فروش انواع دستگاه نانوایی . نان یکی از مهم ترین و اساسی ترین مواد غذایی میان مردم می باشد که در انواع مختلف تولید و عرضه می شود برای پخت نان می توان از روش های مختلفی استفاده کرد برای مثال روش سنتی تنور گلی یکی از همین روش ها هست ولی در چند سال اخیر سازندگان دستگاه ها به فکر تولید دستگاهی شدند که در رشد این چنینی جمیعیت بتواند نان مردم را بصورت انبوه تامین کند تا دیگر مردم نیازی به ایستادن در صف نانوایی ها نداشته باشند ، مهندسان بعد از مدت ها پژوهش قادر به ساخت یک دستگاه تمام اتوماتیک تونلی شدند که در این
دستگاه خمیر قرار گرفته و بقیه مراحل پخت بر دوش دستگاه می باشد ، دستگاه های تونلی در شکل های مختلف برای پخت نان های مختلف تولید شد برای مثال دستگاه های تونلی پخت نان سنگک دارای نوار چند بعدی می باشد که در زمانی که خمیر بر روی آن قرار می گیرد به دلیل نرم بودن به شکل سنگ ها در آ»ده و نان سنگک سنتی شکل تولید می شود ، حال اگر شما هم خواستا این هستید که در مورد دستگاه های تونلی اطلاعات بیشتری داشته باشید می توانید با ادامه این مطلب به اطلاعات خوبی دست یابید.
خرید انواع دستگاه پخت نان
فروش انواع دستگاه نانوایی:
خوب یکی از دستگاه هایی که در کارگاه های پخت نان بودنش ضروری است . دستگاه های دوار و دستگاه های تونلی دو نوع از جدید ترین دستگاه های پخت هستند که در تمامی کارگاه ها از این دو نوع دستگاه استفاده می شود . هر یک از این دستگاه ها خود به دو دسته تقسیم می شوند . دستگاه های تونلی حرارت مستقیم و دستگاه های تونلی حرار غیر
مستقیم ،دستگاه های دوار پرتابل و دستگاه های دوار معمولی (دستگاه های دوار نیز هم بصورت حرارت مستقیم و هم بصورت غیر مستقیم وجود دارد). دستگاه های تونلی حرارت مستقیم به دلیل سنتی بودن ساخته می شود ولی برای نان هایی مانند بربری و حجیم دستگاه های حرارت غیر مستقیم پیشنهاد می شود .
دستگاه های پخت را نسبت به مقدار تولید می توان در کار گاه های مختلف استفاده کرد ، برای مثال در کارگاه هایی که نان بصورت انبوه تولید می شود باید از دستگاه های تونلی استفاده کرد ولی در کارگاه هایی که تولید کم دارند دستگاه های دوار هم کفایت می کند.
فروش دستگاه تونلی نان
فروش انواع دستگاه نانوایی:
دستگاه های تونلی که برای تولید نان ساخته می شوند در دو نوع نیم اتوماتیک و تمام اتوماتیک هستند، که البته باید توجه داشته باشید که برای پخت نان های مسطح مانند لواش تافتون نمی توان از دستگاه های نیم اتوماتیک استفاده کرد و به همین دلیل باید از نوع تمام اتوماتیک استفاده کنید که دستگاه های تمام اتوماتیک قابلیت پخت تنها یک نوع نان را دارند، دستگاه های تونلی تمام اتوماتیک دارای مزیت های بسیار زیادی مانند هزینه کمتر برای کارگر و نداشتن دست در تولید و بهداشتی بودن نان ها می باشد که این موضع باعث می شود
که این دستگاه دارای معایبی نیز باشد و آن هم این است که با دستگاه های تمام اتوماتیک می توان تنها یک نوع نان را پخت ککرد برای مثال نمی توان با دستگاه تونلی لواش پز نان تافتون را پخت کرد، که این موضوع در دستگاه های نیمه اتوماتیک وجود ندارد و شما می توانید چندین نوع نان را با آن پخت کنید برای مثال شما می توانید با ان هم نان فانتزی و هم نان تست را در یک دستگاه پخت کنید.