عرضه و فروش انواع فر پخت نان. آیا با نمایندگی های عرضه و فروش انواع فر صنعتی در اینترنت آشنایی دارید؟ آیا عرضه انواع فر صنعتی در نمایندگی های آنها به صورت مستقیم از شرکت های تولید کننده می باشد؟
فر های صنعتی از بهترین دستگاه های صنعتی موجود در بازار می باشند که معمولا از آنها برای پخت محصولات مختلف استفاده می نمایند.
فر های صنعتی مختلف را معمولا به گونه ای طراحی نموده اند، که یا به وسیله انرژی الکتریکی کار می کنند و یا از طریق گاز حرارت مناسب را برای پخت محصولات مختلف مورد استفاده قرار می دهند.
عرضه و فروش انواع فر پخت نان:
فر های صنعتی در طرح های مختلفی به بازار عرضه شده، زیرا آنها را برای پخت یک محصول خاص مورد استفاده قرار نمیدهند، بلکه حالت چند کاره بودن دارند، و می توان محصولات مختلفی را تولید می نماید.حال اگر شما هم خریدار دستاه های صنعتی پخت نان و شیرینی هستید می توانید با خئاندن ادامه این مطلب بع بعضی از سوالات خود در مورد مشخصات فنی انواع دستگاه های پخت نان و راه های خرید آن اطلاعات کسب کنید و حتی از کیفیت دستگاه ها که در انواع مختلف متفاوت هستند مطلع شوید :
انواع فر صنعتی
عرضه و فروش انواع فر پخت نانک
برخی از فر های صنعتی به گونه ای طراحی شده اند که تعدادی سیخ بر روی آنها نصب بوده، که می توان مرغ سالم را به آنها وصل نمده تا به صورت بریان شده پخته و آماده استفاده شود.این فر ها با حرارت یکنواخت باعث می شوند تا گوشت مرغ به خوبی پخته شده، که این موضوع سبب می شود تا ان غذا بسیار لذی و خوش خوراک شود. برخی دیگر از فر های صنعتی را به گونه ای طراحی نموده، تا بتوان تعداد زیادی از سینی های مخصوص به همان فر را در آنها استفاده نمود.این سینی ها را باید از شیرینی های مخصوص پر نموده و آنها را درون فر قرار داد، زیرا سینی باعث می شود که شیرینی ها بر روی هم نچسبند.
این موضوع سبب کیفیت بالای این شیرینی ها و سرعت تولید انواع شیرینی توسط این نوع از فر های صنعتی شد.
عرضه و فروش انواع فر صنعتی معمولا به صورت مستقیم از شرکت های تولید کننده به نمایندگی های اینترنتی صورت می پذیرد، زیرا اغلب مشتریان فر صنعتی برای خرید محصول مورد نظر، به سایت های عرضه و فروش اینترنتی فر های صنعتی مراجعه می نمایند. خوب همانطور که تویح دادیم دستگاه های پخت نان از روش های مختلفی تقسیم بندی می
شوند که برای مثال دو نمونه از آن ها می توان به :حرارت مستقیم بودن و غیر مستقیم بودن دستگاه ها و سیستم بخار دار و بدون سیستم بخار اشاره کرد. تقسیم بندی دستگاه ها و توضیح دادن طرح های مختلف آن به شما این قابیلت را می دهد تا دستگاه های قنادی را در اندازه هاو شکل های مختلف بهتر بشناسید و دستگاه مناسب برای خود را از میان چندین نوع انتخاب و خریداری کنید.
چگونه یک دستگاه پخت نان خوب را انتخاب کنیم؟
عرضه و فروش انواع فر پخت نان:
یکی از سوالاتی که برای بعضی از خریداران دستگاه های صنعتی پخت نان پیش می آید این است که چگونه یک دستگاه خوب برای پخت نان را انتخاب کنیم، خوب در این قسمت می پردازیم به بعضی از سوالاتی که باید خریداران از خود درمورد شرایط خودشان بپرسند که این سوالات عبارت انداز :
- مقدار تولیدی که در روز می خواهیم پخت کنیم چقدر است؟
- مقدار بودجه برای خرید این دستگاه چقدر است؟
- چه نانی را می خواهیم با این دستگاه پخت کنیم ؟
- آیا به دستگاهی نیاز دارم که شیوه سنتی را در خود داشته باشی و یا کلا با تکنولوژی روز دنیا ساخته شود؟
- ابعاد دستگاه چه مقدار برایم مهم است؟
- آیا تعداد نیروی انسانی مورد نیاز برایم مهم است ؟
- آیا نوع حرارتش برایم مهم است یا نه؟
- داشتن یا نداشتن سیستم بخار دستگاه برایم مهم است؟
- نوع سیستم کنترل دستگاه به چه صورت باشد؟
این سوالات سوالاتی می باشد که برای انتخاب یک دستگاه باید از خودمان بپرسیم تا از نظر انتخاب کارخودمان را آسان کرده باشیم و از میان انتخاب های کمی که حال بعد از این سوال ها برای ما باقی مانده است یک دستگاه را انتخاب کنیم . یکی از مهمترین موضوع ها برای انتخاب دستگاه این است که مقدار می خواهیم هزینه بکنیم که هم یک دستگاه مقرون به سرفه خریده باشیم و هم بتوانیم کارخودمان را با آن راه اندازی کنیم.
معرفی انواع مدل دستگاه های پخت نان
عرضه و فروش انواع فر پخت نان:
خوب حال به معرفی انواه دستگاه ها میرسیم که در این قسمت با انواع مختلف دستگاه های پخت نان آشنا خواهیم شد.
دستگاه های تونلی: دستگاه های تونلی یکی از دستگاه های می بشاد که در کارگاه های تولید نان به صورت انبوه و نیم انبوه مناسب می باشد که برای پخت انواع نان ها مناسب هستند(قابلیت پخت نان های حیجم و نیم حجیم و نان های مسطح) این دستگاه ها در دواندازه ۴٫۵ و ۶٫۵ متری ساخته می شوند و تفاوت این دو دستگاه در داشتن قسمت بخار در دستگاه های ۶٫۵ متری می باشد که برای تخمیر بهتر محصولات قرار داده می شود و در تولید نان های حجیم این قسمت الزامی می باشد.
دستگاه طبقه ای : دستگاه های طبقه ای یا همان دستگاه های نان فلنتزی یکی از دستگاه های می بشاد که در تولید نان های حجیم و نیم حجیم مورد استفاده قرار میگیرد و برای تولید انواع نان های مانند نان فانتزی ، نان تست ، و نان بگت مناسب هستند، این دستگاه ها دارای سیستم بخار می باشند که از قسمت دینام و سیلندر به قسمت اتاقک منتقل می شود. دستگاه های طبقه ای دارای سنگ زیره با دو جنس ایرانی و آلمانی می باشند که به سفارش مشتری آن را در قسمت زیره قرار می دهند .
دستگاه دوار پخت نان : دستگاه های دوار را می توان به عنوان اولین دستگاه در صنعت پخت نان یاد کرد که از چندین سال پیش تا به حال تولید می شود و هنوز که هنوزه این دستگاه یکی از پرطرفدار ترین دستگاه ها در این صنعت می باشد، دستگاه های دوار دارای مزیت های بسیار خوبی می باشند که چند نمونه از آن ها عبارت انداز : پخت چند نوع نان در یک دستاه بدون هیچ تغییری در دستگاه ، مقدار تولید مناسب نسبت به اندازه دستگاه ، قیمت مناسب و مقرو به صرفه ای که دارد، مقدار مصرف سوخت کم در مدت زمان کار و …. دیگر مزایا که این دستگاه را یکی از بهترین دستگاه های تولید نان ساخته است .
جهت خرید این محصولات می توانید با گروه پشتیبانی ما در ارتبات باشد.
فروش دستگاه تونلی پخت نان
عرضه و فروش انواع فر پخت نانک
دستگاه های تونلی هملانطور که در بالا توضیح دادیم یکی از بهترین و مناسبترین دستگاه برای تولید نان به صورت انبوه می بشاد این دستگاه ها در اندازه های مختلف ساخته می شود. که طول دستگاه هایی که در بعضی از کارانه جات تولید نان استفاده می شود تا ۴۰ متر هم می رسند، دستگاه های تونلی در دو نوع تمام اتوماتیک و نیم اتوماتیک ساخته می شود. که تفاوت این دستگاه در نوع تئلید آن ها می باشد که شامل این موضع که با دستگاه نیم اتئماتیک می توان چندین مدل نان را پخت کرد ولی با دستگاه های تمام اتوماتیک تنها یک نان قابل
پخت می باشد. دستگاه های تونلی را در کل می توان در دو دسته تقسیم کرد که شامل دستگاه های تونلی قابل استفاده در کارخانه جات تولید نا و دستگاه های تونلی برای استفاده در کارگاه های تولید نان تقسیم بندی کرد. این دستگاه ها دارایی تفاوت های مانند استاندارد پخت و از نظر ابعاد تفاوت بسیار زیادی دارند. زیرا در دستگاه های تونلی که در کارخانه جات مورد استفاده قار میگیرد دارای طول حداقل ۱۵ متری می باشند که این مقدار برای استفاده در کارگاه ها مناسب نمی باشد.
خرید دستگاه دوار نان پزی
عرضه و فروش انواع فر پخت نان:
دستگاه های دوار همانطور که در بالا گفته شد یکی از پرطرفدار ترین دستگاه ها در کارگاه های تولید نان می باشد، دستگاه های دوار در ۴ اندازه مختلف ساخته می شوند که هریک از این دستگاه ها برای استفاده در کارگاه های مختلف مناسب هستند برای مثال دستگاه های دوار ۲٫۲۰ قابل استفاده در کاراه های پخت نان لواش و تافتون مناسب هستند و قابلیت پخت این نان ها را به خوبی دارد، دستگاه های دوار دارای دو مشعل در بالا و پایین دستگاه می باشند که برای پخت بهتر نان ها به کار گرفته می شوند، هچنین دستگاه های دوار دارای سنگ
های زیره نان به جنس چودن می باشند که این قابلیت را دارد که در زمان کار مقدار حرارت تئلید شده در دستگاه را به مدت طولانی در خود نگه دارد، این سنگ ها به صورت دایره ای در دستگاه قرار میگیرد که در تیکه ای یکسان و جدا تولید می شود که هنگام تعویض آن ها کار آسانتر باشد، و در آخرین موضوع در مورد دستگاه های دوار می توان یک هشدار را داد که آن هم این است که :
[box type=”warning” align=”aligncenter” class=”” width=””]در هنگام کار با دستگاه مواظب دست خود باشد که به سنگ های زیره برخورد نکند زیرا باعث سوختگی سدید دست و پوست می شود . و دومین موضوع در مورد این دستگاه دوار هنگام روشن کردن مشعل ها می باشد که باید بصورت اصولی انجام بگیرد زیرا امکان انفجار آن نیز وجود دارد.[/box]