نمایندگی فروش دستگاه دوار پخت نان در شرکت ایران فر امکان پذیر می باشد . نان یکی از غذا های مهم در چرخه غذایی انسان ها می باشد ، نان ها در انواع مختلفی وجود دارد که می توان آنها را به دو دسته  حجیم و نیم حیجم تقسیم کرد. برای پخت انواع نان های مختلف ار دستگاه های مختلفی استفاده می شود ، برای مثال از دستگاه دوار برای پخت نان های سنتی (لواش ، بربری ، سنگک و….) می توان استفاده کرد، و برای پخت نان فانتزی باید از دستگاه طبقه ای استفاده کنیم . حال ما در این متن سعی داریم دستگاه های دوار پخت نان را برای شما عزیزان توضیح دهیم ، دستگاه های دوار در اندازه های مختلف وجود دارد این موضوع به این دلیل است که هر یک از اندازه های دستگاه ها برای پخت نان مخصوص به خود ساخته می شود برای مثال از دستگاه ۲٫۵ متری می توان بای پخت نان سنگک و بربری استفاده کرد :

دستگاه دوار پخت نان

انواع ابعاد دستگاه دوار

دستگاه های دوار همانطور که در بالا اشاره کردیم در اندازه های مختلف وجود دارد که ما سعی داریم در این متن کارایی اندازه های مختلف را برای شما توضیح دهیم :

دستگاه ۱٫۵ متری دوار : از دستگاه های ۱٫۵ متری اکثرا در کارگاه های پیتزا پزی و رستوران ها و گاهی اوقات برای کاگاه های خانگی استفاده می شود ، دستگاه های ۱٫۵ متری از نظر طراحی با دستگاه های ۲٫۲۰ تفاوت ساختاری دارند برای مثال : دستگاه های ۱٫۵ متری از تعداد یک مشعل برای مخزن گرما دستگاه استفاده می شود ولی در دستگاه های ۲٫۲۰ به بزرگتر از تعداد دو مشعل استفاده می شود .

دستگاه دوار پخت نان

دستگاه دوار ۲٫۲۰ متری دوار:  دستگاه های دوار ۲٫۲۰ را می توان در کارگاه های مختلفی استفاده کرد از این دستگاه که نوعی دستگاه متوسط و نیم بزرگ هست هم می توان در کاگاه های پخت نان لواش و هم در کارگاه پیتزا پزی و رستوران ها استفاده کرد .

دستگاه های دوار ۲٫۵۰ و ۳ متری دوار : دستگاه دوار ۲٫۵۰ و ۳ متری اکثرا در کارگاه های پخت نان بربری و سنگ استفاده می شود این دستگاه ها دو نو بزرگ دستگاه های دوار هستند که اکثرا برای تولید ۲۵۰ الا ۳۲۰ کیلو در ساعت مناسب هستند.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]دستگاه های دوار در دو نوع حرارت مستقیم و حرارت غیر مستقیم وجود دارد که ما در این متن به ابعاد دستگاه های حرارت مستقیم اساره کردیم . [/box]

دستگاه دوار پخت نان

 

مشاوره رایگان و راه خرید دستگاه

در گاهی اوقات برای خریداران دستگاه های پخت نان این سوال پیش می آید که (چه دستگاهی برای کارگاه من مناسب هست و برای مقدار تولید من چه دستگاهی پیشنهاد می شود و آیا دستگاه دوار برای من مناسب است یا دستگاه تونلی) و در گاهی اوقات نمی دانند باید از چه راه هایی خرید خود را انجام دهند ، به همین دلیل شرکت ایران فر برای مشتریان خود مشاوره ۲۴ ساعته رایگان قرار داده است تا مشتریان بتوانند با اطلاع کامل و جامع از دستگاه دستگاه متناسب با کار خودشان را انتخاب کنند و راه های خرید دستگاه های صنعتی هم به

دستگاه دوار پخت نان

دو روش امکان پذیر می باشد ، روش اول همان خرید حضوری و آمدن به دفتر مرکزی و خرید می باشد و راه دوم برای خرید دستگاه ها بصورت اینترنتی هست که مشتری می توانددستگاه مدنظر خود را به فروشنده های شرکت سفارش داده و بعد از دریافت پیش فاکتور مبلغ را ارسال کرده تا دستگاه برای آنها بارگیری شود ، مشتریان گرامی می توانند از این دو روش خرید خود را انجام دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *