قیمت دستگاه پخت نان سنتی به دلیل اینکه در حال نوسان است نمیتوان یه قیمت واحدی را برای آن در نظر گرفت. از این رو تنها برای اطلاع از قیمتها باید با روشهایی که توسط شرکتهای تولید کننده ارائه کردهاند برای اطلاع اقدام کنید. دستگاههای پخت نان در انواع مدلهای مختلف تولید شده است که هر یک از آنها با توجه به ویژگیهایی که دارند در نانواییهای مختلف به کار برده میشوند.
نانا های لواش و بربری جز پر مصرفترین نانهای ایرانی و سنتی هستند که تولید انبوهی از آن در کارگاهها و نانواییها تولید شده و به دست مصرف کننده میرسد. در ضمن یکی از اصلیترین نکاتی که در تولید این محصول باید دقت نمود کیفیت و بهداشت آن است. نان به صورت مستقیم با افراد جامعه در ارتباط است و همیشه بخشی از مواد غذایی را تشکیل میدهد به همین جهت باید در پخت آن و کیفیت تولید نان دقت بالایی را صرف نمود.
برای اینکه محصول تولید شده از نظر بهداشتی و کیفیت مورد قبول باشد باید اقدام به خرید دستگاههای مناسب و مطمئنی کرد. شرکتهای ایرانی تنها تولیدکنندگان دستگاههای پخت نان هستند. برندهای زیادی در حال حاضر در بازار با یکدیگر رقابت میکنند که از این بین خریدار و مصرف کننده میتواند یک برند معتبر را انتخاب کند. شرکت ایران فر نیز جز شرکتهای فوق قرار دارد که میتوان از آن استفاده نمود.
روش خرید دستگاه پخت نان
قیمت دستگاه پخت نان:
بعد از قیمت دستگاه پخت نان، نوبت به خرید این محصول میرسد. در اصل باید بعد از اطلاع از قیمتها و انتخاب محصول مورد نظر به دنبال شرکت تولید کننده معتبر دستگاه پخت نان بود. برندها با توجه به ویژگیهایی که برای محصولات خود ارائه میدهند قیمتهای متعددی را تعیین میکنند. پیشنهاد میکنیم که برای خرید الویت قیمت محصول نباشد. الویت بندی محصولات از نظر قیمت کمی میتواند باعث آسیب به کیفیت محصول وارد کند.
حال که مرکز خرید و برند مورد نظر انتخاب شد باید برای خرید دستگاه اقدام کرد. روشهایی که هم اکنون برای خرید محصول وجود دارد دارای تنوع زیادی است. رد گذشته تنها میتوانستند با مراجعه به فروشگاه دستگاه را خریداری کرده و از آن استفاده نمود.
با پیشرفت تکنولوژی و امکانات مجازی، باعث شده است تا روشهای خرید کمی متفاوتتر شود. هم اکنون به دو صورت مجازی و حضوری میتوان خرید دستگاههای پخت نان را انجام داد.
- خرید به صورت حضوری: در این مورد خریدار میتواند با شرکت تولید کننده به صورت مستقیم ارتباط برقرار کرده و یا اینکه از طریق فروشگاهها و نمایندگیهای فروش، دستگاه پخت نان انتخابی خود را خریداری کنند.
- خرید مجازی (اینترنتی): در این نوع خرید میتوان بدون مراجعه حضوری، تنها با وارد شدن به وب سایت اینترنتی و فروشگاه اینترنتی شرکت مربوطه محصول مورد نظر خود را شناسایی و انتخاب کرده و از همین طریق یعنی به صورت اینترنتی سفارش خود را ثبت نماید.
لیست قیمت پخت نان دوار و تونلی
قیمت دستگاه پخت نان:
دستگاه پخت نان دوار و تونلی هر یک به صورت جداگانه مورد استفاده قرار میگیرند. هر یک از دستگاههای فوق نسبت به تجهیزاتی که در آن به کار رفته است قیمتهای مختلفی دارند. این قیمتها توسط شرکتها تعیین شده و به دست مصرف کننده میرسد.
در بعضی موارد افرادی هستند که توانایی خرید محصول مورد نظر خود را ندارند و به دنبال یافتن دستگاههایی با قیمت ارزان هستند. این افراد باید در نظر داشته باشند که محصول خود را از کجا و با چه نوع برندی خریداری نمایند.
- خرید دستگاه پخت نان کار کرده
- دستگاه بدون خدمات پس از فروش
- استفاده و خرید دستگاه بی کیفیت
این نوع دستگاهها میتواند به نوعی از قیمت کمتری برخوردار باشد. ولی باید این را نیز در گرفت که خرید این دستگاهها ممکن است از نظر کیفیت و بهداشتی بودن به محصول تولید شده آسیب وارد کند. در قیمت گذاری محصولات پخت نان ارز و واردات تأثیر زیادی دارد. تحریمهای متعدد باعث شده است تا قیمت قطعات وارد شده برای تولید کننده افزایش یابد و همین امر به بالا رفتن قیمت منجرب میشود.
برای خرید ارزانتر میتوان بدون واسطه دستگاه مورد نظر را از شرکت تولید کننده خریداری کرد. در ضمن برای خرید دستگاههای کارکرده مناسب با قیمت کمتر پیشنهاد میشود از طریق شرکت اقدام کنید. شرکت ایران فر این محصولات را در اختیار مصرف کننده قرار میدهند.
لوازم جانبی دستگاه پخت نان
قیمت دستگاه پخت نان:
در صنعت پخت نان تجهیزاتی قرار داده شده است که جز لوازم جانبی به شمار میرود. این تجهیزات در صنعت پخت نان جز لوازم کاربردی و اصلی به شمار میرود. لازم است بدانید که هر یک از این تجهیزات به نوبه خود در تولید نان با کیفیت تأثیر گذار است. لوازم جانبی که برای پخت نان بربری و نان لواش مورد استفاده قرار میگیرد با یکدیگر متفاوت بوده و باید به این نکته نیز در هنگام خرید دقت نمود.
[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]دستگاه پخت نان بربری در کنار خود نیازمند استفاده از دستگاه خمیرگیر است. این محصول کمک میکند تا مخلوط آب و آرد به خوبی صورت گرفته و در هنگام استفاده و پخت نان، خمیر با کیفیتی در دست باشد.[/box]
بر خلاف دستگاه نان بربری، در نان لواش از پهن کن استفاده میشود. نانهای لواش به خاطر اینکه باید به صورت خاصی پهن شده و حالت خود را حفظ کند با دست امکان پذیر نیست و ممکن است کمی دشوار باشد. خمیر پهن کن در این دستگاه کمک زیادی در تولید نان می کندو لازم است به این نکته اشاره کنیم که این محصول دارای مدلهای مختلفی است که در هنگام خرید باید به آن توجه نمود.
مقدار مصرف نان سنتی در ایران
قیمت دستگاه پخت نان:
نان از جمله مواد غذایی است که بسیار در بین مردم مورد توجه قرار گرفته است. در این بین کشور ایران نسبت به دیگر کشورها حدودن ۳ برابر بیشتر از نان استفاده میکنند. تمایل ایرانیها به استفاده از نانهای سنتی خیلی بیشتر از نانهای صنعتی میباشد. در واقع نان صنعتی به تازگی وارد حیطهٔ صنعت نان پزی ایران شده است و همچنان جایی برای پیشرفت دارد.
نانهای سنتی لواش، بربری، سنگک، تافتون، انواع نان محلی و … بیشترین استفاده را در بین مردم داشته و همین امر مصرف نان را افزایش میدهد. با توجه به اطلاعات کسب شده از مصرف نان ایرانیها، هم اکنون در ایران به صورت سرانه ۳۲۰ گرم آرد برای تهیهٔ نان مورد استفاده قرار میگیرد.
نان به عنوان یک ماده مغذی در بین مواد غذایی به شمار میرود که مصرف آن به اندازه میتواند کمبودهای بدن را جبران نماید. با توجه به نظر کارشناسان تغذیه هر شخص بالغ باید روزانه ۳۱۰ گرم نان مصرف نمایید که این مقدار با توجه به شرایط و سن افراد متغبیر است.
طبق نظر کارشناسان تغذیه:
- افراد ۲ تا ۳ سال روزانه ۵۰ گرم
- افراد ۴ تا ۵ سال روزانه ۶۰ گرم
- ۶ تا ۱۱ سال روزانه ۱۱۰ گرم
- ۱۲ تا ۱۷ ساله دختران به مقدار ۲۷۰ و پسران ۳۵۰ گرم
- ۱۸ تا ۲۹ دختران ۲۴۰ و پسران ۳۴۰ گرم
- ۳۰ تا ۶۰ مردان ۳۴۰ و زنان ۲۱۰ گرم
- بالای ۶۰ سال مردان ۲۲۰ و زنان ۱۰ گرم
به طور روزانه باید مصرف نان را در بین تغذیه خود داشته باشند.
مقدار تولید نان سنتی در ایران
قیمت دستگاه پخت نان:
با توجه به ایجاد کارگاههای تولید نانهای صنعتی و ورود آن به کشور همچنان استفاده از نانهای سنتی به صورت سابق وجود دارد. از کل مصرف نان در ایران تنها ۱۰ درصد آن متعلق به نانهای صنعتی است و ۹۰ درصد باقی مانده برای مصرف نان سنتی است.
در واقع مصرف زیاد نان باعث شده است تا حجم استفاده از نانهای سنتی بیشتر باشد. به همین جهت دور ریز نان نیز بیشتر میشود. با توجه به سفارشهایی که در رابطه با استفاده از نانهای صنعتی شده است. نانهای سنتی همچنان در جایگاه خود قرار گرفته است.
تولیدکننده و فروشنده دستگاه پخت نان
قیمت دستگاه پخت نان:
خرید دستگاه پخت نان یکی از معضلاتی است که مصرف کنندگان را به فکر برده است. انتخاب برند مناسب، شرکت مورد اعتماد، فروشگاه مورد تأیید و … جز مواردی است که باید در هنگام خرید و فروش به آن دقت نمود. انتخاب در این زمینه کمی دشوار است ولی کافی است کمی فرصت و زمان برای خرید داد و بعد از تحقیق یک خرید درستی انجام شود.
شرکت ایران فر برای مصرف کنندگان خود از نمایندگیها در سراسر ایران استفاده کرده است. به این معنا که خریدار میتواند به راحتی در صورتی که قصد خرید محصولات ایران فر را دارد با مراجعه کردن به نمایندگیهای این شرکت با قیمت مناسب محصولات مورد نیاز را خریداری کنند. چرا که خرید از نمایندگیای مربوط به شرکت ایران فر میتواند در زمینه کیفیت و قیمت باعث جلب اطمینان خریدار شود.
فروشندگان با توجه به قیمت خریداری شده محصول و همچنین هزینههای صرف شده برای خرید و جابه جایی درصد کمی بر روی محصولات افزایش قیمت دارند که این افزایش قیمت زیر نظر اصناف و فروشندگی است. با توجه به این موارد خرید و فروش این دستگاهها تنها از مراکزی امکان پذیر است که دارای مجوز فروش و تأییدیه وزارت بهداشت باشد.
بهترین دستگاه پخت نان دارای چه ویژگی هستند؟
قیمت دستگاه پخت نان:
قیمت دستگاه پخت نان با ویژگیهای این دستگاهها در ارتباط است. هر چقدر سیستم دستگاه پخت نان پیچیدهتر و به روز تر باشد قیمت آن نیز افزایش پیدا میکند. این ویژگیها باید در جهت بهتر شدن دستگاه و آسانتر شدن کار پخت نان پیش روی کند. در واقع یک دستگاه خوب باید:
- دارای بدنه مقاوم در برابر حرارت بالا، زنگ زدگی و آسیب دیدگی باشد.
- دارا بودن از سیستمهای جدید و به روز در دستگاه پخت نان
- استفاده از قطعات درجه یک و با کیفیت
- ساخته شده توسط شرکت معتبر و مرود تأیید
- دارای تجهیزات درجه یک و مصرف پایین انرژِی
کیفیت دستگاههای پخت نان قبل از اینکه به سمت بازار عرضه شده و در اختیار مصرف کننده قرار بگیرد توسط سازمان استاندارد و بهداشت سنجیده میشود. وقتی که دستگاه توسط این دو سازمان مورد تأیید باشد از ارم استاندارد و وزارت بهداشت بر روی دستگاه استفاده شده تا خریدار از کیفیت محصول اطمینان حاص نماید.
تفاوت دستگاه نان صنعتی و سنتی در چیست؟
قیمت دستگاه پخت نان:
دستگاههای پخت نان صنعتی و نان سنتی از نظر ابعاد و ویژگیها با یکدیگر تفاوت دارند. چرا که این دو نان کاربردی از نظر ظاهری و پخت نیازمند مراحل جداگانهای هستند. هم اکنون که دو نوع دستگاه دوار و تونلی برای پخت نان سنتی مورد استفاده قرار میگیرد.
دستگاه پخت نان دوار به هیچ عنوان برای پخت نانهای صنعتی مناسب نیست چرا که قابلیت استفاده از سیستم بخار در این دستگاه وجود ندارد. تنها میتوان از دستگاه تونلی استفاده کرد که برای پخت نان صنعتی نیازمند استفاده از دستگاه تونلی ۶ و نیم متری میباشد.
ابعاد دستگاه تونلی نیمه اتوماتیک در ۴ و نیم متر و ۵ و نیم متر طراحی شده است. ولی برای اینکه بتوان برای پخت نانهای صنعتی از آن استفاده نمود باید سیستم بخار را به آن اضافه کنند. به همین جهت طول طول این دستگاه تا ۶ و نیم متر اضافه شده و سیستم بخار در انتهای دستگاه تعبیه شده است.
ناگفته نماند که از فرهای قنادی نیز میتوان برای پخت نانهای صنعتی، حجیم و نیمه حجیم استفاده کرد. ولی شرط استفاده از این دستگاهها نیز مجهز بودن به سیستم بخار است. سیستم بخار کمک میکند تا خمیر به خوبی تخمیر شده و نان با کیفیت بالاتری پخت شود.
ویژگی دستگاه دوار برای تولید انواع نان
قیمت دستگاه پخت نان:
دستگاههای دوار برای چخت انواع نان تفاوتهای زیادی ندارند. چرا که نمونهی کار آنها به یک صورت بوده و تنها ابعاد متفاوتی دارند. در بعضی موارد ممکن است از نظر ظاهری تفاوتیهایی بین آنها وجود داشته باشد که بیشتر به نوع نان بستگی دارد.
- دستگاه دوار یک متر و بیست سانتی متری برای استفاده در رستورانها، کافی شاپ ها و …
- دستگاه دوار دو متر و بیست سانتی متری مناسب برای پخت نانهای لواش، تافتون، نانهای محلی و …
- دستگاه دوار دو و نیم متری برای پخت نان بربری و نان سنگک
- دستگاه دوار سه متری مناسب برای پخت نان بربری و نان سنگک
تمام دستگاههای دوار از نظر ارتفاع در اندازه ۲۱۰ سانتی متری تا ۲۴۰ سانتی متری تولید شدهاند. از ویژگیهای دیگر دستگاههای پخت نان دوار میتوان به استفاده از اینورتر، دو مشعله بودن، استفاده از دو سوخت برای کار دستگله، دارای صفحه دیجیتالی و … نام برد که در تمام دستگاههای دوار پرتابل به یک شکل استفاده شده است.