دستگاه دوار ۳ متری، برای پخت نان بربری و سنگک مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه که تولید شرکت ایران فر است دستگاه دوار هم اکنون در فروشگاه ها و مراکز مجاز قابلیت خرید و فروش را دارد و می توان به راحتی به آن دسترسی داشت.
دستگاه دوار از دو نوع معمولی و پرتابل ساخته شده است. دستگاه دوار معمولی قبل از اینکه این دستگاه ها بروز رسانی شوند در کشور رایج بود و به عنوان یکی از اولین و اصلی ترین دستگاه های پخت نان به شمار می رفت ولی با پیشرفت علم و افزایش بهره وری توانستند محصولات را به روز تولید کنند استفاده از دوار معمولی نیز کنار گذاشته شد.
هم اکنون دستگاه دوار پرتابل برای پخت انواع نان های لواش، تافتون، سنگک و بربری مورد استفاده قرار می گیرد. در ضمن می توان از این دستگاه ها در پیتزا پزی ها و رستوران ها نیز استفاده کرد.
دستگاه دوار برای انواع نان ها در ابعاد مختلف تولید شده است. به همین خاطر مصرف کننده باید در هنگام خرید دقت لازم را داشته باشد تا دستگاهی را انتخاب کند که مورد نیاز او می باشد تا هزینه ی اضافی برای او رقم نخورد.
مرکز تولید انواع دستگاه صنعتی دوار
دستگاه دوار، به عنوان یکی از اصلی ترین دستگاه های پخت نان به شمار می رود. با اینکه هم اکنون دستگاه های تونلی نیز در راستای تهیه ی نان مورد نیاز مردم در بیشتر نانوایی ها مورد استفاده قرار گرفته است ولی با این حال استفاده از دستگاه دوار نیز در جای خود باقی است.
دستگاه دوار در انواع مختلف تولید می شود. اندازه ی تعیین شده برای تولید دستگاه دوار به کارایی آن بستگی دارد. این دستگاه ها در طول سه متری، دو نیم متری، دو و متر و بیست سانتی متری و همچنین یک متر و نود سانتی متری تولید شده است. از دستگاه دوار سه متری و دو و نیم متری برای پخت سنگک و بربری استفاده می شود.
دستگاه دوار دو متر و بیست سانتی متری مناسب پخت انواع نان لواش و تافتون می باشد. و همچنین دستگاه یک متر و نود سانتی متر مناسب استفاده در رستوران ها و همچنین در پیتزا پزی ها می باشد. ویژگی های جدیدی که با تغییر دستگاه های دوار به پرتابل صورت گرفته است افزودن سیستم اینورتر و همچنین چرخدار شدن آن می باشد و در ضمن از سیستم پی ال سی نیز بهره مند هستند.
شرکت های زیادی در ایران در حال فعالیت و تولید انواع دستگاه نان پزی و همچنین تولید سدتگاه صنعتی دوار هستند. شرکت ایران فر به عنوان یکی از این شرکت ها در انواع مختلف قادر به تولید این نوع محصول می باشد. هم اکنون می توان در فروشگاه و مراکز معتبر اقدام به خرید دستگاه های دوار نان پزی نمود.
ویژگی های دستگاه دوار نان پزی
دستگاه دوار صنعتی که برای نان پزی استفاده می شود از ویژگی های برخوردار است. این ویژگی ها می تواند در پخت نان تاثیر زیادی داشته باشد و همچنین موجب صرفه جویی در مصرف سوخت و زمان شده است.
دستگاه های دوار که برای پخت نان سنگک و نان بربری تولید شده است از نظر ظاهری با یکدیگر متفاوت هستند. برای پخت نان سنگک از دستگاه های که دارای خروجی و ورودی مجزا هستند استفاده می شود. ولی برای نان بربری از دستگاه ها جلو باز استفاده می شود.
– قابلیت پخت نان با استفاده از دو نوع سوخت گاز و گازوئیل
– دارای سیستم اینورتر و پی ال سی می باشد.
– پخت نان با استفاده از حرارت غیر مستقیم
– پایین آمدن مصرف برق
– دارای بدنه ۵ لایه برای مقاوم بودن
– دارای زیره چدنی برای پخت نان
– بدنه تمام استیل مقاوم در برابر حرارت
از کجا می توان دستگاه دوار صنعتی را خریداری کرد؟
برای خرید دستگاه دوار صنعتی سه متری می توان به مراکزی که مجاز فروش محصولات صنعتی پخت نان هستند مراجعه کرد. این محصولات به صورت عمده و جزیی در حال پخش در بازار هستند.
شرکت ایران فر تولید کننده دستگاه صنعتی دوار در اندازه ها و سایز های مختلف، این امکان را ایجاد کرده است که مصرف کنندگان و خریداران محصولات و تجهیزات نانوایی بتوانند با استفاده از سایت و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهند. در صورتی که بخواهند به صورت حضوری خرید خود را انجام دهند می توانند با شرکت در ارتباط باشند.
دستگاه صنعت دوار سه متری هم اکنون در نمایندگی های مجاز شرکت ایران فر و با کیفیت بالا در دست خرید می باشد.