فر دوار پخت نان، یکی از دستگاه‌هایی است که می‌توان برای پخت انواع نان استفاده کرد. دستگاه‌های مدرن که هم اکنون در حال تولید است توانسته با امکانات ویژه و جدیدی که برای ساخت آن‌ها در نظر گفته شده است کمک زیادی به نانوایی‌ها و پخت نان نماید. به شما پیشنهاد می‌کنیم تا با این مقاله همراه ما باشید.

فر دوار پخت نان

فر دوار پخت نان مناسب چه نان‌هایی است؟

فر دوار پخت نان در حال حاضر توانسته است برای پخت نان‌های سنگک، لواش، نان‌های سنتی، بربری و … به کار برده شود. ولی باید به این نکته توجه شود که فر دوار پخت نان تنها در یک مدل طراحی نشده است. چرا که هر نوع نانی نیازمند به یک فر مختص به خود است.

اندازه‌های سه متری، دو متر و نیم، دو متر و ده سانتی متر و یک متر و نود سانتی متر، از انواع فرهای دورا هستند که هر کدام از این فرها قابلیت‌های جداگانه‌ای دارد.

فر دوار پخت نان

ویژگی‌های ظاهری فر دوار پخت نان

از نظر لغوی دوار یعنی گرد، به همین خاطر به این نوع فرها، فر دوار گفته می‌شود. فر دوار پخت نان در زمان‌های قدیم به صورت آجری طراحی شده بود. همچنین قابلیت‌های تنظیم دما، تنطیم حرارت، تمام شدن و شروع پخت و.. را نداشت. ولی با پیشرفت کردن صنعت، دستگاه‌های دوار نیز پیشرفت کرده و همان گونه که گفته شد در طرح‌های مختلفی تولید شده‌اند.

در حال حاضر ارتفاع تمام فرهای دوار به یک اندازه است ولی ابعاد دوار آن‌ها که به صورت گرد طراحی شده است متفاوتیم باشد. در ضمن یکی از نکاتی که در طراحی جدید دستگاه‌های پخت نان مورد توجه قرار گرفته است لایه‌های بیرونی است.

بدنه و لایه‌های بیرونی دستگاه دوار برای اینکه حرارت را در داخل فر نگه داشته و به پخت بهتر کمک نماید. برای فر دوار پخت نان از ۵ لایه گالوانیزه، استیل، پشم سنگ و دو لایه پشم شیشه استفاده شده است.

فر دوار پخت نان

قیمت خربد و فروش فر دوار پخت نان

یکی از عوامل مهمی که در هنگام خرید برای مشتریان و مصرف کنندگان مورد توجه است قیمت خرید می‌باشد. این قیمت‌ها با توجه به نوع جنس به کار رفته و ابعاد دستگاه فر دوار پخت نان متفاوت است.

در حال حاضر می‌توان برای اینکه دستگاه‌ها را با قیمت مناسب خریداری نمود به شرکت‌های تولید کننده مراجعه کرد و یا اینکه از یک فروشگاه معتبر اقدام به خرید نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *