برای کارگاه تولیدی نان باید از چه دستگاه هایی استفاده کنیم و به چه کارگاه هایی کارگاه پخت نان گفته می شود؟
به گزارش فردا نیوز اولین نانوایی تهران در سال ۱۳۲۶ تاسیس شد که کار این نوع تولید نان سنگک بود.
نان های سنتی ایران که در سالهای اخیر و تا به حال مورد استفاده مردم قرار می گرفت و اکثر مردم از آنها استفاده می کردند نانهای سنگک و بربری و لواش می باشد که مورد استفاده اکثر مردم ایران می باشد.
در کل نامهای به مکانی گفته میشود که در آن انواع پختن آن انجام بگیرد و به مردم در بازار به صورت بهداشتی عرضه شود.
از قدیم تا به حال نان را با ابزارهای مختلفی پخش می کردند که با بالا رفتن تقاضای این محصول و پیشرفت الکترونیک دستگاه های جدید ساخته شد که نانوایی ها را به سیستم های الکترونیکی مجهز کرد دستگاه های دوار و دستگاه های تونلی که دارای سیستم های اینورتر هستند و به صورت پرتابل ساخته می شوند همان دستگاه های دیجیتالی می باشند که در عصر جدید برای پخت نان سالم و بدون دی اکسید کربن آتش تولید و ساخت میشود که شرکت ایرانسل تولید کننده انواع دستگاه صنعتی پخت نان و قنادی می باشد.
دستگاه پخت نان خانگی گازی
توضیح دستگاه دوار پخت نان
در قسمت بالا توضیح دادیم که اولین نانوایی ها به چه صورت بودم و اولین نان در چه سالی در نانوایی ها به صورت رسمی تولید و زیر نظر کمیته بهداشت به مردم عرضه شد.
اما در ادامه در مورد مشخصات فنی دستگاه های دوار صحبت خواهیم کرد و خواهیم گفت که چگونه می توان این دستگاه ها را با کیفیت بالا خرید نمود.
دستگاه های دوار دستگاه هایی می باشند که به صورت صفحه ای تولید می شوند و نان ها بر روی آن صفحه قرار گرفته و شکل گیری و پخت میشوند که این دستگاهها را دستگاه
های دوار می گویند دستگاه های دوار از نظر شکل ظاهری شکل گرد و به صورت استوانه ای دارند که برای پخت نان( دستگاه های دوار قابلیت تولید انواع شیرمال و شیرینی را نیز دارد)
محصولات بر روی صفحه دستگاه قرار می گیرد و بعد از چند دور چرخیدن دستگاه انواع نان پخته شده و قابل استخراج کردن آن می باشد.
مقدار اندازه چرخیدن صفحه دستگاه ها برای پختن آن بستگی به نوع و قطر نان و یا هر محصول دیگر می باشد.
برای مثال برای پخت انواع نان لواش دستگاه تنها با یک دور چرخه دیدن آن را پخش میکند ولی برای پخت نان بربری حداقل دستگاه باید چهارده دور چرخید تا نان بربری به محصول مورد نظر آماده شود.
قیمت دستگاه پخت نان خانگی
انواع مدل دستگاه پخت نان
دستگاه های دوار پخت نان در چهار نوع ساخته میشود که این شارنو دستگاه های صنعتی می باشند و مدل کوچک آن دستگاه دو متر و بیست سانتی و مدل متوسط آن دستگاه دو نیم متری و مدل های بزرگتر آن دستگاه های سه متری و سه و نیم متر می باشد.
دستگاه های تولید نان بربری و نان سنگک دستگاه های ۳ متری و سونی متری و قابلیت تولید این نانها را دستگاه های دو نیم متری هم دارم ولی برای پخت نان لواش و نان تافتون و یا هر نان مسطح دیگر که به صورت دوار قرار است پخته شود باید از دستگاه های دو متر ۲۰ سال در کوچکتر استفاده نمود زیرا دستگاه بزرگ برای پخت این آنها مناسب نیستند چون آنها را بعد از یک دور چرخیدن خشک کرده و غیرقابل استفاده میکنند.
( نان مسطح به نام ای گفته می شود که دارای قطر بسیار نازک مانند نان لواش میباشد.)
دستگاه های دوار دارای دو مشعل می باشند که از قسمت بالای ران و زیر نان حرارت را پخش کرده و قابلیت تولید نان را با حرارت ای کاملاً یکنواخت فراهم کرده است.
دستگاه های دوار یکی از مزیت های بارزی که دارند این است که قابلیت تولید چند نوع نان را با یک دستگاه دارید و برای خرید این دستگاه پر کاربرد می توانیم با گروه فنی ما تماس بگیرید و از مشاورات فنی رایگان آنها برخوردار شوید و محصول خود را خریداری نمایید.