دستگاه پخت نان یکی از ضروری ترین وسایل در صنعت پخت نان می باشد. چرا که نان یکی از محصولاتی است که نمی توان از مردم جدا کرد.به همین دلیل در انتخاب و خرید آن دقت زیادی لازم است.
در زمان های قدیم مردم برای اینکه بتوانند نان مورد نیاز خود را تامین نمایند سختی های زیادی را متحمل می شدند این سختی ها باعث می‌شد تا تولید نان زمان بیشتری را از آنها گرفته و همچنین بهداشت آن کمتر رعایت می شد.
با رشد صنعت و بالارفتن ساخت دستگاههای صنعتی، صنعتگران و کارشناسان اقدام به طراحی دستگاههای پخت نان کردند تا بتوانند با استفاده از این دستگاه ها نان مورد نیاز مردم را تامین نمایند .

دستگاه پخت نان

با توجه به رشد صنعت و همچنین به روز شدن آن دستگاههای صنعتی نیز هر روز به روز تر شدند این دستگاه ها توسط مهندسین خبره طراحی و ساخته می شدند. وقتی که استفاده از این دستگاه ها به اوج خود رسید، افرادی در کشور تصمیم گرفتند که شرکت‌هایی را برای تولید این دستگاه ها راه اندازی نمایند.
نانهایی که در ایران تولید می‌شود و به عنوان نان های سنتی شناخته می شوند، می توان به نان لواش، نان تافتون، نان سنگک، نان بربری و انواع نان محلی اشاره کرد اکنون نان های صنعتی نیز در چند سال اخیر به صورت کاملاً استثنائی مصرف زیادی را در کشور ما از آن خود کرده اند.
برای اینکه بتوان نان‌های صنعتی و سنتی را در کشور، که هم اکنون مورد نیاز مردم است را تهیه نمود از دستگاه های صنعتی استفاده می کنند. این دستگاه ها به صورت تولیدات داخلی و تولیدات خارجی هم اکنون در بازارهای سراسر کشور موجود می باشد و می توان به راحتی از آن استفاده کرد.

دستگاه پخت نان

در ادامه این مقاله ما در مورد دستگاه های صنعتی که برای پخت انواع نان مورد نیاز است صحبت کرده و همچنین ویژگی های هر یک را به صورت جداگانه برای شما بیان خواهیم کرد.
این قسمت به این موضوع اشاره می کنیم که دستگاه های صنعتی به دو صورت دستگاه های تونلی و دستگاه‌های دوار تولید می‌شوند. هر کدام با توجه به ویژگی های خاصی که در آن وجود دارد در پخت نان ها به تولید کنندگان کمک می کند.

آشنایی با انواع دستگاه پخت نان

در این قسمت به معرفی انواع دستگاه های پخت نان می پردازیم و هر کدام را به صورت جزئی و مختصر معرفی می نماییم. رشد صنعت توانست کمک زیادی در صنعت های مختلف به مردم نماید، یکی از این صنایع صنعت پخت نان می باشد.

دستگاه پخت نان

در زمان‌هایی که استفاده از دستگاه صنعتی امکان پذیر نبود مردم در خانه‌های خود به صورت کاملاً سخت و دشوار پختن نان را انجام می دادند این روش ها هم اکنون نیز در بعضی مناطق قابل انجام است.
با رشد صنعت دو نوع دستگاه تونلی و دوار برای پخت نان ساخته شدند این دو دستگاه هر کدام با توجه به نوع و طراحی ساخت که در آنها به کار رفته است توانستند در پخت انواع نان کمک زیادی نمایند.
لازم به ذکر است قبل از دستگاه تونلی پخت نان و همچنین دستگاه های دوار پرتابل، پخت نان توسط دستگاه دوار معمولی انجام می شد.
پخت نان با دستگاه های صنعتی کمک زیادی به مشاغل نمود که در ادامه به چند مورد از آن اشاره می کنیم :

دستگاه پخت نان

• تولید دستگاه های صنعتی در ایجاد مشاغل کمک زیادی نمود و افراد زیادی را ترغیب به ایجاد نانوایی و آموزش پخت نان کرد.
• پخت نان با سرعت بیشتری انجام شد وهمچنین نانوایی ها توانستند که نان مورد یناز مردم را با سرعت بیشتری پخت نمایند
• در دستگاه های صنعتی، بهداشت پخت به نسبت روش های قدیمی بیشتر رعایت می شود. به همین دلیل نان های تولیدی از نظر بهداشتی تایید شده هستند.
• بعد از ایجاد نانوایی های متعدد با دستگاههای صنعتی و به روز مردم دیگر نگران نان روزانه خود نبوند و به راحتی می توانستند آنها را از طریق نانوایی‌ها تهیه نمایند .
دستگاه های تونلی که خود به دو صورت نیمه اتوماتیک و اتوماتیک طراحی شده اند در قسمت بعدی در مورد آنها صحبت خواهیم کرد و ویژگی‌های آن را برای آشنایی بیشتر شما بیان می کنیم.

دستگاه پخت نان

دستگاه دوار به دو صورت دستگاه دوار معمولی و دستگاه دوار پرتابل مورد استفاده قرار گرفته است. دستگاه دوار معمولی در سال‌های قبل جز اولین دستگاه های مورد استفاده در صنعت نان پزی بوده و هم اکنون دستگاه دوار پرتابل جایگزین دستگاه دوار معمولی شده است.

ویژگی های دستگاه تونلی برای پخت نان

یکی از دستگاه های مورد نیاز پخت نان که به صورت صنعتی تولید شده است و هم اکنون در کشور ما نیز تولیدات آن توسط شرکت ها انجام می گیرد، دستگاه تونلی پخت نان است.
این دستگاه که خود به دو صورت نیمه اتوماتیک و اتوماتیک طراحی و ساخته شده است دارای ویژگی ها و قابلیت های متعددی می باشد .

دستگاه پخت نان

دستگاه های تونلی نیمه اتوماتیک دارای طول چهار متر و نیم می باشد. دستگاه تمام اتوماتیک به اندازه شش متر و نیم است. اختلاف این اندازه به خاطر اینکه این دستگاه تمام اتوماتیک دارای سیستم بخار بوده به خاطر همین طول آن بزرگ تر است.
دستگاه تمام اتوماتیک برای پخت انواع نان های مسطح مثل نان های لواش، نان تافتون، نان سنگک و همچنین انواع نان خشک و نان های محلی به کار می رود.
از دستگاه نیمه اتوماتیک می توان در پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم استفاده کرد. لازم به ذکر است که نان های بربری نیز با این دستگاه پخت می شود.

دستگاه پخت نان

از ویژگی های دستگاه های تونلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• بدنه دستگاه های تونلی تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک از پنج لایه تشکیل شده است این لایه ها ۲ لایه های درونی و بیرونی استیل بوده و یک لایه داخلی گالوانیزه می باشد و سپس از پشم شیشه و پشم سنگ نیز به خاطر عایق حرارتی در داخل آن استفاده شده است.
• دستگاه تونلی به‌صورت حرارت غیر مستقیم اقدام به پخت انواع نان می نماید و به همین خاطر آنها کمتر سوخته و بهتر پخت می‌شوند.
• دستگاه پخت نان به صورت تک مشعله اقدام به پخت می نماید.
• سیستم پنل مدیریتی این دستگاه ها به صورت دیجیتالی بوده و دارای دکمه هایی نظیر سیستم اینورتر، سیستم پی ال سی، سیستم زمان و تنظیم دما بر روی پنل تعبیه شده است.
• تنها تفاوتی که بین دستگاه های تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تونلی وجود دارد به خاطر سیستم بخار می باشد.

دستگاه پخت نان

باید به این نکته نیز اشاره کنیم که از دستگاه های تونلی برای پخت نان های حجم بالا استفاده می شود. در ضمن می توان از دستگاه های تونلی در کارگاه ها و قنادی ها برای پخت انواع شیرینی و کیک نیز استفاده می نمایند.

دستگاه دوار چیست و چگونه به پخت نان کمک می کند؟

نوعی دیگر از دستگاه های پخت نان که در صنعت نان پزی مورد استفاده قرار می گیرد دستگاه دوار می باشد.قبل از تولید دستگاه تونلی و دوار پرتابل برای پخت نان از دستگاه دوار معمولی استفاده می شد.
دستگاه پرتابل معمولی بدون هیچ گونه تنظیمات خاصی پخت نان را انجام می‌داد و ویژگی‌های خاصی نداشت همچنین بدنه آن از گل استفاده شده و درون آن آجرهایی را در داخل آن برای پخت نان قرار داده بودند.

دستگاه پخت نان

بعد از رشد صنعت و پیدایش و به روزرسانی آنها دستگاه صنعتی دوار پرتابل نیز تولید شد این دستگاه ویژگی‌های نظیر داشتن سیستم اینورتر، داشتن پی ال سی، استفاده از صفحه دیجیتالی ساخته شده است.
در تقسیم بندی دستگاه های دوار پرتابل می توان دستگاه دوار پرتابل سه متری، دستگاه دوار دو و نیم متری، دستگاه ۲ متر و ۲۰ سانتی متری و یک متر و ۹۰ سانتی متری می توان اشاره کرد. هرکدام از این دستگاه‌ها مطابق با نوع طراحی و برنامه ریزی در پخت نان مورد استفاده قرار می گیرند.
دستگاه سه متری دوار و دو و نیم متری دوار برای پخت نان بربری و نان سنگک استفاده می شود. لازم به ذکر است که دستگاه پخت نان سنگک دارای دو ورودی برای پخت نان می باشد، اولین ورودی برای قرار دادن خمیر در درون دستگاه می باشد و از ورودی دوم نان پخت شده را بیرون می آورند.

دستگاه پخت نان

برای اینکه بتوان نان لواش، نان تافتون و انواع نان محلی را پخت نمود از دستگاه دوار دو و نیم متری استفاده می شود. این دستگاه به راحتی می‌تواند نان‌ها را پخت نماید.
لازم است که به این نکته نیز اشاره کنیم که دستگاه یک متر و ۹۰ سانتی متری در مکان های کوچک مثل رستوران ها پیتزا پزی ها و فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد
برخی از ویژگی های دستگاه پخت نان دوار پرتابل به صورت زیر بیان شده است:.
• بدنه دستگاه تمام استیل است.
• دستگاه های دوار دو مشعله بوده، به همین خاطر به دو بخش پخت با حرارت مستقیم و پخت با حرارت غیر مستقیم تقسیم می شوند. تنها در یک متر و نود سانتی متری به صورت تک مشعله پخت انجام می گیرد.

دستگاه پخت نان

• سیستم اینورتر که برای تنظیم دمای درون دستگاه بوده و به راحتی می تواند دمای دستگاه را تنظیم نماید.
• سیستم plc یک نوع سیستم برای برنامه ریزی دستگاه می باشد این سیستم هم اکنون در دستگاههای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد
• – استفاده کردن از پنل مدیریتی دیجیتالی و دکمه تنظیم دما در پنل مدیریتی یکی دیگر از ویژگی‌های دستگاه دوار می باشد.
• زیره دستگاه دوار پرتابل برای پخت نان از چدن ساخته شده است.
• دستگاه های دوار از سیستم زمان برخوردار هستند .
از دستگاه دوار سه متری برای پخت نان با حجم بیشتر و از دستگاه دو ونیم متری برای پخت نان بربری و نان سنگک با حجم کمتر استفاده می شود .

دستگاه پخت نان

ارتفاع دستگاه ها دو مترو ۴۰ سانتی متر می باشد.اندازه هایی که برای دستگاه تعریف شده است اندازه قطر محاسبه شده است، چرا که زیره دستگاه‌های دایره شکل می باشد.

صادرات دستگاه پخت نان از طریق شرکت ایران فر

شرکت ایران فر یکی از شرکت های تولیدکننده محصولات پخت نان در ایران می باشد. هم اکنون انواع تجهیزات و دستگاه های قنادی و نان پزی را به صورت کامل و با استفاده از نیروی کارآمد و مجرب برعهده دارد.
شرکت ایران فر توانسته است محصولات خود را به صورت کاملاً با کیفیت بالا و با آرم وزارت بهداشت به صورت استاندارد به سراسر ایران و تمامی شهر ارسال نماید. که این محصولات در نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر عرضه و به فروش برسد.

دستگاه پخت نان

دستگاه های پخت نان به خاطر اینکه با سلامت انسان در ارتباط مستقیم قرار دارد باید در طراحی و ساخت آن دقت زیادی نمایند و همین خاطر نباید به تمام فروشنده ها و دستگاه ها اعتماد کرد چرا که ممکن است دستگاه های بی کیفیتی را در اختیار شما قرار دهند.
باید دقت کنید که دستگاه هایی که دارای بدنه های قوی هستند و همچنین به صورت زیر های چدنی و آلومینیومی و یا مواردی مثل گالوانیزه هستند که به راحتی از بین نمی‌روند و دچار زنگ زدگی نمی شوند استفاده کنید.
به خاطر اینکه شرکت ایران فر در تولید محصولات خود به کیفیت آن توجه زیادی نموده است هم اکنون توانایی صادرات محصولات پخت نان را به خارج از مرزهای ایران را نیز دارد. یکی از کشورهایی که شرکت ایران فر محصولات خود را به آن جا صادر و راسال کرده است کشور عراق می باشد.

دستگاه پخت نان

شرکت ایران فر توانایی این را دارد که این محصولات را با قیمت های مختلف و در کشورهای مختلف عرضه نماید اولویت با تأمین محصولات داخلی است ولی با توجه به اینکه این شرکت دارای اعتبار و کیفیت محصولات بالایی می باشد در حال حاضر صادرات نیز توسط این شرکت در حال انجام است.

چگونگی خرید آنلاین محصولات ایران فر

شرکت ایران فر برای راحتی مصرف کننده در هنگام خرید روش های مختلفی را در نظر گرفته است که یکی از آن ها استفاده از سایت های فروشگاهی شرکت ایران فر است.
در این سایت ها به صورت آنلاین قیمت ها بر روی محصولات درج می شود و مصرف کننده می تواند از قیمت روز اطلاع داشته و خرید خود را انجام دهد.خرید از طریق سایت به این صورت است که پس از انتخاب محصول مورد نظر ثبت سفارش خود را با پرداخت مقداری از هزینه انجام می دهند و بعد از مدتی دستگاه را تحویل می گیرند.
در هنگام ثبت سفارش و همچنین خرید دستگاه به صورت آنلاین دقت داشته باشبد که از سایت معتبر استفاده نمایید.

دستگاه پخت نان

نکته مهم

شرکت ایران فر در کنار شرکت های دیگر ایرانی برای رشد محصولات و بهتر شدن کیفیت آن ها تلاش زیادی می نمایند. هم اکنون در فروشگاه های عرضه محصولات پخت نان، به جز دستگاه های ایرانی دستگاه های خارجی نیز وجود دارد.
به مصرف کنندگان توصیه می شود که محصولات ایرانی را خریداری نمایند چرا که این محصولات کیفیت بهتری داشته و با توجه به اصول بهداشتی کشورمان تولید شده است. با خرید این محصولات می توانند به بالا رفتن فروش و ایجاد اشتغال بیشتر کمک نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *