دستگاه های کولوچه پزی با همان دستگاه های قنادی یکی از پر طرفدار ترین دستگاه میان تمامی کارگاه های پخت غذایی به شمار می رود این دستگاه ها نه تنها در شیرینی پزی ها بلکه در کافی شاپ ها و رستوران ها کاایی دارد و شما می توانید از این دستگاه ها استفاده کنید ، دستگاه های کلوچه پزی در انواع مختلفی وجود دارد شاید برای شماا این سوال پیش آید که چرا باید در این همه نوع ساخته شود، دستگاه های کلوچه پزی به دلیل مقدار تولید متافوتی که در کارگاه ها وجود دارد در اندازه های مختلف وجود دارد که ما سعی داریم در این متن به دو نوع از این دستگاه های ۸ دیس و ۱۶ دیس که از نوع مینی فر

دستگاه قنادی مینی فر

صنعتی به شمار می روند برای شما صحبت کنیم ، مینی فر های صنعتی در ابعاد های متوسط تولید می شود تا ، در کارگاه های کوچک استفاده شود ، این دستگاه ها برای تولید بالا مناسب می باشند و همچنان این قابلیت را به شما می دهند که در کارگاه های کوچک بتوانید مدار تولید بسیار عالیی داشته باشید ، حال اگر شما هم خواستا این دستگاه هستید با ما در خواندن این متن همراه باشید :

مشخصات داخلی مینی فر

دستگاه های کلوچه پزی کوچک دارای بدنه تمام استیل می باشند و جنس مخزن داخلی دستگاه ها نیز از فولاد مقاوم می باشد ، تا در هنگام پخت و حرارت بالا از بین نرود ، در دستگاه ها مینی فر قنادی یک

دستگاه قنادی مینی فر

اینورتر کنترل دستگاه قرار دادهشده است تا در هنام پخت مقدار حرارت را تا ۴۵۰ درجه کنترل کند و در هنگام حرارت بالا که خطر آفرین باشد ارور دهد و دستگاه را بصورت اتوماتیک وار خاموش سازد و مانع سوختن و خرابی دستگاه می شود و شما می توانید به وسیله این دستگاه تولیدات با کیفیتی داشته باشید.

مشخصات جانبی دستگاه مینی فر

دستگاه های ۱۶ دیس دارای ۱۶ دیس در ابعاد ۶۰*۴۰ می باشد که در گاری قرار گرفته و داخل دستگاه قرار می گیرد، ولی در دستگاه های ۸ دیس به دلیل کم بودن سینی ها گاری درون دستگاه ثابت می باشد

دستگاه قنادی مینی فر

و دارای ۸ دیس ۶۰*۴۰ می باشند و جنس سینی های دستگاه از استیل می باشد ، دستگاه های مینی فر قنادی ۱۶ دیس در دو نوع سیستم بخار دار و دستگاه های معمولی تولید می شود که در هنگام پخت دستگاه های سیتم بخار دار بخار را بصورت آبشاری به تمامی دستگاه خش می کند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *