نان یکی از اصلی ترین محصول غذایی می باشد که در اکثر غذاهایی که بدون برنج پخته می شود، در کنار غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد اما این نان ها در انواع مختلفی تولید می شود که نان لواش یکی از این محصولات می باشد که دارای طرفدار بسیار زیادی بوده و امروز در مورد این دستگاه به چگونگی کارایی آن و خرید آن در استان یزد صحبت خواهیم کرد.
دستگاه های مورد نظر ما که در این متن در مورد آن صحبت خواهیم کرد دستگاه های دوار و تونلی پخت نان می باشند مشخصات فنی این دستگاه ها صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشید:
دستگاه پخت نان لواش
جمع بندی اولیه
همانطور که در قسمت بالا گفتیم دستگاه های پخت نان دو نوع تونلی و دوار وجود دارم و برای استفاده در کارگاههای کوچک از دستگاه های دوار استفاده شده و در کارگاههایی که مقادیر تولید شان در روز بیش از ۲۰۰۰ کیلوگرم می باشد می تواند از دستگاه های تونلی نیز در کارگاه خود استفاده کنند اما دستگاه هایی که برای پخت نان سنتی بهتر و مورد استقبال بیشتری قرار میگیرد دستگاه های دوار می باشد که در ادامه در مورد مشخصات فنی هر دو این دستگاهها صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشید.
مشخصات دستگاه تونلی
دستگاه های تونلی پخت نان در دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک ساخته میشود که هر کدام از آنها دارای دو نوع شیش و نیم متری و چهار و نیم متری هستند که برای پخت نان های مسته نیمه حجیم و حجیم مناسب هستند و می شود از این دستگاه ها برای تولید این نان ها به صورت خط کامل تولید استفاده نمود این دستگاهها دارای حرارت کاملا غیرمستقیم هستند و سیستم بخار این دستگاهها این قابلیت را به شما می دهد تا شما بتوانید آنها را با کیفیت درجه یک پخت نمایید.
دستگاه های تونلی پخت نان دارای یک مشعل در قسمت روی گیربکس می باشند که کل حرارت دستگاه ها از طریق این مشاغل تامین میشود.
بهترین دستگاه پخت نان لواش
همانطور که در قسمت بالا گفتیم بهترین دستگاه برای پخت نان لواش دستگاه دوار می باشد که نه تنها برای پختن نان لواش بلکه برای پخت تمامی نانهای سنتی را پیشنهاد می کنیم.
دستگاه های دوار در ۴ ابعاد یک و نیم متری ۲ متری و دو و نیم متری و سه متری ساخته میشود که برای پخت نان های مختلف از آن استفاده می شود برای مثال از دستگاههای یک و نیم متری در کارگاههای کوچک استفاده میشود و برای پخت نان لواش و رستورانها و پیتزا پزی ها استفاده می شود و دستگاه دوم تروریست برای پخت کارگاهی نان لواش و نان تافتون مناسب می باشد و شما می توانید از این دستگاه استفاده نمایید.
دستگاه های دوار دارای دو مشعل زیره روی می باشند که برای پخت یکنواخت محصولات به صورت کاملا دقیق تنظیم شده است و شما می توانید از آن استفاده نمایید، دستگاه های دعوا دارای مزیت های بسیار زیادی هستند که یکی از این مزیتها پخت چندین محصول همزمان با هم در یک دستگاه می باشد و این موضوع به شما این قابلیت را می دهد تا هر نانی و هر محصولی را که می خواهید در یک دستگاه به صورت همزمان پخت نمایید و از مقدار مصرف مصرف سوخت بسیار نسبتاً پایین تری از دستگاه تونلی استفاده نمایید.
دستگاه های صنعتی پخت نان و قنادی را با بهترین کیفیت می توانید از شرکت ایران فر خریداری نمایید و با ضمانت دو ساله و خدمات پس از فروش ۱۰ ساله دریافت نمایید این دستگاهها دارای کیفیت درجه یک و در حد صادراتی می باشند که رضایت صددرصدی تمامی مشتریان که از شرکت ایران فر خریداری بودن را به عمل آورده است.