خرید دستگاه پخت نان تافتون

در روز مقدار زیادی از مردم برای سیر کردن شکم خود از نان استفاده می‌کنند که نان ها دارای انواع مختلفی می باشند که در ایران رایج ترین آنها و پرمصرف ترین آنها نان های لواش و بربری و سنگک می‌باشند که جزو اصلی ترین نان های مورد استفاده مردم می باشد که در روز مورد استفاده قرار می گیرد و مقدار مصرف آن در روز بسیار بالا می باشد.

[box type=”info” align=”alignright” class=”” width=””]یک موضوع جالب که باید آن را بدانید این است که سرانه مصرف استاندارد نان جهان در هر سال برای هر فرد ۶۷ کیلوگرم می‌باشد که سرانه مصرف ایرانی ها در هر سال ۱۶۷ کیلو ۵۰۰ گرم می باشد که یکی از رکورد دار های جهان محسوب می‌شود.[/box]

طبق گزارش مرکز آمار کشور ایران در سال حدود ۱۰ هزار تن آن را تولید می‌نماید که ۲۰ درصد این محصول در سال در نوع دورریختنی می باشد که این موضوع باعث می‌شود تا مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور ضرر برساند اما با تولید دستگاه های درجه یک و با کیفیت بالا که نمونه‌ های آن را از شرکت ایران فر می توانید خریداری نمایید دستگاه های تولیدی این شرکت دارای کیفیت بالایی می باشند و پرتی مصرف سوخت و نان‌های خراب شده را به صفر رسانده است و دارای کیفیت درجه یک می باشد و سود تولید کننده را نیز در بلندمدت افزایش می‌دهد برای اطلاعات کامل از دستگاه های تونلی و دستگاه های دوار پخت نان با ما همراه باشید تا در ادامه آنها را توضیح خواهیم داد:

قیمت دستگاه پخت نان لواش در تبریز

خرید دستگاه پخت نان تافتون

انواع مختلف دستگاه تولید پخت نان

دستگاه های پخت نان در انواع مختلفی تولید می شوند که هر کدام از آنها دارای مزیت بخصوص و مربوط به خود می باشند برای مثال اگر شما تازه کار هستید و میخواهید تازگی نامه‌ای و یا کارگاه تولیدی پخت نان را راه اندازی کنید دستگاه دعوا نسبت به دستگاه تونلی برای شما مناسب تر است زیرا دستگاه دعوا از نظر مقدار مصرف گاز و برق مقرون به صرفه تر از دستگاه تونل می باشد و اگر بعد از ۲ یا ۳ سال خواستید که تولید خود را بالا ببرید می توانید دستگاه خود را تغییر دهید و یک دستگاه تونلی را جایگزین آن کنید ولی دستگاه تونلی نیز مانند دستگاه دوار می باشد و برای کارگاه های کوچک مناسب نمی باشد.

دستگاه پخت نان تافتون

اما از لحاظ سیستم های کاری دستگاه های تونلی بهتر است بگوییم تا دستگاه های تونلی نسبت به دستگاه های دوار دارای مزیت هایی مانند سیستم های کنترلی بسیار دقیق‌تر و سیستم های حرارتی به صورت کاملا غیر مستقیم می باشند که این موضوع در دستگاه دعوا به صورت حرارت مستقیم و سیستم کنترلی نیمه اتوماتیک می باشد.
از این رو پیشنهاد می‌شود تا کسانی که میخواهند کارگاه تولیدی نام راه اندازی کنند در هر ابعادی که مدنظر خود دارند قبل از خرید دستگاه مدنظرشان قبل از آن با مشاوران فنی مرطبات گرفته و دستگاه مورد نظر خود را بیان کنند تا قسمت پشتیبانی به صورت رایگان مشاورات تخصصی را در در اختیار آنها قرار دهد.

قیمت دستگاه پخت نان اصفهان

دستگاه پخت نان تافتون

مزایای دستگاه های پخت نان

اما در قسمت آخر در مورد هر دو دستگاه پخت نان صحبت خواهیم کرد در مورد انواع آنها خواهیم گفت که دستگاه‌ های دوار و دستگاه تونلی در چند مدل ساخته می شوند و انواع آن ها بدرد چه نانی میخورد.
از دستگاه دوار شروع میکنیم که برای کسانی که میخواهند برای شروع کار دست نانوایی راه اندازی کنند دستگاه دوار پیشنهاد اول ما می باشد که در موارد به خصوص در بعضی از موارد دستگاه های تونلی نیز پیشنهاد می شود.
دستگاه های دوار در ۴ مدل ۲ متر و ۲۰ سانتی دو مترونیم ۳ متری و سونی متری ساخته می‌شود که در نوع صنعتی این چهار دستگاه دستگاه های برتر دوا می باشند که برای تولیدات و کارگاه‌ های نانوایی مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه پخت نان تافتون

دستگاه دوار ۲ مترو ۲۰ سانتی متری مناسب به کارگاه های پخت نان مسطح مانند تافتون و لواش هستند و همچنین دستگاه دوار دو نیم متری برای پخت نان های بربری و نان سنگک میباشد که دستگاه‌ های سه متر و سه و نیم متر نیز به همین صورت می باشد و برای تولید هر چه بیشتر نان‌های حجیم تا دستگاه سه و نیم متر وجود دارد که شما می توانید از آن ها استفاده نمایید.
دستگاه های تونلی نیز در دو نوع چهار و نیم متر و شیش و نیم ساخته می‌شود که برای پخت نان های مختلف تنها این دو دستگاه برای کارگاه های کوچک میباشد و دستگاه‌ های هشت و نیم متر به بزرگتر برای تولیدات کارخانه ای نیز وجود دارد.

دستگاه پخت نان تافتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *