نان به عنوان یک محصول غذایی در سفرههای ایرانی همیشه جایگاه خاصی داشته است و به همین دلیل از زمانهای قدیم تا هم اکنون برای پخت کیفیت بالای آن تلاش زیادی شده است. یکی از دستگاههایی که برای پخت نان به کمک مردم آمده است میتوان به فر سنتی خانگی اشاره کرد با استفاده از این فر میتوان در خانه نیز پخت نان را انجام داد.
بعضی از افراد به خاطر این که علاقه زیادی به پخت نان دارند و به دنبال تهیه نان سالم برای خانواده خود هستند ترجیح میدهند که در خانه و به صورت خانگی نان خود را نان مورد نظر خود را پرداخت نمایند. به این افراد پیشنهاد می شود که از فر سنتی برای پخت نان استفاده کنند. چرا که این نوع فر دارای اندازه کوچک نیز است و به راحتی در خانه قابل استفاده می باشد.
به دلیل اینکه استفاده از این نوع فرها در حال حاضر مورد توجه افراد خاصی می باشد از این رو شرکتهای ایرانی اقدام به تولید فر سنتیخانگی کردهاند. تا کسانی که علاقه به پخت نان دارند بتوانند در خانه با کمک این فرها نان مورد نیاز خود را تامین کنند. نکته دیگری که در مورد این فر لازم است که بیان شود این است که این فر به راحتی در خانه جای گرفته و همچنین در کارگاه های نان پزی نیز میتوان از آن استفاده کرد.
شناخت فر سنتی خانگی
فر سنتی خانگی که در خانهها مورد استفاده قرار میگیرد یکی از انواع دستگاه دوار پخت نان است. این دستگاهها که به صورت معمولی میباشند در ابعاد یک و نیم متر و یا همچنین کمتر برای استفاده خانگی تولید شدهاند.
برخلاف دستگاه دوار پرتابل که کاملاً دور بسته است دستگاه دوار گلی به صورت کاملا باز طراحی شده است و همچنین قابلیت جابجایی ندارد. این دستگاهها در محل مورد نظر به صورت ثابت قرار میگیرند و به دیوار تکیه داده میشوند.به راحتی میتوان از این دستگاه در خانه و همچنین کارگاههای کوچک نان پزی استفاده کرد.
بعد از اینکه دوار پرتابل وارد بازار شد استفاده از دستگاه دوار معمولی و یا گلی کم کم از میان برداشته شد. با این حال همچنان عده ای هستند که مشتاقانه به دنبال این نوع فر سنتی هستند که بیشتر به صورت خانگی می توان از آن استفاده کرد.
دستگاههای صنعتی برای پخت نان سنتی
برای پخت انواع نانهای سنتی هم اکنون از دستگاه صنعتی استفاده میشود. به خاطر اینکه پخت نان در خانه مشکلات خاص خود را در پی داشت افراد زیادی دیگر به تنهایی و در خانه اقدام به پخت نمیکنند و نان مورد نظر خود را از نانواییها و کارگاههای تولید نان تهیه میکنند.
این نانواییها که برای تولید انواع نان سنتی طراحی شدهاند قابلیت این را دارند که در حجم بالا و نیاز مردم نان را تولید کنند. یکی از دستگاههای بسیار کاربردی و مورد استفاده در نانواییها میتوان به دستگاه دوار پرتابل اشاره کرد.
این دستگاه میتواند به راحتی در محلهای کوچکتر و همچنین نانواییها مورد استفاده قرار بگیرد. لازم است بدانید که دستگاه پرتابل و دو و نیم متری برای پخت نان بربری و سنگک _ دستگاه دو متر و بیست سانتی متری برای پخت نان لواش نان، تافتون، نان خشک و نان محلی و از دستگاه یک متر و ۹۰ سانتیمتری پیتزا پزیها و رستورانها استفاده میشود
خرید و تهیه فر سنتی خانگی
فر سنتی خانگی در فروشگاههای فروش تجهیزات نان پزی قابل دسترسی است. برای اینکه بتوانید این دستگاه را خریداری نمایید نیاز به مراکز خاصی نیست و تنها با مراجعه به فروشگاه ها میتوانید محصول مورد نظر خود را تهیه کنید.
تولید به صورت عمده و یا کلی تولید نمیشود. چرا که استفاده از آن به نسبت دستگاه های صنعتی کمتر است ولی شرکت ایران فر میتواند نیاز شما را برای تهیه این نوع برآورده کند و با توجه به نیاز و خواسته مشتری فر سنتی خانگی را تهیه کرده و به دست شما برساند. خرید از محصولات شرکت ایران فر با مراجعه به نمایندگی های آن در سراسر کشور امکان پذیر است.