خرید فر پخت نان دوار 1.5 متری مدل KF۵۰۰ ر شال های اخیر به علت کیفیت عالی نسبت به مدل های دیگر افزایش یافته است. این محصول برای پخت نان لواش، تافتون و بربری مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت مناسب این محصول به جذب خریداران عمده و خرده منجر شده است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
انواع دستگاه صنعتی پخت نان
امروزه مراکز پخت نان در انواع مختلف از دستگاه های مختلفی برای تولید این محصول استفاده می نمایند. استفاده از تنور بیشتر برای نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار می گیرد ولی به علت جوابگویی به مشتریان زیاد، استفاده از دستگاه برقی پخت این نان ها می تواند تعداد بالایی نان را در کمترین زمان ممکن تولید نماید.
انواع دستگاه صنعتی پخت نان که بیشترین استفاده را در حال حاضر دارد، دستگاه تونلی و دستگاه دوار می باشد. این محصولات دارای جثه بزرگ و وزن سنگینی بوده که برای جابهجایی مشکلاتی را به وجود می آورد. این محصولات با برق روشن شده و نیروی گرمایش را از سوخت گاز یا گازوئیل به دست می آورد.
دستگاه تونلی عموما برای سنگک و بربری مناسب می باشد ولی نوع دوار ان به علت صفحه کوچک و دواری که دارد برای پخت نان لواش و تافتون مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع فر پخت نان در برندهای مختلف ایرانی و خارجی در بازار ارائه شدهاند که خریدار با توجه به نیاز خود و نوع فعالیت مربوطه می تواند محصولی مناسب را تهیه کند.
تولید فر پخت نان دوار 1.5 متری
تولید فر پخت نان دوار ۱.۰ متری در سال های اخیر با افزایش چشمگیری همراه است. این محصول در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت این محصول با توجه به برند و کیفیت و همچنین مدل متفاوت می باشد. مدل های جدید به علت استفاده از فناوری های روز دنیا در تولید آن، از قیمت بیشتری برخوردار هستند.
دستگاه پخت نان دوار یک صفحه گرد متحرک دارد که به صورت دایره وار بر روی غلطک خاصی حرکت می نماید. در زیر و بالای صفحه مورد نظر حرارت قابل تنظیم ارائه می شود که برای پخت نان قرار داده شده است. عموما نان لواش باید در یک دور حرکت صفحه مزبور پخته شود پس تنظیم زمان حرکت یک دور این صفحه کاملا دستی بوده و بر عهده خریدار می باشد.
صفحه متحرک این محصول دارای عرض ۱.۵ متر می باشد که ظرفیت پخت سایزهای مختلف نان را می تواند برعهده بگیرد. صرفه جویی در زمان و مصرف انرژی برق و گاز بیشترین اهمیت را برای خریداران این محصول دارد.