دستگاه های اتوماتیک یکی از دستگاه های پرطرفدار در میان تولید کنندگاه نان می باشد ، این دستگاه ها در دو نوع وجود دارد که نوع اول که رایج ترین و شناخته تر می باشد دستگاهتونلی است که اکثر کارگاه ها از این دستگاه استفاده می کنند و دستگاه دوم که با فناوری جدید تولید شده و در چند نوع اندک فقط تولید شده است دستگاه دوار اتوماتیک است این دستگاه ها در اندازه های مختلفی وجود دارد ، دستگاه های تونلی و دستگاه های دوار در کل در دو نوع وجود دارد که نوع اول دستگاه های حرارت مستقیم است که برای سنتی تر شدن فرایند پخت دربعضی از کارگاه ها از این دستگاه ها استفاده می کنند و نوع
دیگر دستگاه های حرارت غیر مستقیم می باشد ، که در اکثر کارگاه ها از نوع تونلی این دستگاه استفاده می کنند و برای تولید انبوه انواه نان مناسب می باشد و شما می توانید از این دستگاه استفاده کنید ، دستگاه های مشابه این دستگاه ها نیز در کارگاه های تولید انبوه قابل استفاده می باشد که در ادامه به آن ها اشره خواهیم کرد ، دستگاه های دوار بزرگ و دستگاه تونلی نیم اتوماتیک دو نوع از دستگاه های مشابه می باشد که در ادامه توضیح خواهسم داد.
مشخصات فنی دستگاه اتوماتیک
دستگاه های اتوماتیک همانطور که در بالا توضیح دادیم در دو نوع دوار و تونلی وجود دارد ، دستگاههای تونلی بصورت خطی می باشد که خمیر را که در آن قرار دهید مابقی کار با دستگاه می باشد و شما نیازی به کارگر های زیاد ندارید و دستگاه تمامی کارها را انجام می دهد و شما نه تنها از هزینه کم و به الاوه آ« از تولید بالا هم برخوردار می شوید ، دستگاه های دوار نیز هم به همین صورت می باشد و با این تفاوت که دستگاه های دوار قسمت ساخت خمیر را نیز بر عهده دارد .
دستگاه مشابه دستگاه اتوماتیک
دستگاه هایی نیز وجود دارد که مشابه این دستگاه ها می باشد ، دستگاه های تونلی نیم اتوماتیک یکی از این دستگاه ها می باشد که برای تولید نان سنتی بسیار مناسب می باشد ، دستگاه های دستگاه های دوار نیم اتوماتیک نیز یکی ا دیگر از این دستگاه می باشد که برای تولید نیم انبوه مناسب می باشد ، دستگاه های نیم اتوماتیک از نظر کیفیت تولید در بعضی از نان ها مناسب تر از دستگاه ها اتومتیک می باشد که برای مثال برای پخت نان بربری دستگاه های تونلی نیم اتوماتیک توصیه می شود .