دسته‌ها

فروش دستگاه شیرینی پزی سنتی بصورت عمده و تک را می توان با شرکت ایران فر تحیه کنید . شرکت ایران فر بازرگای و فروش انواع دستگاه های پخت نان صنعتی و دستگاه های شیرنی پزی صنعتی و نیم صنعتی می باشد . خرید انواع دستگاه های صنعتی پخت نان و دستگاه های کارگاه شیرنی پزی را می توانید از شرکت ایران فر خریداری کنید (هم بصورت تک و  هم بصورت عمده) و اما در ادامه این متن به به یک سری از مشخصات دستگاه های شیرنی پزی و را های خرید آنها صحبت خواهیم کرد تا شما با خواندن این متن بتوانید اطلاعات بیشتری در مورد دستگاه های شرکت ایران فر آشنا شوید:

دستگاه قنادی صنعتی

 

و اما در ادامه به موضعات زیر خواهیم پرداخت:

  • انواع دستگاه های قنادی در چند نوع وجود دارد
  • جنس بدنه و سینی دستگاه های قنادی صنعتی
  • مشاوره برای خرید دستگاه ها

انواع دستگاه قنادی

دستگاه های صنعتی شیرنی پزی در دونوع فانتزی پزی و شیرنی پزی می باشد که در ادامه به چند نوع از دستگاه های مناسب برای این کار اشاره خواهیم کرد :

  • دستگاه های صنعتی ۳۲ دیس ( با سیستم بخار )
  • دستگاه های صنعتی ۳۶ دیس ( باسیستم بخار )
  • دستگاه های نیم صنعتی ۶ دیس و ۸ دیس ( بدون سیستم بخار و مناسب برای فقط شیرنی پزی )
  • مینی فر های ۱۶ دیس (در دو نوع دارای سیستم بخار و هم بدون سیستم بخار )

دستگاه های فوق در دو نوع سیستم بخار دار و نوع معمولی وجود دارد که البته ( دستگاه هایی که دارای سیستم بخار هستند از نظر قیمت کمی گران تر از دستگاه های معمولی می باشند )

دستگاه قنادی صنعتی

جنس ساختار دستگاه شیرنی پزی

دستگاه های شیرنی پزی صنعتی را با بدنه سه لایه ساخته می شود که دارای دولایه استیل یا گالوانیزه ( نسبت به سفارش مشتری کار گذاشته می شود ) و یک لایه میانه که از جنس پشم شیشه می باشد و مقاوم در برابر حرارت و گیرنده گرما می باشند و جنس سینی های دستگاه های دوار هم از استیل می باشد تا از نظر بهداشتی هم مورد تایید قرار بگیرد .

انواع دستگاه های قنادی صنعتی و نیم صنعتی

مشاوره برای خرید

گاهی اوقات برای بعضی از خریداران دستگاه های صنعتی این موضوع پیش می آید که چه دستگاهی برای کارگاه من مناسب است و باید چه دستگاهی را انتخاب کنم ، به همین دلیل شرکت ایران فر برای مشتریان خود مشاوره ۲۴ ساعته قرار داده است و می توانید با اتمینان خاطر از این که یک دستگاه مناسب برای کار گاه خود انتخاب کرده اید خرید خود را انجام دهید و از ضمانت و خدمت پس از فروش دستگاه ها برخوردار شوید.

تفاوت دستگاه طبقه ای و گردان 

دستگاه های قنادی همانطور که میدانید در دو نوع طبقه ای و گردان ساخته می شود، ولی موضوع اینجاست که تفاوت این دو دستگا چیست ؟ دستگاه های طبقه ای که اکثرا در ۴ طبقه ساخته شده و بین ۸ الی ۱۶ دیس جایگیری دارند. برای تولید شیرینی و یکی و نان های حجیم می باشد و یستم بخار و نوع طراحی دستگاه برای محصولات حجیم و نیم حجیم مناسب می باشد. ولی دستگاه های گردان اکثرا برای پخت شیرینی های مسطح و نیم حجیم و حتی حجیم می باشد ولی ارتفائی که برای دستگاه طبقه ای در نظر گرفته شده است و نوع مقدار بخاری که در دستگاه وجود دارد برای شیرینی های کوچک را با کیفیت خوبی پخت نمی کند و از نظر جایگیری نیز جایگیری بسیار زیادی دارد. و موضوع بعدی هم ه وجود دارد سیستم بخار دستگاه های طبقه ای ست که در دستگاه های گردان به دلیل اینکه بعضی از کارگاه ها به این سیستم نیازی نیست سیستم بخار را بر روی دستگاه قرار نمی دهند ولی در دستگاه های طبقاتی در تمامی این سیستم وجود دارد.

 لیست قیمت دستگاه طبقاتی صنعتی 

دستگاه های طبقاتی همانطور که در بالتا توضیح دادیم در دو نوع ۸ و ۱۶ دیس وجود دارد که اکثرا مخصوص نان ها و کیک های حجیم مناسب می باشد، از دستگاه های طبقاتی در تولدات نان بربری نیز استفاده می شود. سیستم بخار این دستگاه دارای قدرت بالایی بوده و برای تخمیر نهایی نان ها می باشد. دستگاه های صنعتی طبقه ای دارای دو ابعاد مختلفی می باشند که در ادامه در مورد آن صحبت خواهیم کرد:

  • دستگاه طبقه ای ۸ دیس : طول دستگاه ۳۴۰ سانتی متری، عرض ۱۹۰ سانتی متری، ارتفاء ۲۲۰ سانتی متر، دستگاه های طبقه ای بصورت تقریبی دارای دو و نیم تن وزن می باشند که امکان تغییر نیز وجود دارد.
  • دستگاه طبقه ای ۱۶ دیس : طول دستگاه ۳۴۰ سانتی متری، عرض ۲۵۰ سانتی متر، ارتفاء ۲۲۰ سانتی متر، دستگاه های طبقه ای بصورت تقریبی دارایسه و نیم تن وزن می باشند که امکان تغیر وجود دارد.

قیمت دستگاه قنادی ۱۶ دیس 

دستگاه های قنادی ۱۶ دیس یکی از پر طرفداتر ترین دستگاه های صنعتی می باشد که در تمامی کارگاه های قنادی می تواند کارایی داشته باشد. دستگاه های ۱۶ دیس جزو دستگاه های مینی فر محسوب می شود. این دستگاه ها مانند دستگاه های ۳۲ دیس دارای دو نوع می باشد و دارای بدنه و استیل و مخزن استیل هستند. دستگاه های ۱۶ دیس یکی از مزیت هایی که دارند ابعاد آن می باشد که برای ااستفاده در تمامی کارگاه ها مناسب می باشد.

فر قنادی ۱۶ دیس گردان، جهت پخت انواع شیرینی، کیک و نان مورد استفاده قرار می گیرد و در صورت پخت نان های حجیم و غیر حجیم دستگاه باید با بخار داخل و بخار خارج تعبیه شود.
نمای دستگاه تمام استیل و بدنه اطراف از ورق گالوانیزه که با عایق بندی مناسب جهت کاهش حرارت می باشد.

 

از ویژگی های این دستگاه این است که با سوخت گاز و گازوئیل بسته به نوع سوخت محیط و شرایط مشتریان سازگار است.

تعداد طبقات واگن یا قفسه ها همانطور که از نام آن نیز مشخص است ۱۶ دیس یا مینی فر می باشد که با رعایت فاصله استاندارد ما بین طبقات بر روی دستگاه به فروش می رسد. میزان برق مصرفی با توجه به سه یا تک فاز بودن حدود ۳٫۵ کیلو وات و گاز مصرفی ۵ متر مکعب در ساعت برای مشعل گازی، گازوئیل مصرفی ۴٫۵ لیتر در ساعت با نازل ۱٫۲۵ برای مشعل گازوئیلی می باشد.

آمپر دستگاه برای برق تک فاز ۱۴ آمپر و ولتاژ آن ۲۲۰ ولت می باشد . ابعاد دستگاه شامل طول با ۱٫۷۷ متر ، عرض ۱٫۴۰ متر و ارتفاع با موتور آلات ۲٫۴۵ و وزن ۱۸۰۰ کیلو گرم می باشد.

 

تماس با ما

شماره تماس مشاوران           محمود بهیار : ۰۹۱۱۹۶۵۹۳۶۳

شماره تماس مشاوران           محسن بهیار : ۰۹۱۱۷۹۷۸۴۹۲

تلفن دفتر           تلفن ثابت دفتر : ۰۱۷۳۴۲۲۷۶۲۱

آدرس           آدرس : استان گلستان ، گرگان

                       اصفهان ، خیابان امام خمینی

نمایندگی فروش دستگاه دوار پخت نان
نمایندگی خرید فر قنادی در اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
تماس با مشاوران