دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر لواش یکی از کاربردی ترین و بهترین نوع دستگاه های اتوماتیک پخت نان می باشد. قیمت این دستگاه در بازار دستگاه های اتوماتیک نان بسیار مناسب می باشد. این دستگاه برای رعایت بهداشت ضروری است.
نان لواش یکی از نان های خوشمزه و لذیذ ایرانی است. این نان به علت داشتن ضخامت مناسب و کم برای کودکان بسیار مناسب می باشد و به راحتی می توانند این نان را به تنهایی برش زده و بخورند. نان لواش به علت داشتن ضخامت کم در هنگام پخت باید به صورت یکسان و یکدست پهن شود تا خمیر یا خشک نشود. دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر لواش کمک می کند تا نانی با اندازه یکسان و بدون خشکی تولید شود. قیمت این دستگاه نسبتا ارزان و خوب می باشد.
انواع دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر لواش در بازار موجود می باشد که عبارتند از:
- خمیر پهن کن
- پهن کن دورانی
- پهن کن وردنه ای
- پهن کن غلتکی
دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر لواش
دستگاه اتوماتیک نان به دستگاهی گفته می شود که تمام کارهای آن توسط دستگاه انجام می شود و انسان نقشی جز روشن و خاموش کردن آن ندارد. دستگاه پهن کن می تواند خمیر را یکدست پهن کند و نان از نظر کیفیت بسیار مرغوب تر می باشد. کیفیت نان هایی که با دستگاه تولید می شود تا حدی بالا است که می توان برای مدت چند روز آن را در یخچال نگه داری کرد. به علت کیفیت بالای نان در طول چند روز از کیفیت آن کاسته نمی شود.
مزیت دستگاه خمیر پهن کن
استفاده از دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر لواش در نانوایی های نان لواش از مزیت های بسیاری برخوردار است. این محصول کمک می کند تا نانوا نان های مرغوب تر و با کیفیت تری را در اختیار مشتریان نانوایی خود قرار دهد. این دستگاه با برق کار می کند لذا در مصرف برق و انرژی بسیار صرفه جویی می شود.
از مزیت های این دستگاه می توان به چند مورد اشاره کرد همانند:
- عدم حضور دست در تهیه خمیر
- پهن شدن یکنواخت
- نازکی مناسب خمیر
- عدم خشک شدن در حین طبخ
- عدم سوختن نان
- زیبایی نان
- ابعاد مناسب
- نرم بودن نان
- عدم خرد شدن پس از پختن
- کم شدن زمان پهن کردن خمیر
- سرعت کار نانوا
- سرعت پخت نان
دستگاه خمیر پهن کن دورانی
در این دستگاه خمیر توسط نانوا وارد دستگاه می شود. این دستگاه وردنه برای پهن کردن خمیر ندارد. در دستگاه صفحه ای دوار وجود دارد که با حرکت به چپ و راست و بالا و پایین باعث باز شدن و پهن شدن خمیر می شود. در این نوع پهن شدن خمیر، خمیر بسیار لطیف تر می شود و نان تولیدی به این روش دارای طعم بهتری می باشد. دورانی باز کردن خمیر کمک می کند تا در خمیر هوا ایجاد شده و نان ترد تر شود. نان ترد برای افرادی که از بیماری های معده رنج می برند بسیار مفید است.
کیفیت نان لواش تولیدی با دستگاه
نان لواشی که با دستگاه اتوماتیک تولید می شود بیشتر مورد توجه خریداران و مصرف کنندگان این نوع از نان می باشد. نان دستگاهی از کیفیت بهتر و بالاتری نسبت به انواع دستی برخوردار است. نانواهای نانوایی می توانند دستگاه های اتوماتیک را به عنوان دستیار کنار دست خود داشته باشند. نانوا با کمک دستگاه می تواند نانی را به مصرف کننده تحویل دهد که مورد رضایت او باشد.
نان لواش بیشتر در شهرهای مرکزی رایج است که عبارتند از:
- تهران
- قم
- مرکزی
- شاهرود
- سمنان
- ساوه
- دلیجان
- اصفهان
- کرمان
- یزد
- کرج
- قزوین
خریدار دستگاه خمیر پهن کن اتوماتیک
در نانوایی های نان لواش از دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر لواش استفاده می شود. نانوایی های نان لواش جز خریداران ثابت این دستگاه می باشد. مسئولان خرید نانوایی برای صرفه جویی در وقت و هزینه های نانوایی خود می توانند این دستگاه که از کارآیی بالایی برخوردار است خریداری کنند. خریدار در هنگام خرید با داشتن ضمانت دستگاه اطمینان پیدا می کند که دستگاه خریداری شده جز بهترین ها می باشد.