دستگاه فر صنعتی نان پزی، برای پخت انواع نان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فرها برای پخت آسانتر نان و همچنین با توجه به جنس و کیفیت تهیه شده ی مواد در فر، می تواند به کیفیت بهتر  نان کمک کند.

اصفهان به نوبه‌ی خود یکی از شهرهای سازنده‌ی دستگاه‌های قنادی و نان پزی به شمار می‌رود که دارای محصولات متنوعی است. خریداران می توانند از شهر اصفهان به عنوان یک مرکز خرید اقدام به تهیه تجهیزات مورد نیاز خود کنند.

دستگاه فر صنعتی نان پزی

دستگاه های پخت نان، جایگزین روش های سنتی است که به صورت تخته ای نان بر روی آن ها پخت می شد. هم اکنون تمام نانوایی ها برای تولید نان، از دستگاه های صنعتی استفاده می کنند. این دستگاه ها انواع مختلفی دارد که هر کدام با توجه به نوع و جنس خود برای پخت نان های مختلف به کار می روند.

انواع دستگاه های صنعتی نان پزی

دستگاه های نان پزی صنعتی به دو نوع تقسیم بندی می شوند که هر کدام دارای ویژگی های منحصر به خود است .

در این قسمت به معرفی این دو نوع دستگاه می پردازیم تا شما را با آن ها آشنا کنیم.
دستگاه نان پزی صنعتی دوار: دستگاه دوار، برای تهیه ی انواع نان های سنتی استفاده می شود.( نان لواش، نان تافتون، نان بربری، نان سنگک، نان محلی)
– دستگاه نان پزی صنعتی تونلی: این نوع از دستگاه ها که به دو صورت تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم بندی می شود. که هر کدام از انواع آن در پخت نان های مسطح و حجیم و نیمه حجیم مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه فر صنعتی نان پزی

 

دستگاه فر صنعتی نان پزی تونلی

دستگاه های نان پزی مدل تونلی، در بین نانوایی ها و تولید کنندگان نان استقبال بالای شده است. این نوع دستگاه ها دارای دو نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستند.
دستگاه های تونلی تمام اتوماتیک برای پخت نان های مسطح قابل استفاده است . نان های مسطح به نان های لواش سنگک و تافتون گفته می شود. دستگاه های نیمه صنعتی نیز برای تهیه ی نان های حجیم و نیمه حجیم مانند نان بربری کاربرد دارد.

دستگاه فر صنعتی نان پزی

دستگاه های تونلی در دو سایز شش و نیم متری و چهار و نیم متری تولید شده اند. تفاوتی که بین این دو در یک و نیم متر وجود دارد به دلیل داشتن سیستم و دستگاه بخار در دستگاه های شش و نیم متری است که این سیستم در چهار و نیم متری موجود نیست.

مشخصات فنی برای دستگاه فر صنعتی تونلی

دستگاه های نان پز تونلی دارای مشخصات فنی زیر می باشند:
– حرارت به صورت غیر مستقیم برای پخت نان ایجاد می شود.
– دستگاه، دارای فرش می باشدکه جنس آن از گالوانیزه و چدن است.

دستگاه فر صنعتی نان پزی

 

هر کدام از انواع آن مختص به پخت یک نان مخصوص می باشد که باید در هنگام خرید به آن دقت کرد.

–  بدنه دستگاه از استیل تهیه شده است.

–  در ساخت دستگاه تونلی از سیستم این ورتر، پی ال سی و سیستم خاموش کننده و روشن کننده نیز استفاده شده است.

مشخصات دستگاه فر صنعتی پخت نان دواری

دستگاه صنعتی دواری برای پخت نان به چهار نوع تقسیم می شود که تقسیم بندی آن ها به صورت یک متر و نود سانتی، دو متر و بیست سانتی، دو متر و نیم و همچنین سه متری می باشد.

دستگاه فر صنعتی نان پزی

از این نوع دستگاه در تهیه نان های سنتی مثل تافتون، لواش، بربری، نان محلی وسنگک استفاده می شود.
جنسی که در زیر این دستگاه استفاده شده است از چدن بوده و دارای دو مشعل است.
بدنه ی این دستگاه ها از ۵ لایه تشکیل شده است که لایه ی اول آن پشم سنگ، لایه دوم از پشم شیشه، لایه سوم گالوانیزه و دو لایه ی استیل ساخته شده است.
ارتفاع این دستگاه به دو متر و ده سانتی متر می رسد. لازم به ذکر است ابعادی که برای این دستگاه بیان می شود به صورت قطری حساب می شود، چرا که این دستگاه به صورت دایره ای است.

دستگاه فر صنعتی نان پزی

در دستگاه های دوار، برای پخت نان سنگک از دو ورودی استفاده می شود. که از ورودی اول خمیر را به درون تنور وارد می کنند و از ورودی دوم نان پخته شده را خارج می کنند.  اما برای نان های دیگر فقط به صورت یک ورودی کار خود را انجام می دهد. چرا که به صورت تک ورودی بوده و جلو باز می باشند.

در ضمن در دستگاه های دوار از سیستم این ورتر، سیستم خاموش کننده و روشن کننده نیز استفاده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *