فروش انواع تنور های نانوایی . نان یکی از محصولات محم در رژیم غذایی انسان ها می باشد، که در اکثر کشور های جهان بصورت انبوه و مقدار زیاد مورد استفاده قرار میگیردف از سال های اخیر تابه حال برای پخت انواع نان ها از دستگاه هایی استفاده می کردند که نان ها را با کیفیت های متفاوت پخت می کرد، دستگاه های دوار گلی هم یکی از این دستگاه ها بود که در اکثر نانوایی ها از آن استفاده کرده (برای پخت نان های سنتی) ، دستگاه های دوار یا همان تنور های پخت نان از سال های اخیر بصورت گلی و دارای بدنه ثابت بوده اند، ولی در سال های اخیر تولید
کنندگان دستگاه های پخت نان قادر به ساخت چندین نوع از دستگاه های پرتابل و متحرک و دستگاه های تمام اتوماتیک شده اند، دستگاه های طرح جدید دارای مزیت های بسیار زیادی می باشد که از جمله این ها کیفیت بهتر دستگاه ها می باشد ، خوب همانطور که میدانید دستگاه های دوار گلی که سال های اخیر از آن استفاده می شود، هرچند مدت یکبار باید گل رویی دستگاه را تعمیر و یاتعویض می کردند و یا برای مخزن داخلی دستگاه مشکلی پیش می آمد که برای تعمیر آن نیاز به صرف انرژی زیادی می باشدف ولی دستگاه هایطرح جدید به
دلیل نداشتن گل و آجور در دستگاه و استفاده از مواد با کیفیت و جایگزین هم از وزن دستگاه ها کاسته شده است و هم خرابی دستگاه ها را در مدت زمان طولانی به صفر رسانده است، جهت اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید:
فروش انواع تنور صنعتی:
مزیت دستگاه جدید دوار
فروش انواع تنور های نانوایی:
دستگاه های جدید دوار دارای طرح های مختف و اندازه های مختلفی می باشند که دارای چرخ های زیره و برای حرکت راحتتر دستگاه برای مقدار کم می باشد، دستگاه های دوار پرتابل دارای سیستم کنترل اینورتر می باشد که، که برای کنترل حرارت و دمای دستگاه مناسب می باشد، خوب مزین هایی مانند پخش حرارت بهتر در کل دستگاه ، سیستم دریچه
خروج دما، نمای استیل زنگ نزن دستگاه برای ماندگاری و دوام بیشتر و بهتر دستگاه، و…. دیگر مواردی که دستگاه های جدید را به یک دستگاه مناسب و مقرون به صرفه تبدیل می کند، همچنین دستگاه های دوار در دو نوع ساخته می شود که نوع اولی حرارت مستقیم و نوع دوم نیز دستگاه های حرارت غیر مستقیم می باشد، که اکثرا برای پخت نان های خشک مناسب می باشند، و آخرین موضوع و مزیت در مورد دستگاه های دوار قابلیت پخت چندین نوع نان با یک دستگاه می باشد، دستگاه های دوار جدید به دلیل طرح بسیار خوبی که دارند، قابلیت پخت چند نوع نان را تنها با یک دستگاه را دارند، ککه این امر بدون هیچ تغییری در دستگاه رخ می دهد.
بهترین راه خرید دستگاه تنور پخت نان
فروش انواع تنور صنعتی:
دستگاه های دوار دارای دو مشعل بالا و پایینه می باشند، که برای گرم کردن بهتر دستگاه مورد استفاده قرار میگیرند، بدنه دستگاه های دوار هم از ۵ لایه می باشد که حرارت دستگاه را به فضای اطراف پخش نکند، پنج لایه که شامل دو لایه استیل و یک لایه پشم سنگ، و یک لایه پشمشیشه می باشد، و لایه آخری که از جنس گالوانیزه و یا استیل می باشد، خوب حال میرسیم به موضوع راه خرید این دستگاه ها که در گاهی وقت ها باعث دردسر و هزینه بالا می شود، در گاهی اوقات برای مشتریان که در شهر های مختلف و استان های مختلف زندگی
می کنند، سفر به چند استان یگر برای خرید دستگاه هزینه زیادی را به بار می آورد که بعضی از افراد این موضوع امکان پذیر نمی باشد، به همین دلیل شرکت ایران فر برای مشتریان خود سفارش آنلاین را قرار داده است تا راحت تر بتوانند خرید خود را انجام دهند.
قیمت دستگاه دوار پرتابل صنعتی
دستگاه نانوایی نیمه اتوماتیک پرتابل، دستگاهی با حرارت صد در صد غیرمستقیم، با قابلیت تولید انواع نان های سنتی از قبیل: نان تافتون،نان لواش آذری، نان بربری، شیرمال و حتی پیتزا و نان خشک می باشد.در تولید این دستگاه با توجه به نوع نان تولیدی، از انواع چدن های: صاف (نان بربری و تافتون)، سوراخدار (نان لواش آذری)، برجسته (نان سنگک سنتی ) استفاده می شود.
سیستم برقی:
سیستم کنترل الکتریکی دستگاه های تولید شده در شرکت صنایع پخت ایران فر به دو صورت قابل ارائه به مشتری می باشد.
۱٫سیستم اتوماتیک : در این سیستم کلیه عملیات کنترل سیستم های الکتریکی بوسیله دستگاه PLC نصب شده در تابلو انجام گرفته و اپراتور با صفحه کلید لمسی می تواند تنظیمات لازم از جمله سرعت موتور، دما، زمان روشن و خاموش شدن دستگاه و تایمر زمان پخت را انجام دهد و یا برنامه های از پیش تعریف شده را انتخاب نماید.در این تابلوها کلیه اقدامات انجام شده و فعالیت دستگاه قابل ذخیره سازی بوده و امکان کنترل و تنظیم دستگاه از طریق سیستم سرور امکان پذیر می باشد.
۲٫سیستم مکانیکی: در این سیستم حرارت به وسیله ترموستات تنظیم می شود و کلیدهای کنترل در اختیار اپراتور می باشد.
شما می توانید جهت تعمیر دستگاه های خود یز با گروه پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
تولید دستگاه تونلی پخت نان
طراحی دستگاه فر تونلی پخت نان تافتون و بربری به گونه ای است که خمیر در یک فضای عاری از ھرگونه گازھای مضر ناشی از سوخت مشعل قرار میگیرد که توسط کوره مادر از زیر حرارت خورده و مازاد حرارت توسط سیستم سیرکولاسیون روی سطح نان یعنی داخل کوره بالایی به گردش در می آید و موجب طبخ نان از روی آن میشود.
فر تونلی نان تافتون و بربری با حرارت غیر مستقیم تشعشعی خمیر را در یک فضای تقریبا مبحوس حاوی بخار و حرارت مرطوب طبخ مینماید . این امر باعث افزایش حجم ، تردی بافت ، براقیت و ماندگاری بالای نان میشود. نحوه عملکرد این فر به این صورت میباشد که ابتدا خمیر در میکسر آماده شده و طی عمل چانه گیری به قطعات ۴۰۰ الی ۲۰۰۰ گرمی تقسیم می شود . بعد از عملیات چانه گیری ، توسط شاطر خمیر به فرم دلخواه در آمده و در بخش انتهایی قرار می گیرد و بعد از گذشت ۵الی ۱۲ دقیقه نان از خروجی فر در داخل سبد ریخته میشود.
سازنده دستگاه خمیر گیر
شرکت ایران فر انواع دستگاه های خمیرگیر می باشد که قیمت این تجهیزات با توجه به ظرفیت و توانمندی های آن تعیین می شود.
امروزه راه اندازی رستوران و هتل، به تجهیزاتی نیاز خواهد داشت که یکی از شناخته شده ترین آن ها مربوط به دستگاه های خمیرگیر می باشد تا به کمک آن بتوان برای فعالیت های آشپزی نظیر درست کردن کباب استفاده نمود و طراحی و ساخت خمیر گیر توسط شرکت جهان کار، با ارائه ظرفیت ها و کارایی های متنوع انجام می شود تا نیازهای گسترده ای از مشتریان را بتوان رفع نمود.
این دستگاه ها با توجه به این که در شهرهای متعددی امکان نیاز به خرید آن وجود دارد از همین رو به صورت اینترنتی هم شرایط همکاری با مشتریان فراهم شده است.
در خرید انواع دستگاه های خمیرگیر کیف صنعت، عوامل متعددی می تواند برروی قیمت های تمام شده تاثیر گذارد.
همانگونه که می دانید امروزه به منظور افزایش سرعت در فعالیت های آشپزی و شیرینی پزی، این نیاز وجود دارد که از دستگاه های متعددی استفاده شود و از جمله آن ها می توان به خمیرگیرهای صنعتی و خانگی اشاره نمود و طراحی دستگاه های خمیرگیر کیف صنعت از جمله مارک های قابل معرفی خواهد بود.
نحوه پرداخت و ظرفیت های انتخاب شده می تواند از جمله عوامل تاثیر گذار برای قیمت باشد که به همین منظور می توان با کسب مشاوره های لازم برای خرید این تجهیزات اقدام نمود.
فروش دستگاه صنعتی طبقه ای
فر طبقه ای یا فر ۱۶۰۰ ،دستگاهی است با حرارت صد در صد غیرمستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم، انواع کیک ،نان تست و برخی از انواع شیرینی ها است. این فر دارای ۴ طبقه است که هر طبقه سیستم بخار جداگانه ای دارد. طبقات فر می تواند از جنس سنگ ایرانی یا سنگ مخصوص (آلمانی ) باشد.
سیستم حرارتی :
در دستگاه فانتزی ،حرارت به صورت غیر مستقیم می باشد و محصولات درون کابین پخت با وزش هوای داغ که توسط یک فن سانتریفوژ انجام می گیرد پخت می شوند. مبدل حرارتی به کار رفته در این فرها طرح وینکلر آلمان بوده که علاوه بر راندمان بسیار بالا از سوخت کمتری نیز استفاده می نماید.
چند مزایای دستگاه طبقه ای:
قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم ، شیرینی ، کیک و بیسکویت و کلوچه
مجهز به سیستم سیر کوله حرارتی غیر مستقیم با حداقل مصرف سوخت
سیستم مولد بخار جهت تامین بخار مورد نیاز طبقات و گرمخانه
مجهز به تکنولوژی ضبط برنامه های پخت بصورت اتوماتیک
با کنترل PLC بنا به سفارش مشتری
مجهز به تکنولوژی کنترل حرارت از ۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد
فروشنده دستگاه صنعتی قنادی
۱- فر گردان قنادی با حرارت صد در صد غیر مستقیم برای پخت انواع کیک ، انواع شیرینی و نان های حجیم مورد استفاده قرار میگیرد.
۲- فرهای قنادی اصلی به صورت ۲ مدل با سیستم بخار و بدون بخار جهت استفاده تعبیه شده است .
۳- بدنه ظاهری فر های قنادی به صورت حرفه ای و زیبا، جذاب و مدرن طراحی گردیده که ضمن جذابیت از استحکام فوق العاده نیز برخوردار است .
۴- جد اره خارجی و داخلی فر های شیرینی پزی از ورق مرغوب گالوانیزه با ضخامت ۱٫۵ میلیمتر، فرمهای تمام استیل از ورق استیل نگیر با ضخامت ۳ میلیمتر استفاده و.تولید می گردد.
۵- جداره داخلی کابین از رنگ نسوز با کیفیت بالا پوشیده شده است، لذا دستگاه های فر ممتاز در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی می باشند
۶- هوای داغ حاصل از احتراق در داخل جدار کانال پخت گردش میکند و با چرخش در داخل کابین موجب پخت یکنواخت محصول می شوند که دما و زمان مورد نیاز با توجه به نوع محصول، به کنترل حرارت داده و محصولات با بهترین کیفیت پخت می شود.
۷- مواد اولیه مصرف شده در دستگاه فر ایران فر از بهترین کیفیت و خریداری شده است و دارای گرید مخصوص آشامیدنی و بهداشتی می باشد.
۸- عایق بندی دستگاه های فر ممتاز به صورتی طراحی گردیده است تا اتلاف انرژی را به کمترین حد امکان رسانده و جداره دستگاه همواره خنک باشد.
۹- برای پخت برخی از محصولات که نیاز به رطوبت دارند سیستم بخار بسته به نوع نیاز در داخل دستگاه تعبیه می شود.
۱۰- مشعل فر با مارک ایران رادیاتور و با توجه به نوع سوخت موجود در محل نصب می تواند گاز طبیعی ( شهری ) یا گازوئیل مصرف شود.
۱۱- هر فر دارای ۲ عدد واگن یا قفسه با چرخ های مخصوص نسوز در تعداد طبقات خواسته شده توسط مشتری و رعایت فاصله های بین ارتفاع هر طبقه تولید می گردد.
۱۲- تاج های دستگاه در مدلهای شومینه ای، تخت و هلال می باشد.
۱۳- رنگ ظاهری دستگاه نیز رنگ استاتیک نسوز( کوره ای ) زرد می باشد. تولیدات رنگ قرمز از رنگ های تولید شده مربوط به سال های گذشته می باشد .
ظرفیت فرهای قنادی
۱- فرشیرینی پزی ۳۲ دیس فرهای استاندارد می باشد و فرهای پشیرینی پزی ۱۶ دیس مینی فر
۲- ابعاد فرهاعبارت است از :
۳- نمای مقابل دستگاه به طور کامل از ورق استیل ضد مغناطیس (stainlees steel ) میباشد که ضمن زیبایی از استحکام خوبی نیز برخوردار است .
۴- جداره خارجی و داخلی دستگاه کاملا از ورق مرغوب با ضخامت ۱/۵ میلیمتر گالوانیزه ساخته شده که بدین خاطر کابین دستگاه بیشترین مقاومت را در برابر رطوبت حاصل از پخت شیرینی و سیستم رطوبت ساز و همچنین در مقابل حرارت داراست .
قابل توجه خریداران محترم :
فرهای تمام استیل طبق سفارشات از ورقه کوره تیس آلمانی غربی ۴۱ و ۴۸ با ۱۲۰۰ درجه دما با ۳ میلیمتر ضخامت .
۵- جداره داخلی کابین از رنگ نسوز با کیفیت بالا پوشیده شده است ، لذا در مقابل حرارت دستگاه کمترین تغییری نخواهد کرد .
۶- در صورت نیاز به بخار ، سیستم رطوبت ساز پس از
شما می توانید جهت خرید انواع دستگاه های پخت با گروه پشتیبانی ما تماس حاصل فر مایید .