایی را به صورت مجموعه کامل و بروز و برای تولید انواع نان های لواش بربری و تافتون راه اندازی کرد و چگونه و چه دستگاه هایی برای همچین کاری نیاز می باشد.
با ما همراه باشید تا در ادامه متن در مورد مشخصات فنی انواع مدل های دستگاه های تونلی و دوار و نوع های مختلف دستگاه های پخت نام به همراه مشخصات فنی آن آشنا شویم و بگویم که چگونه میتوان این دستگاه ها را با بهترین کیفیت با قیمتی بسیار مناسب از یک تولیدی به صورت مستقیم و با ضمانت دو ساله و خدمات پس از فروش بلندمدت خریداری نمود.
فروش انواع مدل دستگاه پخت نان سنتی
وسایل نانوایی لواش: دستگاه هایی که برای پخت نان استفاده میشود از جمله دستگاه های دوار و دستگاههای تونلی می باشند که این دو مدل مدل های مخصوص نان های سنتی و صنعتی می باشد که قابلیت تولید نان در مدلهای مختلف به صورت انبوه را دارند که هر کدام از این دستگاه ها دارای زیر شاخههای مختلفی و مدل های مختلف می باشند که قابلیت تولید هر کدام از آنها برمی گردد به نوع نوع نان و مقدار تولید آن که دستگاه های دوار فقط قابلیت تولید نان های سنتی مانند تافتون و سنگک و بربری و لواش را دارند که این ۴ نوع نون های سنتی اصالتا ایرانی به شمار میروند و بیشترین مصرف را در میان مردم ایران دارند.
[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]اگر بخواهیم که تقسیم بندی کنیم که چه نان هایی بین مزاجهای مردم ایرانی بیشتر خوشم می آید می توان گفت که ۴۵ درصد مردم ایران مصرف نان لواش را نسبت به نان های دیگر ترجیح می دهند و ۱۲ درصد مردم از نان سنگک برای استفاده روزانه و نیاز خود مورد مصرف قرار میدهند و ۲۳ درصد نیز نان بربری و تافتون مورد مصرف مردم قرار میگیرد و الباقی برمیگردد به نان های محلی هر استان که در هر استان های مختلف به صورت معلق میشود که آنها نیز درصد الباقی این نمودار را به خود جذب میکنند.[/box]
مشخصات دستگاه دوار نانوایی
وسایل نانوایی لواش: دستگاه های دوار نمونه دستگاههایی هستند که برای اولین بار در ایران وظیفه تولید نانهای سنتی را در نانواییها به عهده داشتند و جزو قدیمی ترین دستگاه های پخت نان در صنعت محسوب میشوند که این نوع دستگاه ها به صورت صفحه ای کار می کنند و نان ها بر روی صفحه چدنی آنها قرار میگیرد و با دوران ۳۶۰ درجه بر حول محور ستون وسطی دستگاهها که نصف این دستگاه به صورت مخزنی میباشد و حرارت در آن جاری میشود نانها پخته می شود و فرآیند تولید نان در این دستگاهها به این صورت می باشد که نان بعد از قرار گرفتن بر روی صفحه چدنی گرد دور خورده و با چندین دور و رفتن به داخل مخزن پخت نان ها به صورت یکنواخت به وسیله دو مشعل زیره و رویه پخت می شوند.
این دستگاه ها دارای چهار مدل ۱٫۵ متری و ۲٫۲۰ متری، ۲٫۵ متری و ۳ متری ساخته می شوند که هر مدل از این دستگاه ها مخصوص پخت نان و استفاده در مکان های مختلفی می باشد که به صورت مختصر در قسمت زیر آنها را توضیح خواهیم داد و خواهیم گفت که چگونه و در کجا می توان از این دستگاه ها استفاده نمود.
در کجا از دستگاه های دوار می توان استفاده کرد؟
وسایل نانوایی لواش:
- دستگاه دوار ۱٫۵ متری: دستگاه های دوار یک و نیم متری برای استفاده در رستوران ها و فست فودها ساخته میشوند که جایگیری کمی دارند و قابلیت تولید نانهای تافتون در مقادیر پایین و استفاده برای خمیر پیتزا و تولید پیتزا و انواع فست فودها و حتی گرم کردن غذاها نیز مورد استفاده قرار میگیرد که این دستگاهها هم از نظر قیمتی هم از نظر جایگیری برای استفاده در این دو مکان بسیار مناسب می باشند و شما می توانید برای استفاده در این مکان ها از دستگاه یک و نیم متری دوار استفاده نماید.
- دستگاه دوار ۲٫۲۰ متری: پاهام دلم توسط دستگاههای دعوا می باشند که در نانوایی های تافتون و لواش مورد استفاده قرار می گیرند که به صورت پرتاب و سنگ های سوراخ دار هستند.
- دستگاه دوار ۲٫۵ و ۳ متری: دستگاه های دوار ۲.۵ و ۳ متری برای پخت نانهای بربری و سنگک مناسب می باشند که قابلیت تولید آنها نسبت به دستگاه های کوچکتر برای پخت این دو نوع نان که جزو نان های نیمه حجیم و حجیم حساب میشوند مورد های مناسب تری می باشد و قابلیت تولید آنها نیز از دو مدل بالایی بیشتر و قابلیت تولید بهتری دارند و شما می توانید برای استفاده در این دو مکان از دستگاههای بزرگ دوار استفاده نمایید که همان دستگاه های ۲ و ۳ متری این مدل هستند.
دستگاه تونلی پخت نان یا دوار؟
وسایل نانوایی لواش: دستگاه های تونلی مدل دیگری از دستگاههای پخت نان هستند که به صورت اتوماتیک و نیمه اتوماتیک ساخته می شوند که برای تولید همان نان های سنتی و صنعتی و به صورت انبوه ساخته میشود این دستگاهها برای تولید نانهای مسطح مانند لواش و تافتون و سنگک به صورت اتوماتیک ساخته میشود و برای تولید نانهای حجیم و نیمه حجیم مثل بربری و فانتزی و دیگر نانهای حجیم و نیمه حجیم در مدل نیمه اتوماتیک ساخته می شوند که از مزیت این دستگاه میتوان به حرارت غیر مستقیم و سیستم بخار آن ها اشاره نمود.
وسایل نانوایی لواش
وسایل نانوایی لواش: برای تولید نان همان طور که گفتیم این دو نوع دستگاه بهترین دستگاه های پخت نان هستند ولی موضوع این است که برای پخت این نان ها در مدل اتوماتیک نیاز به وسایل جانبی نیست به غیر از خمیرگیری که وظیفه خمیر گرفتن و تولید خمیر با میکس کردن آب و آرد مواد دیگر که خمیر تولید می شود هیچ دستگاه دیگری برای دستگاه های تونلی و خط تولید تمام اتوماتیک نیاز نیست ولی در دستگاه های نیمه اتوماتیک مانند دستگاه های تونلی نیمه اتوماتیک و دستگاه های دوار به پهن کن ها و فرم دهنده ها نیاز است، برای پخت نان های لواش
و تافتون نیاز به سه کارهای شاطریان که وظیفه پهن کردن فرم دادن و وزن کردن چانه ها و ابزار نان می باشد ولی برای پخت نان های سنگک و بربری نیاز به این دو دستگاه نیست و تنها دستگاه چانه گیر به صورت اتوماتیک وجود دارد که وظیفه گرفتن چاله ها را و گرد کردن و وزن کردن آنها را دارد که می توانید از آنها برای استفاده نانوایی سنگک و بربری استفاده نمایید ولی دستگاه های پخت نان سنگک و بربری برای پنهان کردن و فرم دادن آنها دستگاه وجود ندارد و تنها فر و چانگیر و خمیدگیر خط تولید و وسایل کامل این مجموعه نان ها می باشد.