از فر نان حجیم طبقاتی برای پخت انواع نان حجیم مثل نان باگت، نان تست و .. استفاده می شود.این فرها انواع مختلفی با توجه به موقعیت مکانی دارند در سایزهای کوچک متوسط و بزرگ تولید و عرضه می شوند.
نان یکی از اصلی ترین مواد غذایی در سبد خانوار ایرانی است به طوری که هر خانواده ایرانی به طور معمول در طول روز یکبار از آن استفاده می کند به همین خاطر در انتخاب فر پخت نان باید دقت زیادی داشت یکی از انواع نان هایی که در ایران هم اکنون بیشترین مصرف را دارد می توان به نان های حجیم و نیمه حجیم اشاره کرد.
برای اینکه نان ها به خوبی و با کیفیت تولید شوند باید دستگاه مناسبی را برای پخت آن انتخاب کرد. هر نوع نانی برای پخت نیازمند یک دستگاه مخصوص و مناسب خود است به همین خاطر باید در هنگام خرید دقت زیادی داشته باشید. برای پخت انواع نان حجیم نیز فرهای مناسبی تهیه دیده شده است که برای پخت باید از آن استفاده کنید.
این مقاله قصد داریم در رابطه با فرهای طبقاتی مخصوص پخت نانهای حجیم مطالبی را ارائه نماییم از شما میخواهیم که تا آخر مقاله با ما همراه باشید.
ویژگی فر نان حجیم طبقاتی
فر طبقاتی برای پخت نان حجیم مورد استفاده قرار می گیرد. [box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]به جز پخت نان حجیم می توان از این دستگاه برای پخت انواع شیرینی جات، کلوچه ها و غیره نیز استفاده کرد[/box]. در ادامه این ویژگی های فر طبقاتی مطالبی را ارائه می نماییم:
- دارا بودن از طبقات مجزا که این ویژگی باعث شده است که توانایی پخت همزمان چند نوع محصول را بتواند انجام بدهد.
- استفاده کردن از سیستم بخار برای هر طبقه به صورت جداگانه و مستقل
- توانایی بخاردهی به صورت جداگانه برای تخمیر بهتره مواد درون دستگاه فر
- استفاده از سیستم plc در پنل مدیریتی فر طبقاتی
- توانایی پخت نان با استفاده از سینی و یا بدون سینی در کف طرح طبقه
- برای صرفه جویی در مصرف انرژی دارای عایق حرارتی است.
- دارای اعلام هشدار برای اتمام و پخته نان
- استفاده از دو نوع سوخت گاز و گازوئیل برای ایجاد حرارت پخت نان
- استفاده از برق تک فاز و یا برق سه فاز شهری برای فعالیت پنل مدیریت
انواع فر نان حجیم طبقاتی
[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]برای پخت نان حجیم و نیمه حجیم چند نوع فر طراحی شده است.[/box] هر کدام از فرها نوع پخت متفاوتی دارند و میتوان به راحتی از آنها برای پخت نان حجیم و نیمه حجیم استفاده کرد.فر های پخت نان در مدل های نظیر دستگاه فر طبقاتی، دستگاه فر گردان و دستگاه فر تونلی اشاره کرد.
در این فرها، از سیستم بخار استفاده شده است.[box type=”info” align=”” class=”” width=””]سیستم بخار کمک می کند تا نان حجم زیادی داشته باشد و همچنین از ترک خوردگی و خشک شدن نان های حجیم نیز جلوگیری می کند.[/box]
- یکی از فرهای کاربردی که بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، دستگاه فر طبقاتی می باشد. از این دستگاه می توان در کارگاه های بزرگ، در پیتزا پزی ها و
- ساندویچی ها و همچنین در واحدهای کوچک پخت نان نیز استفاده کرد.
- دستگاه فر طبقاتی که در کارخانجات بزرگ استفاده میشود ۱۶ دیس و همچنین ۲۴ دیس می باشدو سایز سینی های آن در اندازه ۶۰ در ۹۰ سانتیمتر است. فر
- طبقاتی که در مکانهای کوچک و واحدهایی با متراژ کمتر استفاده میشود دارای ۸ سینی هستند که اندازه سینیها ۶۰ در ۹۰ سانتی متر است.
- از این دستگاه ها به صورت فر رومیزی در پیتزا پزی ها رستورانها کافی شاپ ها و کافه نان نیز استفاده می شود.
فروش فر طبقاتی شرکت ایران فر
یکی از بهترین راه هایی که می توان فر طبقاتی را برای پخت نانهای حجیم تهیه کرد استفاده از شرکت های تولید داخلی است. یکی از شرکت های مورد اعتماد و معتبر داخلی میتوان به شرکت ایران فر اشاره کرد. این شرکت هم اکنون در حال حاضر انواع دستگاههای پخت نان های حجیم و نیمه حجیم را با کیفیت بالا تولید میکند.
خرید کردن از محصولات شرکت ایران فر بسیار آسان بوده و به راحتی میتوان با مراجعه کردن به فروشگاه ها و نمایندگی های مجاز اقدام به خرید فر نان حجیم طبقاتی کرد.لازم به ذکر است که این نکته را یادآور شویم هم اکنون سایت های فروشگاهی شرکت ایران فر آمادگی ارائه محصولات را به صورت غیر حضوری و تحویل در و به محل مورد نظر را دارد.