خرید انواع تجهیزات و دستگاه قنادی از شرکت ایران فر امکان پذیر می باشد. شیرینی یکی از بهترین چیز هایی است که انسان می توان به عنوان پیش غذا یک ماده خوشمزه در زندگی انسان ها است . شیرینی به تمامی موادی که دارای شکر و تخم مرغ هستند گفته می شود(به محصولاتی که شکر ماده اصلی سازنده آن است). برای پخت این محصولات که در تنوع های مختلف و طعم های های مختلف وجود دارد از دستگاه های مختلفی مانند میکسر و دستگاه صنعتی گردان پخت  و تجهیزات (ماشین های ساده ) نیاز است . ما در این متن سعی داریم تمامی دستگاه هایی که در یک کارگاه شیرینی پزی به کار می رود را برای شما بصورت تک تک توضیح دهیم:

دستگاه قنادی صنعتی

دستگاه پخت شیرینی

اولین و مهمترین دستگاه در یک کارگاه شیرینی پزی دستگاه پخت است که به دلیل مقدار پخت در کارگاه های مختلف تولید هم متفاوت است به همین دلیل دستگاه های پخت نیز در اندازه های مختلف وجود دارد . دستگاه های قنادی از ۴ دیس ثابت شروع شده تا دستگاه قنادی ۳۲ دیس ادامه دارد ) که در زیر اسامی تمامی آن ها را برای شما زکر خواهیم کرد .

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]دستگاه های قنادی در دو نوع با سیستم بخار و دستگاه معمولی وجود دارد . که از نظر قیمت هم تفاوت دارد . [/box]

دستگاه قنادی صنعتی

اتاق تخمیر نهایی

در بعضی از کارگاه های قنادی به غیر از دستگاه پخت به دستگاه تخمیر نهایی نیز نیاز دارد ، (در کارگاه هایی که در آن شیرنی های حجیم پخت می شود اکثرا در چنین کارگاه هایی از اتاق تخمیر استفاده می شود) .

اتاق تخمیر قنادی

دستگاه میکسر قنادی

یکی دیگر از دستگاه هایی که در کارگاه قنادی از ان استفاده زیادی می شود و کارایی مهمی دارد دستگاه میکسر است ، وظیفه این دستگاه این است که خمیر ها و مایه جاتی که نیاز به مخلوط شدن هستند (مانند تخم مرغ و ساخت خمیر)،بهم می زند ، این دستگاه ها در اندازه های مختلف وجود دارد که ما در قسمت پایین اسامی دقیق تمامی دستگاه های میکسر صنعتی را نام خواهیم برد :

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]شکل ظاهری دستگاه های ۸۰ لیتری به بزرگ تر با دستگاه های کوچک تفاوت دارد. [/box]

دستگاه میکسر قنادی صنعتی

دستگاه داغ زن قنادی

دستگاه های داغ زن متحرک همزن هایی مجهز به گیربکس و دور پایین هستند که قابلیت جابجایی بین دیگها و امکان کفگیری ( جاروب کف) دیگ را دارند و در کارگاه های آش و حلیم پزی، شیرینی پزی، قنادی ها، تولید لبنیات و بستنی و کارگاه های تولید رشته فالوده جهت هم زدن نشاسته، همزن حلوا، همزن سمنو، همزن حلیم، همزن آش، گلوکز، شله زرد، مسقطی، باسلق، خمیر قنادی برای انواع شیرینی گردویی و نارگیلی، بامیه و به طور کلی همزن انواع خمیر استفاده میشود. دستگاه داغ زن متحرک برای کارگاه هایی ساخته می

دستگاه داغ زن قنادی

شود که دیگ و مشعل از خود شان دارند. دستگاه داغ زن متحرک ( دستگاه داغزن پرتابل) در چهار مدل دور ثابت ، دور متغیر گیربکسی تسمه ای ، دور متغیر گیربکسی دنده ای و دور متغیر گیربکسی اینورتری تولید می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *