دستگاه پخت نان دوار برای پخت نانهای لواش، تافتون، صنعتی، بربری، سنگک و … تقسیم بندی میشود. این دستگاه با توجه به نوع محل مورد استفاده و همچنین نوع نان، درگیر تغییراتی میشود. این تغییرات میتواند به عنوان یک المان مثبت برای دستگاه دوار محسوب شود. چرا که باعث شده تا پخت نان به روشهای مدرنی صورت بگیرد. شرکت ایران فر قابلیت تولید انواع دستگاههای دوار را دارد و به راحتی در صورت نیاز میتوان در اختیار مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قرار داد.
دستگاههای پخت نان در شرکتهای مختلفی تولید میشود و برندهای متفاوتی را از آن خود کرده است. همین تفاوتها و باعث شده است تا خرید مشکل شده و انتخاب کمی دشوار شود. شرکت ایران فر این امکان را داده است تا شما به عنوان یک خریدار بتوانید قبل از خرید و سفارش دستگاه، با مشاورین این شرکت تماس گرفته و اطلاعات مورد نیاز خود را به دست بیاورید.
تفاوت دستگاه دوار پرتابل و دوار معمولی
چرا دستگاه پخت نان دوار پرتابل؟ علت نامگذاری چیست؟ قبل از اینکه صنعت و فناوری رشد داشته باشد و امکانات زیادی به سیستم فر دوار افزوده شود، از دستگاههایی استفاده میشد که قابلیت نداشتند و با استفاده از خشت، آجر و گل ساخته میشدند. با اینکه استفاده از دستگاه پرتابل اوج گرفته است ولی همچنان مناطقی هستند که از دستگاه دوار معمولی استفاده میکنند.
دستگاههای دوار (یعنی حالت دوارنی) اسمهای زیادی برای آن در مناطق مختلف بیان شده است که میتوان گردون و ساج اشاره کرد. این دستگاه به صورت دورانی و با چرخش پخت نان را انجام میدهد. برای اینکه در پخت نان نیازمند داشتن دمای مناسب است، صفحهٔ زیرین که برای قرار دادن نان استفاده میشود از جنس چدن بوده تا گرمای کمتری را برای پخت استفاده کند.
ویژگی دستگاه دوار پرتابل پخت نان
دستگاه پخت نان پرتابل با توجه به استانداردهای جهانی ساخته میشود. به همین جهت ابعاد و اندازههای آن در شرکت ایران فر نیز تفاوتی ندارد. در ضمن با اضافه شدن سیستمهای جدید به دستگاه دوار پخت نان باعث شده است تا این دستگاهها بیشتر مورد استقبال قرار گیرند.
- پخت نان با حرارات مستقیم و غیر مستقیم
- توانایی پخت و استفاده از دو نوع سوخت گاز و گازوئیل
- استفاده از سیستم اینورتر برای کاهش مصرف برق و مدیریت دوران دستگاه
- قابلیت آسان جابه جایی به کمک چرخ های تعبیه شده بر زیر آن
- قرار دادن حلقههایی بر روی بدنهٔ دستگاه برای حمل با جرثقیل