انواع دستگاه صنعتی نان پزی . شرکت ایران فر تولید کننده انواع دستگاه های صنعتی پخت نان و خطوط تولید انواع شیرینی و پخت نان می باشد. امروزه نان ها و شیرینی ها یکی از پر مصرف ترین محصولات مورد مصرفی مردم می باشد، که در زمان های قدیم برای پخت نان های سنتی از ابزار مختلف استفاده می کردند، ولی امروز با ساخت دستگاه های صنعتی پخت نان این امر در تولید انبوه بسیار آسان شده است وشما می توانید با داشتن یک خط تولید محصولات آرد نان به یک درامد بسیار مناسب برسید، دستگاه های صنعتی که امروز ما در مورد ان صحبت خواهیم کرد
دستگاه های صنعتی دوار می باشد که دارای طرح های مختلفی می باشند، دستگاه هایی دوار یکی از قدیمیترین نوع های دستگاه می باشد که برای تولید نان های سنتی ساخته شده و قابلیت پخت چند نان را بصورت همزمان را دارد و اینامر بدون هیچ تغییری دستگاه امکان پذیر می باشد، دستگاه های دوار که در کارخانه جات بصورت صنعتی تولید می شود از ۱٫۵ متری شروع شده و تا ۳ متری ادامه دارد، این دستگاه ها همچنین قابلیت پخت نان های محملی مانند نان تیری و نان کماج و نان روغنی را دارد، حال اگر شما هم خریدار این محصول هستید و می خواهید اطلاعاتی در مورد راه های خرید و مشخصات فنی این دستگاه بفهمید می توانید با ما در خواندن ادامه این مطلب همراه باشید و از مشخصات فنی دستگاه ها اطلاعاتی جمع آوری نمایید:
انواع دستگاه صنعتی نان پزی:
دستگاه نان پزی صنعتی
انواع دستگاه صنعتی نان پزی:
بدنه دستگاه های دوار را از ۵ لایه می سازند که این لایه ها عبارت انداز دو لایه استیل ، یک لایه پشم سنگ ، یک لایه پشم شیشه ، و لایه پوششی آخر که این لایه نسبت به سلیقه از استیل یا گالوانیزه ساخته می شود ،دلیل این که بدنه دستگاه دوار را از پنج لایه می سازند این است که حرارت موجود در دستگاه ها به فضای اطراف پخش نشود و حرارت را به مدت طولانی تر در خود نگه دارد. گاهی اوقات برای خریداران دستگاه های دوار این سوال پیش می آید که چه نوع دستگاهی برای کار من مناسب ترین هست و اندازه ای که می خواهم تولید
کنم برای کار من کفایت دارد و چنین سوالاتی ، به همین دلیل شرکت ایران فر برای مشتریان خود مشاوره رایگان قرار داده است . دستگاه های دوار پخت نان در ابعاد مختلفی وجود دارد که برای مثال ما چند نمونه از آن ها را بیان کرده و کارایی ان ها را در کار گاه های مختلف بیان خواهیم کرد :
- دستگاه های ۲٫۵ (مناسب برای کارگاه های پخت نان بربری )
- دستگاه های دوار دومتر و ده سانتی ( مناسب برای کارگاه های پخت نان لواش و تافتون )
- دستگاه های دوار ۱٫۵ متری (مناسب برای کارگاه های پیتزاپزی و رستوران ها )
دستگاه پخت نان صنعتی
انواع دستگاه صنعتی نان پزی:
۱٫سیستم اتوماتیک : در این سیستم کلیه عملیات کنترل سیستم های الکتریکی بوسیله دستگاه PLC نصب شده در تابلو انجام گرفته و اپراتور با صفحه کلید لمسی می تواند تنظیمات لازم از جمله سرعت موتور، دما، زمان روشن و خاموش شدن دستگاه و تایمر زمان پخت را انجام دهد و یا برنامه های از پیش تعریف شده را انتخاب نماید.در این تابلوها کلیه اقدامات انجام شده و فعالیت دستگاه قابل ذخیره سازی بوده و امکان کنترل و تنظیم دستگاه از طریق سیستم سرور امکان پذیر می باشد.
۲٫سیستم مکانیکی: در این سیستم حرارت به وسیله ترموستات تنظیم می شود و کلیدهای کنترل در اختیار اپراتور می باشد.