قیمت تنور پخت نان . تنور یا همان دستگاه دوار پخت نان یکی از دستگاه هایی می باشد که از چندین سال پیش تا به حال از آن به عنوان دستگاهی برای پخت انواع نان های سنتی استفاده می کردند، دستگاه های دوار در سال های قدیم بصورت گلی و ثابت (معنی ثابت در این قسمت کل دستگاه می باشد و مصداق سنگ های داخلی نمی باشد)، دستگاه های دوار دارای مدل های مختلف می باشد که برای تولید انواع نان های سنتی استفاده می شود، البته هر نوع از این دستگاه ها مخصوص پخت یک نوع نان خواص می باشد و یک نان خواصی را می تواند با
قیمت تنور پخت نان:
کیفیت پخت کند، برای مثال دستگاه دوار ۲۲۰ سانتی متری مخصوص پخت نان های مسطح می باشد که این نان هارا با کیفیت نسبتا خوبی پخت می کند(معنی نان های مسطح همان نان های لواش و تافتون و سنگک می باشد که البته برای پخت نان سنگک باید از دستگاه ۲٫۵ متری استفاده کرد) دستگاه های دوار دارای قسمت های مختلف می باشد که البته این قسمت ها برای راحتی مشتری در کاخانه به هم متصل شده و برای نصب دستگاه در مکان نیازی به نصاب ندارد ولی در بعضی اوقات مشتریان این خواسته را دارند که این دستگاه را بریا آن ها به تیکه های مختلف تقشیم کرده تا در مکان نصب کنند که اکثرا به دلیل کوچک بودن درب های ورودی و یا کوچک بودن مکان ها می باشد، برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشد:
خرید تنور پخت نان
قیمت تنور پخت نان:
دستگاه های دوار همانطور که گفتیم در ابعاد مختلفی وجود دارند، که در این قسمت سعی داریم تا کارایی هرکدام از آن ها را برای شما توضیح دهیم:
- دستگاه دوار ۱٫۵ متری: کوچکترین نوع دستگاه های دوار دستگاه ۱٫۵ متری می باشد، که در کاراگاه های پیتزا پزی و رستوران ها کارایی دارد که در بهعضی از موارد از دستگاه های دوار ۱٫۵ متری در نانوایی های لواش نیز استفاده می کنند و ابعاد دستگاه هم هم همانطور که از نامش پیداست ۱٫۵ متر می باشد.
- دستگاه دوار ۲۲۰ سانتی متری: دستگاه های دوار ۲۲۰ که در بالا هم به آن اشاره کردیم مخصوص پخت نان های لواش و تافتون می باشد که برای مقدار تولید بالا هم مناسب می باشد و قابلیت تولید نان لوش در روز ۸۰۰ کیلوگرم را دارد.
- دستگاه دوار ۲٫۵ و ۳ متری : دستگاه های دوار ۲٫۵ و ۳ متری را برای پخت نان های بربری و سنگک مناسب می باشد که البته دستگاه های دوار سنگک با دیگر نان ها تفاوت دارد و نوع سنگ های دستگاه دوار سنگ به صورت مستطیل شکل می باشد، و دیگر دستگاه های دوار نیز در شکل گرد می باشند.
مشخصات تنور دوار پخت نان
قیمت تنور پخت نان:
ساختار بدنه دستگاه های دوار از ۵ لایه ساخته می شود که شامل ۲ لایه استیل و یک لایه پشم سنگ و یک لایه پشم شیشه و در آخر یک لایه پوشاننده می باشد، که این مقدار کمک می کند تا در هنگام، کار حرارت دستگاه را به بیرون پخش نکند و مقدار حرارت در خود دستگاه نگه دارد و برای مدت طولانی در خود نگه دارد و جنس سنگ های دستگاه هم از چودن می باشد و همانطور که مطلع هستید، چودن خواصیت حفظ دمای بالا را دارد و این کمک می کند تا مقدار انرژی کمتری به حدر رود، و مقدار مصرف انرزی را کمتر می سازد، یکی دیگر از

مواردی که دستگاه های دوار دارد قابلیت پخت همزمان چند نوع نان می باشد، که به شما این قابلیت را می دهد که همزمان بتوانید چند نوع نان را با هم پخت کنید و حتی این موضوع بدون تغییر حتی کوچک ترین چیز در دستگاه امکان پذیر می باشد که به شما قابلیت پخت چند نوع نان را باهم پخت کنید.