در گذشته های نه چندان دور و قبل از اینکه صنعت پیشرفت نماید مردم برای اینکه محصولات خود را تولید نمایند با سختی مواجه بودند یکی از این محصولات پخت نان بود. دستگاه پخت نان در آن زمان وجود نداشت و افراد برای اینکه بتوانند نان خود را تهیه کنند از تنورهای گلی و یا از تخته های چوبی برای پخت استفاده می کردند.
با پیشرفت صنعت و بالا رفتن جمعیت جهانی نیاز مردم نیز افزایش پیدا کرد و پخت نان به روش های قدیمی امکان پذیر نبود و نمی توانست نیاز مردم را رفع نماید. به همین جهت دستگاه های پخت نان در انواع مختلف تولید شدند و با توجه به گذر زمان پیشرفت زیادی در آن ها اتفاق افتاد.
در حال حاضر برای پخت نان می توان از دستگاه های صنعتی تولید داخل استفاده کرد. دستگاه های نظیر تونلی و دوار که می تواند به شما در پخت نان کمک زیادی نماید.
در دستگاه های تونلی و دوار با گذر زمان تغییراتی ایجاد شده است که می تواند در پخت آسان تر نان کمک نموده و نان با سرعت بیشتری آماده شده و به دست مصرف کننده برسد.
از دستگاه های دوار در کجا استفاده می شود؟
دستگاه دوار نوعی از دستگاه های پخت نان به شمار می رود که به عنوان یکی از دستگاه های قدیمی در صنعت نان پزی حضور داشته است. قبل از به روز رسانی صنعت این دستگاه به صورت معمولی در اختیار تولید کنندگان نان قرار داشت.
بعد از اینکه پیشرفت صنعت چشم گیر شد و به روز رسانی این محصولات نیز انجام شد، دستگاه دوار صنعتی پرتابل جایگزین دستگاه دوار معمولی شد.
دستگاه دوار پرتابل در برابر دستگاه های معمولی دارای امکاناتی نظیر استفاده از سیستم اینورتر، حرارت غیر مستقیم برای پخت، استفاده از سیستم پی ال سی و همچنین به صورت چرخدار هستند. در این دستگاه ها از آجر استفاده نشده و به صورت گلی نمی باشد.
دستگاه های دوار پرتابل هم اکنون در اندازه های مختلفی نظیر سه متری، دو و نیم متری، دو متر و بیست سانتی متری و یک متر و نود سانتی متری تولید می شود. لازم به ذکر است که هر کدام از این دستگاه ها برای پخت نان های مختلفی به کار می رود.
دستگاه یک متر و نود سانتی متری دوار از همه کوچکتر بوده و در محل هایی مورد استفاده قرار می گیرد که جای کمتری را اشغال کند. بیشترین استفاده از این دستگاه در پیتزا پزی ها، رستوران ها، فست فود ها به کار برده می شود.
ویژگی های دستگاه تونلی صنعتی
دستگاه تونلی صنعتی به عنوان یکی دیگر از دستگاه ها در صنعت نان پزی مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه با توجه به نوع پخت دارای انواع مختلفی است که به دو صورت تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم بندی می شود.
در این تقسیم بندی نه جنس دخیل است و نه کیفیت بلکه سیستم بخار تعبیه شده در آن باعث شده است که این دستگاه به دو نوع مجزا تولید شود.
دستگاه های تونلی تمام اتوماتیک که شش و نیم متری هستند با استفاده از یک سیستم بخار که در آن تعبیه شده است اقدام به پخت نان می نماید. نان هایی نظیر نان لواش، نان سنگک، نان تافتون، نان های محلی و نان های خشک را می توان با این دستگاه پخت کرد.
اما در دستگاه های تونلی نیمه اتوماتیک از سیستم بخار استفاده نشده است و به همین دلیل اندازه آن چهار و نیم متر است. از این دستگاه در پخت نان بربری و نان های حجیم و نیمه حجیم استفاده می شود.
با توجه به میزان مصرف و نیاز مصرف کننده به این محصولات شرکت ایران فر در حال حاضر توانایی تولید انواع دستگاه های پخت نان را دارد.
شرکت ایران فر با در نظر گرفتن میزان تولید و همچنین توانایی خرید مصرف کننده توانسته است محصول با کیفیت را با قیمتی مناسب در کشور عرضه کند. هم اکنون در تمام کشور می توان محصولات پخت نان با ارم شرکت ایران فر را یافت.
اگر می خواهید قیمت که در نظر گرفته شده است برای شما کمتر شود می توانید به صورت حضوری به شرکت مراجعه کرده و اقدام به خرید بدون نیاز به واسطه نمایید. در این صورت قیمت خرید شما کمتر می شود.