دستگاه پخت نان حرارتی اغلب از طراحی تونلی پیروی می کند و به همین دلیل نیز می توان از آن به عنوان یک گزینه مقرون به صرفه و باکیفیت نام برد. قیمت این دستگاه نسبت به نمونه های مشابه ارزان تر در نظر گرفته شده است.
امروزه شیوه های نوینی برای پخت نان و به کمک دستگاه های مربوطه فراهم آمده است که یکی از محبوب ترین آن، حرارت غیر مستقیم می باشد. در این سبک از پخت نان به دلیل آن که شعله حرارت گاز به طور مستقیم بر روی خمیر نان قرار نمی گیرد، منجر به دریافت گاز دی اکسید کربن نیز نخواهد شد که در نتیجه آن کیفیت نان مصرفی افزایش پیدا خواهد کرد. از این شیوه پخت نان معمولا برای آماده سازی و پخت نان تافتون بهره گیری می شود که اتفاقا از جمله نمونه های محبوب و پرطرفدار در بین مردم به شمار می رود.
دستگاه پخت نان حرارتی باعث می گردد که نان به شکل آرام پخته شده و در عین حال دچار سوختگی و خمیری نشود. همچنین با استفاده این دستگاه می توان به افزایش کیفی نان ارائه شده به خریدار نیز کمک نمود. خوب است بدانید نان هایی که در دستگاه پخت حرارتی تولید و پخته می شوند ضایعات چندانی را به دنبال نداشته و از حداکثر میزان درجه کیفی برخوردار هستند. علاوه بر این با کمک این دستگاه می توان در میزان برق مصرفی نیز صرفه جویی قابل توجهی را نمود؛ زیرا موتور این دستگاه از نوع اینورتر بوده و مصرف بسیار پایینی را شامل می شود.
نرخ قیمت دستگاه پخت نان به شکل حرارتی
نرخ قیمت دستگاه پخت نان حرارتی با توجه به کارایی ویژه و منحصر به فردی که دارد، بسیار خوب و ارزان در نظر گرفته شده است. بد نیست بدانید در این دستگاه های پخت نان از عایق حرارتی باکیفیتی بهره گیری شده که ابدا پرتی حرارتی را به دنبال ندارد. از دیگر ویژگی و مشخصات این دستگاه پخت نان عبارت است از:
- هدررفت حرارت را به دنبال ندارد.
- جنس تونل با اندازه نانی که قرار است پخت شود همخوانی بالایی را خواهد داشت.
- به تولید و تهیه نان باکیفیت منجر می شود.
- ظرفیت تولید نان در این دستگاه بسیار بالا خواهد بود.
- بهتر است که اطراف این دستگاه آجرچینی شود تا بازدهی بالاتری را داشته باشد.
- دارای نوار حرکتی و چرخشی کارآمد باشد.
- به سوختگی و خمیری نان منجر نگردد.
- کیفیت نان و طعم آن را به زیر سؤال نبرد.
انواع دستگاه پخت نان جدید حرارتی
انواع دستگاه پخت نان حرارتی از کارایی مشابه و نزدیک به هم برخوردار هستند و در یک ویژگی خاص مشترک هستند و آن جلوگیری از پرت شدن یا هدررفت حرارت است. برخی از مزایای دستگاه پخت نان های حرارتی را می توان به شرح زیر بیان نمود:
- کمک به تولید و تهیه نان باکیفیت تر
- جلوگیری از دور ریز نمودن حاشیه نان
- تولید ضایعات کمتر در قسمت وسط نان مانند سوختگی و…
- طعم ماندگار و بی نظیر
- پخت سریع و آسان
- جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی در زمان پخت نان
- امکان کنترل و هدایت بهتر دستگاه به وسیله صفحه لمسی
فروش فوق العاده دستگاه پخت نان نوع حرارتی
فروش فوق العاده دستگاه پخت نان حرارتی از مدتی قبل و به مناسبت ایام نوروز آغاز شده است. در این سبک از فروش که عمدتا از طریق راه های ارتباطی اجتماعی و سایت ها انجام می گیرد می توان از مزایای زیر بهره مند شد:
- در دسترس بودن تنوع کامل محصولات
- مقایسه همه جانبه دستگاه
- آشنایی با شیوه کار با دستگاه
- شناسایی قطعات و اجزای بکار گرفته شده در دستگاه
- آشنایی با مشخصات ظاهری و فنی دستگاه پخت نان
پخش دستگاه پخت نان حرارتی
پخش دستگاه پخت نان حرارتی توسط کمپانی های ویژه تولیدکننده با نرخی ارزان تر از بازار انجام می گیرد که از طریق کارشناس فروش در سایت می توان به سادگی به آن دسترسی پیدا کرد.
برخی از مشخصات ظاهری و فنی دستگاه پخت نان نوع حرارتی عبارت است از:
- مجهز به مانیتور لمسی
- دارای کلید ویژه برای کنترل دمای دستگاه
- مجهز به حرارت سنج داخلی دستگاه
- بهره گیری از موتور اینورتر جهت افزایش بازدهی و راندمان کار
- افزایش ظرفیت در تهیه و تولید نان
قیمت دستگاه اتوماتیک پخت نان
دستگاه های صنعتی پخت نان دارای تنوع بسیار زیادی می باشند که برای تولید نان های مختلف از هر یک از آن ها استفاده می شود، ولی تمامی این دستگاه ها به تجهیزا جانبی نیز برای کامل کردن خط تولید خود نیاز دارند که این موارد از جمله:
- خمیر گیر ها
- میکسر ها
- دستگاه های پهن کن مانند سه کاره
- دستگاه های تخمیر برای نان حجیم
- سیستم بخار در درون دستگاه
- نان درآر و نان سردکن
از جمله چیز هایی هستند که یک دستگاه پخت نان در موارد مختلف حداقل به یک از این ها نیاز دارد که تکمی کننده یک خط تولید کامل می باشد.
از جمله مهمترین تجهیزاتی که برای تولید یک نان در کنار تنور باید از آن استفاده کنیم خمیر گیر می باشد که وظیفه همزدن خمیر را بر اهده دارد و از آن در ۹۹% کارگاه های پخت نان استفاده می شود.
دستگاه های دیگری که متشابه دستگاه پخت نان هستند و کار تولید نان را انجام می دهند:
- دستگاه قنادی چه بصورت گردان و چه بصورت ثابت
- دستگاه تونلی بیسکوییت
- دستگاه طبقه ای پخت نان
لیست قیمت دستگاه طبقه ای پخت نان
.
فرطبقه ای پخت نان حجیم و نیمه حجیم دستگاهی است کاربردی در زمینه طبخ انواع محصولات حجیم و نیمه حجیم نظیر نان های سنتی ، کیک ، شیرینی ، کلوچه و…
از امکانات فرطبقه ای پخت نان حجیم و نیمه حجیم میتوان به سیستم کنترل دمای هوشمند دستگاه ، قابلیت تنظیم حرارت و سیستم بخار با دقت یک سلسیوس ، ژنراتور بخار و سیستم بخار و دیر سیستم های مورد نیاز اشاره کرد .
مزایای طبخ محصول با فرطبقه ای پخت نان حجیم و نیمه حجیم
- یکنواختی و افزایش رنگ و بهبود رنگ پوسته نان های تولید شده.
- ایزوله بندی استاندارد و چند لایه دستگاه ها.
- انتقال حرارت بسیار کم (۳۰ الی ۴۰ درجه سانتی گراد)از بدنه فر به فضای بیرون دستگاه.
- سیستم هندل که در موقع قطع برق از آن به منظورخروج نان های باقی مانده در فر مورد استفاده قرار میگیرد.
- نصب آسان فرطبقه ای پخت نان حجیم و نیمه حجیم و راه اندازی فر در کمترین زمان بعد از استقرار در محل مورد نظر برای شروع کار.
- تابلو برق مجزا از سیستم و کنترل بوسیله سیستم های اینورتر که در روی دستگاه نصب شده است.