صادرات دستگاه نان پزی. نان ها اهمیت بسیار زیادی در زندگی ما انسان ها دارند و تغذیه یکی از مهمترین مواردی است که می تواند سلامتی یک فرد تامین کند زیرا انسان ها برای داشتن انرژی مورد نیاز خود باید مواد غذایی خوب و با کیفیتی بخورند .
مواد غذایی و خوراکی ها امروزه تنوع بسیار زیادی پیدا کرده است و هر کدام می توانند وظیفه ای را برعهده بگیرند و ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین کنند .
نان ها همان طور که در بخش قبلی گفتیم از ارزشمند ترین مواد غذایی هستند که نسبت به سایر دارای قیمت مناسب تری نیز می باشند و راحت تر به دست افراد می رسند زیرا پخت نان قدمت زیادی دارد و از گذشته های دور مردم به روش های گوناگونی نان مورد نیاز خود را تهیه می کردند .
اما امروزه با استفاده از پیشرفت کردن تکنولوژی و دستگاه هایی که دنیای مدرن به ما معرفی کرده است این کار بسیار راحت تر و سریع تر انجام می شود .
دستگاه های نانوایی توانایی های زیادی دارند که می توانند حتی سود خوبی را نیز برای نانواها به وجود بیاورند .
تفاوت مدل دستگاه نان پزی در چیست ؟
صادرات دستگاه نان پزی:
این دستگاه ها دارای نوع و مئل های متفاوتی هستند که هرکدام از ان ها وظیفه خاصی دارند و می توانند نان هایی را پخت کنند که طبق ان برنامه ریزی شده اند .
اما با این حال دو نوع از این دستگاه ها دارای می توانند همه جور و مدل نانی را با کیفیت بالا تولید کنند و رضایت صاحبان و خریداران خود را نیز جلب کنند .
این دو نوع که معروف به مدل تونلی و دوار هستند از خصوصیت های بسیار جالب و پیشرفته ای برخوردار هستند .
نوع دوار دارای چه خصوصیاتی می باشد ؟
صادرات دستگاه نان پزی:
این نوع از دستگاه دارای ابعادی و شکلی به حالت دایره می باشد و چرخان است .
این ویژه گی باعث شده است که اندازه هایی که از این دستگاه به شما می دهیم مربوط به قطر ان بشود .
این دستگاه دارای چهار اندازه یا همان قطر می باشد : اندازه سه متری . اندازه دو متر و پنجاه سانتی متری و اندازه یک متر و پنجاه سانتی متری و اندازه دو متر و بیست سانتی متری .
این ستگاه دارای عمر طولانی تری است زیرا این نوع دستگاه ها بیشتر از ناحیه بدنه ی خارجی اسیب می بینند که خوشبختانه مدل دوار دارای بدنه ای است که از پنج لایه ساخته شده است .
این پنج لایه عبارتند از : استیل نسوز . پشم سنگ . پشم شیشه . استیل . گالوانیزه .
لایه گالوانیزه نسبت به بقیه اهمیت بیشتری دارد زیرا این لایه به هیچ وجه با اکسیژن واکنش نمی دهد و در نهایت زنگ نمی زند پس باارزش است .
دستگاه دوار دارای سنگ هایی است که در زیر نان ها قرار می گیرد این سنگ ها از جنس چودن هستند که می توانند گرما را در خودشان نگه دارند و در نتیجه گاز کمتری مصرف شود .
این دستگاه همچنین دارای دو مشعل می باشد .
درباره مدل تونل دار چه می دانید ؟
این نوع از استقبال بیشتری برخوردار است .
این دستگاه دو مدل است یک مدل چهار و نیم متری و یک مدل شش و نیم متری که هردو نوع ان دو حالت تولید می شوند : نیمه اتومات و تمام اتومات .
دستگاه چهار و نیم متری بیشتری نیمه اتومات دیده می شود ولی مدل شش و نیم متری بر عکس ان است .
دستگاه چهار و نیم متری دارای دو مشعل و دستگاه شش و نیم متری دارای یک مشعل است .
این دستگاه دارای حرارت غیر مستقیم است که می تواند نان کاملا پخته شده را به شما تحویل بدهد .
دستگاه شش و نیم متری دارای سیستم بخار است .
این دو دستگاه دارای سیستم پی ال سی و اینورستی می باشند که دارای اهمیت زیادی است .