کسانی که در رابطه با پخت نان تجربه دارند در رابطه با این موضوع اطلاعاتی دارند که دستگاه پخت نان سنتی به صورت خانگی نیز قابل استفاده است. این دستگاهها دارای ویژگیهایی به مانند دستگاه های پخت نان صنعتی هستند و تنها اختلاف آنها در اندازه آنهاست.
دستگاه های صنعتی که برای پخت نان مورد استفاده قرار میگیرند قادر هستند که انواع نانهای سنتی را نیز پخت نمایند. برای افرادی سؤال پیش بیاید که این دستگاهها به صورت صنعتی ساخته شدهاند ولی قابلیت پخت نانهای سنتی را نیز دارند در اصل میتوان گفت که یکی از اصلیترین ویژگی این دستگاه ها پخت نان سنتی میباشد.
دو نوع دستگاه صنعتی که برای پخت نان به کار میرود، دستگاه صنعتی تونلی و دستگاه صنعتی دوار است. این دو دستگاه با توجه به نیاز و شرایط گفته شده مورد استفاده قرار میگیرد لازم است با توجه به نیاز و همچنین نوع از آن استفاده کرد.
دستگاه دوار پرتابل اندازههای مختلفی دارد؛ اندازههای یک متر و ۹۰ سانتی متری و یک متر و نیم را میتوان در پیتزا پزیها رستورانها فست فودها استفاده کرد. یکی دیگر از مکانهایی که میتوان از دستگاه دوار استفاده نمود و به صورت خانگی و یا در کارگاههای کوچک است. در این مقاله مطالبی را در رابطه با دستگاههای دوا برای شما عنوان خواهیم کرد.
اندازه دستگاه دوار پرتابل
آنگونه که می دانید دستگاه دوار قبل از اینکه به صورت امروزی وارد بازار شود به صورت معمولی در نانواییها مورد استفاده قرار میگرفت. بعد از اینکه با رشد صنعت دستگاه های پخت نان نیز پیشرفتهتر شدند جایگزین دستگاههای دوار معمولی دستگاه دوار پرتابل شده اند. در ضمن این دستگاهها به خاطر اینکه برای هر نوع نان نیاز به ویژگیها و اندازههای مشخصی است در تعداد متفاوتی تولید شدهاند.
- دستگاه دوار دو و نیم و سه متری : بزرگ بزرگترین سایز دستگاه دوار پرتابل دو و نیم متری و ۳ متری است از این دستگاه برای پخت نان بربری و نان سنگک استفاده میشود برای حجم بالای تولید نان از دستگاه متری و برای حجم کمتر دستگاه دو نیم متری کمک میگیرند.
- دستگاه دوار پرتابل دو مترو بیست سانتی متر: از دستگاه ۲ متر و ۲۰ سانتی متری برای پخت نانهای سنتی نظیر نان لواش نان تافتون نان خشک و نانهای محلی استفاده میشود.
- دستگاه دوار یک متر و ۹۰ سانتی متر و یک مترو نیم: از کوچکترین اندازههای دستگاه پرتابل میباشند. از این دستگاهها در محلهای کوچک و مکانهایی که جای کمتری نیاز دارند میتوان استفاده کرد. هم اکنون بعضی از افراد علاقهای به پخت در پخت نان در منزل دارند که به راحتی میتوانند با استفاده از این دو نوع دستگاه پخت خود را در منزل انجام دهند.
دستگاههای که در اندازههای کوچکتر تولید شدهاند هم اکنون توسط شرکتهای ایرانی نیز در بازار عرضه شده است برای دسترسی به این دستگاهها بهتر است به مکانها و فروشگاههای معتبر مراجعه کنید تا خرید مناسب و خوبی داشته باشیم.
قیمت دستگاه کوچک پخت نان سنتی
دستگاه های کوچک مورد استفاده در خانه و محلههای کوچک به مانند دستگاههای پرتابل ویژگی های نظیر؛ پخت با حرارت مستقیم، دارای بدنه پنج لایه عایق بندی شده ، دارای سیستم مدرن، سوخت به صورت گاز و گازوئیل را دارد. این دستگاهها با طراحی جدید توسط شرکت های معتبر ایرانی ساخته میشود.
قیمت گذاری دستگاه های پخت نان اصول و قوانینی مورد توجه قرار میگیرد. یکی از عواملی که در قیمتگذاری تأثیر دارد میتوان به نوع مواد استفاده شده در تولید دستگاه اشاره کرد که از اصلیترین نکات در قیمت گذاری به حساب میآید.
به خاطر نوساناتی که در بازار ارز و تجارت وجود دارد قیمت ها متغیر بوده و نمیتوان قیمت ثابتی برای دستگاه های پخت نان تعیین کرد. بعد از اینکه قیمت مورد توجه قرار میگیرد کیفیت در مقابل آن است یعنی باید قبل از قیمت به کیفیت آن دقت کنید. شما هم اکنون میتوانید دستگاه های پخت نان را از طریق شرکت ایران فر تهیه کنید که از نظر قیمت و کیفیت برای شما مناسب است.