وسایل نانوایی لواش:
دستگاه های تولید نان یکی از دستگاه های می باشد که به صورت کامل و با یک دستگاه امکان پخت و عملیات تولید محصولات نان را قادر نمی باشد و نیاز به این است که تجهیزات جانبی مختلفی را برای تولید یک نان در این مجموعه استفاده نمایید که از وسایل مختلف و تجهیزات مختلف این دستگاه ها یک مجموعه کامل ساخته میشود و نانهای مورد نظر خود را با آن تولید میکند، به این مجموعه کامل که با وسایل پخت نان و نانوایی ساخته میشوند نانوایی گفته میشود و یا کارگاه تولید نان گفت می شود.
ما در این قسمت سعی داریم تا شما را با دستگاه ها و وسایل نانوایی در ابعاد مختلف آشنا کنیم و از مشخصات فنی آنها برای شما بگوییم و بگویم که چگونه میتوان این محصولات را با کیفیت درجه یک و قیمتی مناسب از تولیدکننده معتبر خریداری نمود.
وسایل پخت نان چیست؟
مجموعه دستگاه های پخت نان به دستگاه های گفته میشود که با کنار هم قرار گیری این وسایل یک مجموعه کامل و مناسب برای تولید نان های مختلف مانند نان های سنتی که شامل نان های لواش و بربری و سنگک هستند و چنان هایصنعتی که شامل نان های فانتزی و نان های باگت هستند را میتوان با این مجموعه تولید نمود.
در ادامه خواهیم گفت که دستگاه های مختلف برای تولید نانهای سنتی لواش و بربری و تافتون چه دستگاهی هستند و به صورت کامل از مشخصات آنها برای شما خوایم گفت.
به طور کل دستگاه های پخت نان به دو دسته تقسیم می شوند که یک دستگاه در دستگاه های تمام اتوماتیک و یکدست دستگاه های نیمه اتوماتیک می باشند که برای پخت نان هر کدام از آنها نیز به دستگاه های جانبی نیاز دارند که آنها را نیز در ادامه تقسیم بندی می کنیم. (وسایل نانوایی لواش)
معنی دستگاه اتوماتیک و نیمه اتوماتیک:
خوب دستگاه های فرهای نیمه اتوماتیک به دستگاه های گفته میشود که فقط قابلیت تولید نان یعنی از قسمت پخت را دارم و تنها وظیفه تولید نان و پخت آن را بر عهده دارند که بقیه انجام کارها مانند فرم دادند و از نکردن و دیگر موارد در عهده پرسنل دیگر و دستگاه های دیگری می باشد که به این دستگاه دستگاه های نیمه اتوماتیک گفته می شود.
دستگاه های تمام اتوماتیک نیز به دستگاه های گفته میشود که قابلیت تولید نان را به صورت چند مرحلهای دارم و انجام بسیاری از کارها بر عهده این دستگاه بوده و اکثر کارها را به خودی خود با سیستم تمام اتوماتیک انجام می دهند. (وسایل نانوایی لواش)
خرید وسایل تمام اتوماتیک نانوایی:
اولین دستگاهی که به شما معرفی خواهیم کرد وسایل تمام اتوماتیک پخت نان لواش هستند که برای انواع نانهای سنتی مثبت استفاده میشوند این دستگاه ها اکثراً دارای دو قسمت هستند که یک قسمت قسمت خمیر گیر بوده و قسمت دوم خط تولید نان می باشد که تمامی مراحل بعد از گرفتن خمیر را برعهده دارند.
دستگاه های تمام اتوماتیک دارای مزایا و معایب مختلفی می باشند که از جمله آنها می توان به این شرکت کرد که دستگاه های تمام اتوماتیک دارای قابلیت تولید زیاد و انبوه می باشند که در ادامه به صورت دسته بندی شده مزایا و معایب آنها را بیان خواهیم کرد. (وسایل نانوایی لواش)
مزایایی دستگاه تمام اتوماتیک: از جمله مزایای دستگاه های تونلی میتوان به تمام اتوماتیک بودن آن که استفاده از دست در این دستگاه به صفر میرسد و دوم مزیت این دستگاه تولید انبوه و بعدی را میتوان به آن اشاره کرد که این دستگاه ها به صورت حرارت غیر مستقیم و کیفیت و ماندگاری بالا تولید میشوند.
معایب دستگاه های تمام اتوماتیک: همانطور که میدانیدچ همانطور که می دانید هر چیزی در کنار مزایایی که دارد دارای معایبی نیز میباشد که مصرف سوخت بالا و هزینه خرید زیاد این دستگاه جز معایب این محصول به حساب میآیند. (وسایل نانوایی لواش)
تعریف دستگاه نیمه اتوماتیک پخت نان:
دستگاه های نیمه اتوماتیک نیز نوع دیگری از دستگاه های پخت نان هستند که بهترین مدل برای کسانی می باشد که تازه می خواهند نانوایی راه اندازی کنند و یا کارگاهی حتی بزرگ برای پخت نان راه اندازی نمایند که این دستگاه ها دارای قابلیت پخت چند نوع نان راحت دارند که می توان از آنها برای پخت نانهای سنتی استفاده نمود این دستگاه ها دستگاه های دوار نیمه اتوماتیک و دستگاه های تونلی نیمه اتوماتیک می باشند که به صورت یک و نیم الی ۳ متر در دستگاه های دوار و از کوره های تونلی نیز چهارو نیم و پنج و نیم متر برای پخت نان ساخته میشوند.
دستگاه های پخت نان در نوع دوار دارای دو مشعل و درنا تونلی دارای تک مشعل می باشند که این دستگاه ها برای پخت نان به صورتی طراحی شده اند که حرارت آنها به مقدار نیاز در دستگاه پخش شود و نه بیشتر و نه کمتر از آن مقداری که باید باشد در دستگاه ها حرارت مورد استفاده قرار نمی گیرد.
دستگاه های نیمه اتوماتیک تنها معایبی که دارد این است که فرآیند تولید محصولات کمی نسبت به دستگاه های تونلی سرعت پایین تری دارند و تولید نیاز به پرسنل بیشتر دارد. (وسایل نانوایی لواش)
وسایل نانوایی لواش:
آخرین موضوعی که در مورد آن صحبت خواهیم کرد این است که کدام دستگاه را برای خودمان و کارگاهی که قرار است آن را تجهیز کنیم خریداری نماییم؟
خب همانطور که می دانید دستگاه ها به دو نوع دوار و تونلی هستند که دستگاه های دوار برای کسانی که میخواهند در یک نانوایی معمولی و با تولید متوسط به کار خود را شروع کنند و یا کار خود را ادامه دهند دستگاه های دوار بهترین مورد و برای کسانی که قصد فروش و پخش محصولات و پخته محصولات به صورت عمده را دارند دستگاه های تونلی پیشنهاد میشود که هم از نظر تولید و هم از نظر کیفیت نسبت به دیگر دستگاه ها دارای کیفیت بهتری می باشند و مورد تایید هستند.
دلیل اینکه می گویند که دستگاه های تونلی برای کسانی که تازه شروع به کار می خواهم بکنند مناسب نیست این است که دستگاه تونل دارای قیمتی بالا و مصرف سوخت زیادی هستند که برای افراد تازه کار و کسانی که میخواهند تازه این کار را شروع کنم به صرفه نبوده و امکان فروش آنها نیز در بازار کمی سخت است و بهتر است کسانی که میخواهند کارهای کوچک و متوسط را شروع کنند از دستگاه های دعوا استفاده نمایند. (وسایل نانوایی لواش)