از دستگاه نان حجیم صنعتی برای پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم استفاده می شود. دستگاه هایی که برای پخت نان حجیم مورد استفاده قرار می گیرد باید از سیستم بخار در آن استفاده شده باشد و به همین دلیل نمی توان از همه دستگاه ها استفاده کرد.
نان های حجیم از جمله نان‌های پرمصرف در سفره خانواده های ایرانی استفاده از نان های حجیم به به صورت جدید و در چند سال اخیر در کشور ما اوج گرفته است و باعث شده تا به عنوان یک کسب و کار برای افراد ایجاد شغل نماید. افرادی که قصد دارند در این زمینه فعالیت کرده و نان‌های حجیم را پخت نمایند نیاز به استفاده از دستگاه های مورد نیاز دارند. به همین دلیل باید قبل از خرید دستگاه اطلاعات کافی در مورد آن را کسب کنند.

دستگاه نان حجیم صنعتی

نان های حجیم به مانند نان باگت نان همبرگر نان تست هستند. این نان‌ها در کارگاه‌های تولید نان فانتزی و با استفاده از تجهیزات مورد نیاز به پخت این نان ها توسط افراد آموزش دیده و خبر پخته شده و به بازار عرضه می‌شوند. بیشترین استفاده از نان های حجیم را در پیتزا پزی ها فست فود ها و رستوران ها می توان یافت.

دستگاه مورد نیاز پخت نان حجیم

دستگاه های پخت نان با توجه به نوع مصرف تولید می شود این دستگاه ها در انواع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند یکی از انواع دستگاههای پخت نان می‌توان به دستگاه تونلی و دستگاه دوار اشاره کرد اکنون سوال اینجاست آیا می‌توان از دستگاه دوار برای پخت نان‌های حجیم استفاده کرد ؟
دستگاه دوار به عنوان یکی از دستگاه های پخت نان هم اکنون در نانوایی ها و کارگاه های پخت نان و همچنین رستوران‌ها و پیتزا پزی ها مورد استفاده قرار می گیرد. ممکن است افرادی که در رابطه با پخت نان حجیم و فانتزی اطلاعاتی ندارند فکر کنند که دستگاه دوار نیز برای پخت نان حجیم مناسب است.
باید در این قسمت به این موضوع اشاره کرد که استفاده از دستگاه دوار برای پخت نان‌های حجیم صنعتی مناسب نمی باشد چرا که این دستگاه به صورت حرارت مستقیم اقدام به پخت می نماید و در ضمن برای اینکه نان های حجیم پخته شود باید از دستگاه دارای سیستم بخار استفاده کرد. دستگاه دوار تنها برای پخت انواع نان های سنتی حجیم و نیمه حجیم و مسطح مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه نان حجیم صنعتی
برای اینکه بتوان نان های حجیم را پخت نمود باید به سراغ دستگاه های برویم که دارای سیستم بخار بوده و همچنین حرارتی را که برای پخت نیاز است را به صورت غیرمستقیم درون محفظه و مخزن وارد نماید.
از انواع این دستگاه ها می توان به دستگاه فر طبقاتی ، به دستگاه فر سی و دو دیس قنادی و همچنین به دستگاه پخت نان تونلی اشاره کرد.
دستگاه فر طبقاتی به صورت طبقه ای بوده و دارای ۲۴ دیس ۱۶ و ۸ دیس می باشد و در ابعاد کوچکتر که در پیتزا پزی ها و فست فود ها مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه فر قنادی نیز مناسب برای پخت نان های حجیم است که دارای سیستم بخار بوده و می توان به ۳۲ دیس ۱۶دیس و ۱۲دیس اشاره کرد.

دستگاه نان حجیم صنعتی
دستگاه پخت نان یکی دیگر از دستگاه هایی است که برای پخت نان‌های حجیم مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند نان های حجیم را در تعداد بالا و حجم زیاد تولید نماید.

قیمت دستگاه پخت نان حجیم

دستگاه دارای قیمت های مختلفی است این قیمت ها با توجه به برند و همچنین جنس و یا اندازه و ابعاد دستگاه متفاوت است. ممکن است در بعضی موارد شما با دستگاهی برخورد کنید که دارای یک اندازه یک سایز و یک مدل باشند ولی قیمت آنها با یکدیگر متفاوت باشد باید این نکته را نیز اشاره کرد که در این موارد باید به برند دستگاه مورد نظر نیز توجه کرد و همچنین خدمات ارائه شده و کیفیت دستگاه نیز در این زمینه تاثیرگذار است.
شرکت ایران دارای سایت فروشگاهی معتبر و نمایندگی های مجاز در سراسر کشور هم اکنون توانایی ارسال و توزیع محصولات و دستگاه های پخت نان حجیم و نیمه حجیم را دارد. ارتباط با شرکت ایران فر به راحتی امکان پذیر است که شما می توانید از طریق روش های مختلف که در قسمت پایین مقاله ذکر شده است با شرکت ایران فرد تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *