رستوران از جمله مکمان هایی است که استفاده از دستگاه های پخت نان در آنها از نیاز های ضروری می باشد. فر دوار نان لواش از نمونه دستگاه های پرکاربرد در رستوران ها می باشند که در موقع خرید با تنوع بسیاری مواجه هستیم. فروش فر دوار به منظور رفاه حال مشتریان و کاهش هزینه های مصرفی به طور عمده انجام می شود.
آشنایی با انواع دستگاه پخت نان
دستگاه پخت نان” class=”img-responsive aligncenter”> پخت نان از جمله فعالیت های رایج می باشد که از گذشته تا به حال با پیشرفت علم و تکنولوژی تغییرات چشمگیری پیدا کرده است. در گذشته از تنور های گلی و آتش هیزم برای پخت نان استفاده می شد که در حال حاضر دستگاه های پخت نان مطرح می باشند که با گاز شهری کار می کنند.
دستگاه های پخت نان بر اساس تنوعی که در نوع نان ها وجود دارد در نمونه های متفاوت هستند که می توان به دستگاه پخت نان سنگک، لواش، تافتون، نان حجیم و نان نیمه حجیم اشاره کرد. اگر بخواهیم نمونه دستگاه های حجیم و نیمه حجیم را دقیق تر بگوییم در نمونه های نان های فانتزی، ساندویچی و باگت می باشند که هر کدام از دستگاه ها ساختار خاص خود را دارند.
دستگاه پخت نان لواش نرم اتوماتیک از نمونه دستگاه های پرفروش است که اغلب ساختار شان به صورت تونلی می باشد و با کارایی عالی این محصولات دارند در کارخانه های تولیدی به طور عمده آماده فروش می شوند.
دستگاه های پخت نان از نظر تعداد نان های که همزمان پخت می کنند با هم فرق دارند که اغلب نمونه های تافتونی یک نانی هستند که اغلب به صورت صفحه ای می باشد. اما دستگاه هایی که برای پخت نان لواش به کار می روند تعداد بیشتری از نان ها را همزمان پخت می کنند.
تولید کنندگان فر دوار نان لواش
فر دوار نان لواش فر های پرکاربرد هستند که در شرکت های تولیدی مختلفی برای فروش آماده می شوند که با این وجود می توان آنها را در درجه های کیفی متفاوت تهیه کرد.
فر پخت نان لواش در نمونه های ایرانی و خارجی با قیمت های متفاوت به فروش می رسند که با این وجود افراد با شرایط مالی متفاوت آنها را خریداری می کنند.
قیمت فر دوار بر اساس ویژگی های محصولات تعیین می گردد که در این زمینه مهندسان شرکت ها نقش اصلی را دارند و با در نظر گرفتن مشخصات محصولات قیمت ها را تعیین می کنند.
تولید کنندگان فر دوار نان لواش نهایت سعی خود را می کنند تا بهترین ها را آماده فروش کنند.