خرید ماشین آلات نانوایی.  نان هایی که امروزه به دست افراد و مردم می رسد مانند گذشته پخت نمی شود و طعم و کیفیت آن نیز متفاوت است . دستگاه هایی که این نان های با کیفیت و خوش مزه را به دست شما می رساند دارای شرایط بسیار خوب و مزایایی می باشند که پخت نان را به کاری پر در آمد تبدیل کرده اند .

این دستگاه ها م یتوانند به جای روش های قدیمی به کار گرفته بشوند و همان طور که می بینید در بیشتر نانوایی های جدیدو تازه ساخت امروزی دستگاه های صنعتی و ماشین آلات پخت نان صنعتی دیده می شود .

نانوایی هایی که شما با این امکانات می بینید دارای خصوصیت های مشابهی می باشند که به این شرح است :

دستگاه های نانوایی از جمله دستگاه هایی هستند که بیشتر تر سایر ماشین آلات صنعتی به فروش می رسند زیرا این ماشین ها توانایی پخت یکی از مهم ترین مواد غذایی را برای انسان ها دارند و مردم مدام به آن نیاز مند می باشند .

خرید ماشین آلات نانوایی

دستگاه و ماشین آلات صنعتی نانوایی در چه انواعی به تولید می رسد ؟

خرید ماشین آلات نانوایی:

این دستگاه های فوق پیشرفته وظیفه پخت نان هایی را دارند که برنامه آن به دستگاه ها توسط طراح داده شده باشد . دستگاه هایی مانند دستگاه پخت نان فانتزی می تواند نان هایی مانند نان ساندوپچی و یا باگت و یا نان تست را به پخت برساند اما دو نوع از دستگاه هایی که می توانند نان هایی را که افراد به طور روزمره در کشور ما استفاده می کنند تولید کنند :

  1. تونلی یا تونل دار
  2. نوع دوار و یا گردان

این دو دستگاه دارای کاربرد بیشتری در بین نانواها هستند و می توانند نان هایی مانند نان سنگک . نان تافتون . نان لواش . نان بربری را با هر اندازه و هر حجمی را با بهترین کیفیت به پخت برساند .

خرید ماشین آلات نانوایی

نوع تنلی و دوار چه انواعی دارند ؟

دستگاه های تونلی و دوار هردو نیز دارای مدل های گوناگون می باشند که آن ها نیز معمولا بر اساس اندازه ها  نام گذاری شده اند که این دستگاه ها با تعداد و اندازه های متنوع خود باعث شده اند که در بیشتر مغازه ها و نانوایی جای داده شوند .

نوع تونلی : این دستگاه زیر مجموعه خیلی طولانی ندارد اما جزو دستگاه های پر طرفدار است :

  1. مدل شش و نیم متری
  2. مدل چهار و نیم متری

مدل دوار نیز بیشتر در اندازه های خود تنوع دارد :

  1.  مدل سه متری
  2. مدل دو متر و پبجاه سانتی متری
  3. مدل دو متر و بیست سانتی متری
  4. مدل یک متر و پنجاه سانتی متری . که کوچکترین انواع این دستگاه ها می باشد و بسیار با قدمت تر و با سابقه تر از انواع دیگر دستگاه های نانوایی است .

مدل چهار و نیم متری چه فوایدی دارد ؟

خرید ماشین آلات نانوایی:

دستگاه های چهار و نیم متری نوعی از دستگاه تونلی نانوایی است که دارای چنین ویژه گی است :

خرید ماشین آلات نانوایی

دستگاه چهار ونیم  متری دارای حرارت غیر مستقیم است که می تواند بدون ایجاد ضرر به خمیر دستگاه ها را پخت کند . این دستگاه معمولا به دو صورت ساخته می شود نوع اول آن نیمه اتومات و نوع دوم تمام اتومات است ولی این دستگاه بیشتر در مدل نیمه اتومات ساخته و به بازار عرضه می شود .

دستگاه چهار ونیم متری دارای سیستم پی ال سی و اینورتر است که قابلیت هشدار دهی در مواقع خطر را دارد و با استفاده از دو مشعل کار خود را انجام می دهد . این دستگاه فاقد سیستم بخار می باشد .

طراحان مدل شش و نیم متری چه امکاناتی برای این دستگاه قرار داده اند ؟

خرید ماشین آلات نانوایی:

دستگاه های شش و نیم متری مدل بزرگ تر دستگاه های تونلی می باشند و می توانند بسیار کار آمد عمل کنند . این دستگاه ها توانایی پخت هر گونه نانی را چه ضخیم و چه نازک را در خودشان دارند .

دستگاه های شش و نیم متری بر خلاف نوع چهار و نیم متری اکثر در حالت تمام اتوماتیک وارد بازار می شود و ساخته می شود اما نوع نمیه اومات نیز دارد .

خرید ماشین آلات نانوایی

این دستگاه دارای سیستم بخار می باشد و همچنین   دارای حرارت غیر مستقیم است . دستگاه شش و نیم متری دارای یک مشعل می باشد ولی مانند نوع چهار و نیم متری دارای سیستم پی ال سی و اینورتر نیز است .

این دو سیستم می توانند در هنگام وقوع خطر و یا مشکلی درون دستگاه هشدار بدهند و آن را گزارش بدهند تا زا آسیب بیشتر به دستگاه ها جلوگیری شود . دستگاه های شش و نیم متری بسیار خوش قیافه می باشند و می توانند پخت شما را بسیار آسان تر سازند .

دستگاه دوار از چه مزایایی بهره می برد ؟

این دستگاه نیز دارای چهار نوع است که قبالا در باره آن اطلاعاتی به شما داده شده است . دستگاه دوار مانند دیگر دستگاه های صنعتی مقاوم بدنه ای دارد که از پنج لایه مستحکم ساخته شده است :

خرید ماشین آلات نانوایی

  1. لایه اول پشم سنگ
  2. لایه دوم پشم شیشه
  3. لایه سوم استیل نسوز این لایه می تواند حرارت را کاهش بدهد .
  4. لایه چهارم استیل ( لایه استیل می تواند در برابر ضربه دستگاه را مقاوم سازد و مانع پوسیدگی آن شود )
  5. لایه پنجم گالوانیزه است که می تواند با عدم واکنش به اکسیژن و عدم زنگ زدگی عمر دستگاه را افزایش بدهد .

دستگاه های دوار دارای سنگ هایی از جنس چودن در قسمت کف خود می باشند که این سنگ ها در زیر نان ها قرار داده می شوند و می توانند گرمای کوره را تا مدت بسیار زیادی در خودشان نگه دارند و با این کا می توانند از مصرف بیش  از اندازه گاز در نانوایی شما جلوگیری نمایند .

دستگاه های دوار نیز دارای دو مشعل می باشند و همچنین دارای حرارت غیر مستقیم هستند . شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشر به این مجموعه مراجعه فرمایید .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *