و اطمینان داشته باشند که این خرید یک خرید کاملاً مطمئن و محصول خریداری شده از نظر کیفیت تضمین شده است.

فر دوار پخت نان به خاطر اینکه دارای صفحه‌ای گرده بوده و به صورت دورانی پخت نان را انجام می‌دهد به عنوان دستگاه دوار شناخته شده است. این دستگاه از گذشته نیز برای پخت نان استفاده می‌شد و هم اکنون با پیشرفت و به روزتر شدن به صورت صنعتی‌تر تولید می‌شود.

دستگاه پخت نان

پخت نان لواش یا دستگاه ۲۲۰ سانتی متری

نان لواش بسیار مورد توجه خانواده‌های ایرانی است. این نان از دیر باز به روش‌های مختلفی و در شهرهای مختلف پخته می‌شد. هم اکنون که دیگر در شهرها و روستاها به صورت گذشته پخت نان به صورت دستی انجام نمی‌شود، استفاده از دستگاه پخت نان ۲۲۰ سانتی متری برای پخت نان لواش مورد استفاده قرار گرفته است.

نان‌های صنعتی حجیم و نیمه حجیم، در ایران به شدت در حال رشد هستند و مشاغل زیادی را ایجاد کرده‌اند. با این حال همچنان نان‌های سنتی ایرانی مانند نان لواش، نان تافتون، نان بربری، نان سنگک و … پیشتاز بوده و مردم به استفاده از آن رغبت بیشتری دارند.

دستگاه پخت نان

دستگاه دو متر و بیست سانتی متری پخت نان

از اصلی‌ترین ویژگی‌هایی که دستگاه پخت نان ۲۲۰ سانتی متری دارد، استفاده از آن در تولید نان لواش است. شرکت ایران فر در تولیدات خود این دستگاه را نیز گنجانده است و سعی کرده تا با ایجاد امکانات جدید در این محصول، کمک به پخت با کیفیت نان نماید.

دستگاه دوار پرتابل پخت نان لواش در ابعاد “عرض ۲۲۰ سانتی متر، طول ۲۲۰ سانتی متر، ارتفاع ۲۱۰ سانتی متر” طراحی و تولید شده است. ذر ضمن برای اینکه دستگاه پخت نان بتواند در مصرف سوخت صرفه جویی کرده و هزینهٔ حداقلی را برای تولید کننده ایجاد کند از سیستم‌های بروز مثل سیستم اینورتر در ساخت استفاده شده است و همچنین بدنه دستگاه دوار به صورت پنج لایه بوده و از گالوانیزه، پشم شیشه پشم سنگ و دو لایهٔ بیرونی و داخلی استیل استفاده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *