از لیست قیمت انواع فر قنادی چگونه اطلاع پیدا کنیم؟ آیا می دانید که چه فر هایی را باید خریدرای نمایید تا کارآیی مناسب تری داشته باشند؟ در مورد مشخصات فنی فر های قنادی چه اطلاعاتی دارید ؟ آیا انواع مختلف دستگاه قنادی را می شناسید ؟ آیا ابعاد و کیفیت دستگاه ها را تشخیص می دهید ؟ آیا می دانید چه دستگاهی برای چه کارگاهی مناسب است؟
در ادامه به همه این سوالات و به مشخصات و قیمت فر های قنادی خواهیم پرداخت. قبل از هر چیز پیشنهاد میدم اگر در مورد دستگاه های پخت نان فانتزی می خواید اطلاعاتی کسب نمایید حتما به مقاله قیمت دستگاه نان فانتزی مراجعه نمایید.
امروزه قنادی یکی از بهترین و زود بازده ترین مشاغلی می باشد که می توان برای رشد مالی از آن استفاده نمود، زیرا معمولا انواع شیرینی جات را به صورت روزانه به فروش می رسانند و از این طریق می توانند روزانه به درآمد ثابتی که قابل حسابرسی بلند مدت می باشد دست یابند.
دستگاه های پخت نان خانگی نیز یکی دیگر از دستگاه هایی هستند که برای راه اندازی یگ کارگاه خانگی مناسب می باشند، پیشنهاد می کنم مقاله قیمت دستگاه پخت نان خانگی را نیز مطالعه نمایید تا از مشخصات کامل دستگاه های خانگی مطلع شوید.
فر های بزرگ سنعتی که برای کارگاه های تولید شرینی ساخته می شوند را فر قنادی می نامند، و معمولا از آنها بیشترین استفاده را انجام می دهند. دستگاه های قنادی را برای شناسایی بهتر به چند دسته تقسیم میکنیم تا تا شناسایی تمامی آن ها آسان تر شود . فر های صنعتی قنادی را معمولا طوری طراحی نموده اند که بتوان انواع شیرینی جات را با مقدار مختلف تولید نموده، تا اینکه بتوان آنها را در بازار توزیع نمایند.
دستگاه پخت نان دوار نیز یکی از مقالات مفید برای کسانی است که قصد خرید دستگاه نانوایی را دارند مناسب می باشد. و همچنین برای افرادی که قصد راه اندازی کارگاه های خانگی را دارند پیشنهاد می کنم مقاله قیمت فر قنادی ۴ دیس رو مطالعه بفرمایید.
انواع فر قنادی
انواع فر های قنادی به دو دسته فر قنادی صنعتی و فر قنادی نیمه صنعتی تقسیم می شوند که مدل هر دو این مدل ها را برای شما توضیح خواهیم داد:
فر قنادی صنعتی
فر های صنعتی به دستگاه های ثابت و دارای شاستی نشسته و بصورت گردان گفته می شود که در اندازه های ۱۰ الی ۳۲ دیس تولید می شوند و نوع حرارت آنها نیز اکثرا بصورت غیر مستقیم می باشد.
انواع فر قنادی صنعتی
- دستگاه قنادی ۳۶ دیس (سفارشی)
- دستگاه قنادی ۳۲ دیس
- دستگاه قنادی ۱۶ دیس
- دستگاه قنادی ۱۲ دیس
- دستگاه قنادی ۱۰ دیس
- دستگاه قنادی ۸ دیس
فر قنادی نیمه صنعتی
فر های قنادی نیمه صنعتی نیز مدل کوچک فر های صنعتی می باشند که این مدل فر ها از نظر ابعاد و جایگری مناسب استفاده در خانه و کارگاه های کوچک می باشد که البته از نظر ابعاد سینی ها تفاوتی و با دستگاه های صنعتی ندارند و یکی هستند. (حرارت دستگاه های نیمه صنعتی بصورت نیمه غیر مستقیم می باشد).
انواع فر قنادی نیمه صنعتی
- فر قنادی ۴ دیس
- دستگاه نیم صنعتی ۶ دیس
دستگاه میکسر قنادی
دستگاه های میکسر یکی دیگر از دستگاه های قنادی می باشد که در کارگاه های قنادی نقش اساسی دارد و برای همزدن انواه محصولات به کار می رود (برای همزدن: انواع مایه جات و تخم مرغ و انواع خیمر ها و دیگر مواد مشابه برای ساخت شیرینی . دستگاه های میکسر در اندازه های بسیار مختلفی وجود دارد که عبارت اند از :
- دستگاه میکسر ۲۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۵۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۸۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۱۲۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۱۶۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۱۸۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۲۲۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۲۶۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۲۸۰ لیتری
- دستگاه میکسر ۳۲۰ لیتری
دستگاه های که در بالا ذکر شد چند نمونه از این دستگاه می باشد که در انواع کارگاه های به کار می رود ، ولی از دستگاه های ۲۰ و ۵۰ لیتری اکثرا در کارگاه های تولید متوسط استفاده می کنند و از نظر کارایی نیز مناسب است، دستگاه های میکسر دارای لگن و پارو های استیل می باشد که برای تولید انواع خمیر مناسب هستند ، استیل بودن مخزن ها و پارو ها در نظافت دستگاه نیز کمک می کند تا آسان تر شود ، و آخرین موضوع در مورد دستگاه های قنادی ضمانت ۲ ساله ای است که از شرکت ایران فر دریافت می کنید و خاطر شما از بابت کیفیت محصول راحت می شود .
برای شروع کار صنعتی از چه دستگاهی استفاده کنیم؟
دستگاه های قنادی ۱۶ دیس یکی از دستگاه های فر قنادی محسوب می شود که برای استفاده در کارگاه های تولید متوسط مناسب است و در چنین کارگاه های جایگاه دارد. دستگاه های قنادی ۱۶ دارای سیستم حرارت غیر مستقیم می باشند و از حرارت تا ۴۲۰ درجه سانتی گراد برخوردار هستند. دستگاه های قنادی ۱۶ دیس دارای سینی های ۶۰*۴۰ سانتی متری هستند که استاندارد سنی های قنادی هستند، بزرگی سینی ها این قابلیت را به شما می دهد تا در مان کمتر محصولات بیشتری پخت کنید.
اکثر دستگاه های قنادی دارای حرارت بسیار بالا می باشند توجه داشته باشید در زمان اتمام کار و برداشتن سینی ها از دستکش یا یک پارچه استفاده کنید زیرا امکان سوختگی از داغی گاری و سینی ها وجود دارد.
اکثر دستگاه های قنادی دارای حرارت بسیار بالا می باشند توجه داشته باشید در زمان اتمام کار و برداشتن سینی ها از دستکش یا یک پارچه استفاده کنید زیرا امکان سوختگی از داغی گاری و سینی ها وجود دارد.
لیست قیمت انواع فر قنادی به صورت دقیق در سایت ها به روز رسانی می شود. به جهت اینکه قیمت ها در نوسان هستند ممکن است روزانه این قیمت ها تغییر کنند. پس بهتر است قبل از خرید از قیمت ها مطلع شوید.
صادرات دستگاه قنادی
با افتخار می توان گفت کشور عزیزمان ایران یکی از بهترین تولید کنندگان دستگاه های قنادی می باشد و صادرات این دستگاه ها از ایران به کشور های دیگر چه در اروپا و چه در آسیا و دیگر قاره ها صورت میگیرد و در چند سالی اخیر موفق به دریافت نشان رضایت مشتری شده اند و این موضوع باعث می شود تا خریداران دستگاه ها از کیفیت بالا دستگاه ها اطمینان داشته باشند.
درمور فر نیمه صنعتی بیشتر بدانید…
دستگاه های نیمه صنعتی قنادی برای پخت شیرینی و کلوچه مناسب کارگاه وخانگی در بسیاری از موارد می شود استفاده نمود به دلیل وزن سبک وحجم کوچک این دستگاه ها ازقیمت مناسبی برخوردارند وبه راحتی قابل حمل ونقل می باشند.
شرکت ایران فر در این راستا برای اشتغال زایی و راه اندازی کارگاه های قنادی با بودجه کم این دستگاه ها را طراحی نموده است تا افراد بیشتری بتوانند این کار را با هزینه کم راه اندازی نمایند.
دستگاه های نیم صنعتی از بدنه تمام استیل برخوردار هستند و از و مخزن داخلی گالوانیزه که هم نگه دارنده حرارت می باشد و هم در پخت بهتر محصولات کمک می کند بدنه استیل این دستگاه ها به این دلیل است که در مدت زمان طولانی شکل ظاهری دستگاه ها از بین نرود و در مقابل زنگ زدگی مقاوم باشد . دستگاه های نیم صنعتی در ۲ اندازه مختلف وجود دارد که شامل :
- دستگاه نیم صنعتی ۴ دیس
- دستگاه نیم صنعتی ۶ دیس
دستگاه های نیم صنعتی همچنین از ضمانت ۱ ساله نیز برخوردار هستند.
دستگاه های قنادی نیم صنعتی به دلیل اندازه کوچکی که دارند ، حداکثر دمایشان ۲۸۰ درجه سانتی گراد می باشد و برای تولید بعضی شیرینی ها امکان پذیر نیست و ممکن است کیفیت پخت را نداشته باشد ، زمان خرید دستگاه از مقدار حرارتی که برای پخت شیرینی نیاز دارید توجه داشته باشید .
تفاوت دستگاه صنعتی و نیمه صنعتی
همان گونه که در قبل گفتیم، دستگاه های نیمه صنعتی در خانه و کارگاه های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. بعد از اینکه صنعت شیرینی پزی در کشور ما رونق گرفت افراد زیادی با پخت انواع شیرینی سعی کردند تا از نظر مالی خود را تامین نمایند از این رو اقدام به به گذراندن دوره های آموزشی کرده و سپس وارد عرصه ی تولید شدند.
برخی از افراد مثل خانم های خانه دار که نمی توانستند در محیط های بیرون فعالیت کنند با استفاده از دستگاه های نیمه صنعتی پخت شیرینی و کلوچه را به داخل خانه آورده و شرینی های خانگی را در بین مردم و قنادی ها عرضه کردند.
در کنار این ویژگی دستگاه های نیمه صنعتی، دستگاه های صنعتی برای تولید انبوه و در حجم بالا کاربرد دارد. این دستگاه ها با توجه به ابعاد و اندازه های مختلفی که دارد در کارگاه های کوچک و بزرگ قابل استفاده هستند. در ادامه این بحث به چند تفاوت جزئی دستگاه های خانگی و کارگاهی اشاره می کنیم.
- اولین تفاوت در بین دستگاه های صنعتی و نیمه صنعتی ابعاد آن ها است. چرا که اگر دستگاه های خانگی ابعاد بیشتری داشته باشند قابلیت جا گذاری در محیط خانه را ندارند.
- برای قرار دادن سینی های حاوی مواد شیرینی و … در دستگاه های صنعتی از چرخ های قابل حرکت استفاده می کنند ولی در دستگاه های نیمه صنعتی باید این فرآیند از طریق دست انجام شود.
- در صورت نیاز به پخت با حجم بالا می توان از دستگاه صنعتی استفاده نمود ولی دستگاه های نیمه صنعتی قادر به پخت در حجم بالا نیستند.
دستگاه طبقه ای کیک پزی
یکی دیگر از دستگاه های صنعتی پخت مواد غذایی دستگاه طبقه ای می باشد و برای تولید انواع نان های حجیم مانند تست و نان باگت و فانتزی مناسب می باشد ، این دستگاه ها از سیستم بخار نیز برخوردار هستند که قابلیت تخمیر بهتر را به محصولات می دهد.
دستگاه های طبقاتی بطور کلی در دو اندازه ۸ دیس و ۱۶ دیس وجود دارند که در ۴ طبقه ساخته شده اند ، دستگاه های طبقه ای به دلیل داشتن سیستم بخار برای تولید انواع کیک نیز مناسب می باشد.
این دستگاه ها دارای سیستم اینورتر می باشند که در زمان تولید و کار مقدار حرارت دستگاه را به شما نشان می دهد و سیستم PLC که برای کنترل دستگاه به صورت دیجیتالی می باشد.
ابعاد دستگاه های طبقه ای ۱۶ دیس هم بصورت :
- طول ۳۴۰ سانتی متر
- عرض ۱۹۰-۲۵۰ سانتی متر
- ارتفاء ۲۲۰ سانتی متر
کاربرد لیست قیمت انواع فر قنادی صنعتی
فر های صنعتی قنادی معمولا دارای سایز بندی می باشند از این رو لیست قیمت انواع فر قنادی متفاوت است. زیرا باید ابتدا از قیمت نمونه های مختلف اطلاعات کافی داشته، تا بتوان دستگاه مناسب را تهیه نمود. دستگاه های قنادی در دو نوع سیستم بخار دار و بدون سیستم بخار وجود دارد که دستگاه های سیستم بخار دار از نظر قیمت تفاوت چندانی با دستگاه های معمولی دارد (دستگاه های بدون سیستم بخار).
خوب همانطور که می دانید دستگاه های قنادی تولید اصفهان یکی از بهترین دستگاه های تولیدی در سطح کشور می باشد. و به همین جهت قیمت های بالایی دارند. شما می توانید قبل از خرید از لیست قیمت انواع فر قنادی به وسیله وب سایت و یا تلفن های شرکت اطلاع پیدا کنید. از نظر کیفیت تولید کنندگان اصفهانی حرف اول را در ساخت دستگاه های پخت نان می زنند. برای تولید آن از تخصص و تجارب بالایی که دارند استفاده می کنند.
کمی درمورد دستگاه پخت نان…
خوب در آخرین قسمت می خواهیم تا دستگاه های نان پزی را به شما معرفی کنیم این دستگاه ها در انواع بسیار مختلفی وجود دارد و به همین دلیل ما سعی داریم تا دراین قسمت فقط دستگاه های تونلی را به شما معرفی کنیم ، دستگاه های تولی در دو اندازه ۵٫۵ متری و ۵٫۵ متری وجود دارد که برای تولید ، انواع نان های سنتی و صنعتی مناسب می باشند.
این دستگاه ها قابلیت تولید ۴ هزار کیلو گرم در روز را دارند که جالب تر این است که ای مقدار تولید برای استاندارد کاری ۸ ساعت می باشد و برای تولید بیشتر می توانید با کمترین آن تایم این کار را انجام دهید.
حرف آخر
لیست قیمت انواع فر قنادی در شرکت ایران فر نسبت به فروشگاه ها و نمایندگی های دیگر بسیار مناسب است. شما می توانید این محصولات را با قیمت مناسب از طریق وب سایت اینترنتی و یا به صورت حضوری از نمایندگی و یا شرکت تولید کننده خریداری نمایید.
بسیار ممنون از مقاله خوبتون
ممنون از شما
سلام
برای خرید بصورت غیر حضوری مشه اقدام کرد ؟
سلام وقت شما بخیر
بله لینک سفارش آنلاین براتون قرار میدم
https://ovenshop.ir/shope/
سلام
ممنون از پست خوبتون
فر های نمیه صنعتی هم دارید؟
بسیار ممنون از سایتتون برای این محتوا خوب
متن عالی بود ممنون
ممنون از اطلاعاتتون
این مدل فر ها رو چطور میتونم سفارش بدم
سلام وقت بخیر
صادرات هم دارید؟
عالی
مفید بود
ممنون از شما