دستگاه پخت نان

فر قنادی ۶ دیس

  • مخصوص مشاغل خانگی
  • کیفیت مطلوب
  • حرارت غیر مستقیم
  • مجهز به فن صنعتی مکنده

فرقنادی 6 دیس قنادی

در صنعت نانوایی، تولید نان با کیفیت بالا، سرعت بالا و طعم و عطر فوق‌العاده، امری حائز اهمیت است. به همین دلیل، استفاده از دستگاه گردان ۲٫۲۰ متری نانوایی، به عنوان یک راه حل نوین در تولید نان با کیفیت و طعم و عطر فوق‌العاده مطرح شده است.
 
این دستگاه با استفاده از تکنولوژی نانو، به تولیدکنندگان نان این امکان را می دهد که با سرعت بالا و با کیفیت بالا، نان تولید کنند. همچنین، طرح های متنوع و جذاب این دستگاه، به تولیدکنندگان نان این امکان را می دهد که به مشتریان خود نان با طعم و عطر فوق‌العاده و با ظاهری جذاب ارائه دهند.

فر قنادی ۶ دیس

 
استفاده از دستگاه گردان ۲٫۲۰ متری نانوایی، به تولیدکنندگان نان این امکان را می دهد که در بازار رقابتی جایگاه خود را تثبیت کرده و با بهره‌گیری از تکنولوژی نانو، به مشتریان خود نان با کیفیت بالا ارائه دهند.
 
علاوه بر این، استفاده از دستگاه گردان ۲٫۲۰ متری نانوایی، به تولیدکنندگان نان این امکان را می دهد که با کاهش هزینه های تولید، سود بیشتری را به دست آورند. همچنین، با استفاده از این دستگاه، می توان به راحتی و با سرعت بالا، نان در طرح های مختلف تولید کرد و به مشتریان خود ارائه داد.
 
دستگاه گردان ۲٫۲۰ متری نانوایی، به عنوان یک ابزار مهم در صنعت نانوایی شناخته می شود و تولیدکنندگان نان باید از آن استفاده کنند تا بازار رقابتی را به خوبی پوشش دهند. با استفاده از این دستگاه، تولیدکنندگان نان می توانند به راحتی و با سرعت بالا، نان با کیفیت بالا تولید کرده و به مشتریان خود ارائه دهند.

فر یکی از ضروری‌ترین تجهیزات به‌کاررفته در صنعت آشپزی علل خصوص شیرینی‌پزی است. داشتن فر رومیزی خانگی علاوه بر کاربرد بسیار زیادی که برای کاربران دارد، می‌تواند یک وسیله بسیار پیشرفته برای درست‌کردن انواع غذاها و شیرینی‌های خوشمزه باشد. ازاین‌رو در ادامه این مقاله بر آن شدیم تا از مزایای استفاده از فر، انواع فر و مزایای فر رومیزی خانگی برای شما صحبت کنیم. با خواندن این مقاله می‌توانید آگاهی لازمه را برای خریدن فر رومیزی هانگی به دست بیاورید.

فر قنادی رومیزی

فر قنادی رومیزی

فر قنادی یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین تجهیزات برای پخت کیک و شیرینی است. فرهای قنادی انواع مختلفی دارند و کسانی که در صدد فروش این محصول هستند باید از هر نوع فر حداقل یک نمونه برای ارائه داشته باشند. فرهای قنادی از نظر ابعاد، سیستم گرمایشی، اندازه و تعداد سینی‌های داخل فر متفاوت هستند و شرکت‌های مختلفی شروع به تولید این محصول کرده‌اند. فرهای قنادی رومیزی از تک طبقه تا چندطبقه طراحی شده‌اند و استفاده از فرهای رومیزی چندطبقه می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در صرفه‌جویی انرژی داشته باشد.

انواع مختلف فر قنادی

همان‌طور که در ابتدا گفتیم فرهای قنادی انواع مختلفی دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:
فر قنادی طبقه‌ای
فرهای طبقه‌ای که به آن‌ها فر ساکن نیز گفته می‌شود، بسیار مناسب برای پخت نان و شیرینی است. نوع دوطبقه این فر در میان قنادان بسیار موردتوجه قرار گرفته است.
فر قنادی گردان
فرهای گردان که در دسته فرهای صنعتی قرار دارند، برای پخت انواع کلوچه و نان مورداستفاده قرار می‌گیرند.
فر قنادی خانگی
فرهای قنادی خانگی ابعاد کوچک‌تری به نسب فرهای صنعتی دارند. این فرها عموماً برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای خانگی مورداستفاده قرار می‌گیرند. به طور معمول این فر دارای چهار سینی است.

مزایای استفاده از فر قنادی

فر قنادی رومیزی

استفاده از فرهای قنادی با ابعاد و کیفیت مناسب، همواره یکی از چالش‌های قنادان و صاحبان کسب‌وکار شیرین پذیری است. ازاین‌رو در ادامه به مروری بر مزایای استفاده از فر قنادی خواهیم داشت:

  • امکان طبخ صحیح کیک و کلوچه به‌صورت کاملاً یکنواخت
  • امکان کنترل مرحله‌به‌مرحله پخت شیرین و نان
  • امکان پخت حجم بالای کیک و کلوچه با کیفیتی ممتاز
  • مناسب بودن برای پخت انواع کیک و نان
  • آشنایی با فر قنادی رومیزی

فرهای قنادی رومیزی در انواع مختلفی ساخته می‌شوند و هرکدام دارای ویژگی‌های مختلفی هستند. مهم‌ترین ویژگی فرهای رومیزی این است که حجم پایین‌تری به نسب دیگر فرها می‌گیرند و اگر مشکل کمبود جا دارید می‌توانید با قراردادن این محصول بر روی کانتر به‌راحتی پخت نان، کیک و شیرینی‌های مختلفی را انجام دهید.

ویژگی فر قنادی رومیزی گازی

ویژگی‌های جذاب فر رومیزی گازی به صاحبان کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد که یک فر سیار با کیفت و صنعتی را با هزینه کمتر خریداری کنند. فرهایی که برای پخت کیک، کلوچه، نان و شیرینی استفاده می‌شوند و به آن‌ها فرهای قنادی نیز می‌گویند، کاربردهای متنوعی دارند و می‌توانید بسیاری از شیرینی و کیک‌های مختلف را به‌راحتی در آن درست کنید.
از ویژگی‌های بارز فر قنادی رومیزی می‌توان به:

  1. فر رومیزی قنادی کم‌حجم است و ابعاد و اندازه کوچکی دارد که متناسب برای فضاهای کم است.
  2. امکان نصب چرخ یک آپشن جذاب برای فر رومیزی قنادی به شمار می‌رود.
  3. امکان طراحی و ساخت این محصول در ابعاد مختلف و متناسب با نیاز مشتری مقدور است.
  4. تعداد دیس‌ها و طبقات این محصول را می‌توان به‌صورت سفارشی طراحی کرد.
  5. داشتن درب دوجداره نشکن و بسیار مقاوم در برابر گرمای فر از ویژگی‌های بارز این محصول است.
  6. بسیار مناسب برای رستوران ها، مصارف خانگی و کسب‌وکارهای مختلف است.
  7. فرهای رومیزی قنادی دارای ۴ تا ۶ دیس هستند و باتوجه‌به سفارش مشتری امکان افزودن و یا کم‌کردن دیس‌ها وجود دارد.
  8. سیستم یکپارچه و حرارت یکسان در این محصول، موجب پخت یکسان شیرین و نان‌ها می‌شود.
  9. این محصول گزینهٔ مناسبی برای صرفه‌جویی در مصرف گاز است و مقدار گاز مصرفی این گروه از فرها بسیار کم

چرا باید فر رومیزی بخریم؟

فر قنادی رومیزی

در مکان‌هایی که برای نصب فر لوله گازی تعبیه نشده است و برای کسانی که می‌خواهند به‌صورت حرفه‌ای یک پخت‌وپز راحت داشته باشند، استفاده از فر رومیزی گزینه بسیار مناسبی است. در فر رومیزی  پخت‌وپز وابسته به عناصر الکتریکی است و امواج گرمایی ناشی از این عناصر باعث ایجاد پخته‌شدن انواع نان، شیرینی و غذاهای متنوع می‌شود. تمیزکردن فرهای رومیزی  کار بسیار راحتی است و به شما اجازه می‌دهد بدون داشتن محدودیت یک آشپزی حرفه‌ای را تجربه کنید. برای کار با فر رومیزی  کافی است تا برنامه غذایی خود را انتخاب کرده و کیک، شیرین، نان و انواع غذاهای خوشمزه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن درست کنید.

جمع بندی

در این مقاله به دسته‌های مختلف فر اشاره کردیم و از مزیت‌های مختلف فر رومیزی قنادی برای شما مطالبی را جمع‌آوری کردیم. امیدواریم که این با خواندن این مقاله اطلاعات کافی را در زمینه فر رومیزی قنادی به دست آورده باشید و با آگاهی بیشتری بتوانید یک خرید مناسب را انجام دهید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *