دستگاه صنعتی پخت نان، در شرایط کنونی که استفاده از انواع نان در زندگی انسان ها نقش مهمی ایفا می کند کاربرد زیادی دارد. دستگاه صنعتی که برای پخت نان مورد استفاده قرار می گیرد باید دارای ویژگی های منحصر به فردی باشد چرا که این دستگاه با سلامتی انسان رابطه ی مستقیم دارد.
برای پخت انواع نان استفاده کردن از دستگاه های صنعتی با کیفیت جز اصول اصلی به حساب می آید. برای اینکه یک نان با کیفیت به دست مصرف کننده برسد باید از دستگاه هایی استفاده کرد که در تولید آن ها دقت لازم شده باشد و از نظر کیفیت محصول و همچنین از نظر بهداشتی مورد قبول وزارت بهداشت باشد.
دستگاه صنعتی مورد استفاده در این صنعت را از شرکت ها و فروشگاه هایی باید خریداری کرد که مورد اعتماد بوده و کیفیت محصولات آن مورد تایید باشد. شرکت های مختلفی در ایران توانسته اند با فعالیت خود این ویژگی را از آن خود کنند.
با افزایش استفاده از دستگاه های صنعتی پخت نان، شرکت های معتبری در داخل کشور نیز اقدام به طراحی و تولید این محصول با استاندارد جهانی کرده اند تا بتواند به مصرف کننده کمک کند محصولی با کیفیت تهیه کرده و قیمت تمام شده ی محصول برای خریدار به صرفه باشد و هم اینکه واردات کمتری در مورد این محصول صورت بگیرد. حتی می تواند کمک زیادی در به کار گیری نیروی انسانی و کم شدن امار بیکاری در داخل کشور می شود.
چگونگی کار کرد دستگاه های پخت نان
دستگاه های پخت نان هم اکنون در دو نوع دوار و تونلی تولید می شوند که با استفاده از تکنولوژی به روز شده اند. این دستگاه ها با توجه به نیاز جامعه و نان های مختلفی که مورد نیاز است استفاده می شود. قبل از اینکه دستگاه های تونلی و دوار پرتابل وارد بازار شود استفاده از دستگاه صنعتی دوار معمولی در تهیه ی نان رایج بوده است.
بعد از اینکه تکنولوژی باعث پیشرفت در تولید و بروز رسانی محصولات شد دستگاه های صنعتی تونلی و دوار پرتابل جایگزین دوار معمولی شد. هر کدام از این دستگاه ها برای خود ویژگی هایی دارند که می تواند به عنوان یک امتیاز از آن یاد کرد.
روش پخت در این دو نوع دستگاه با یکدیگر متفاوت است. به همین خاطر استفاده از آن ها نیز هر کدام نیازمند به تجربه و آموزش جداگانه می باشد. اگر کسی توانایی کار با دستگاه دوار را داشته باشد نمی تواند بدون آموزش دیدن به استفاده از دستگاه های تونلی بپردازد.
در دستگاه دوار برای پخت نان سنگک و نان بربری از دستگاه دو و نیم متری و سه متری استفاده می شود. در ضمن باید به این نکته اشاره کرد که دستگاه پخت نان سنگک دوار دارای دو محل برای ورود و خروج نان می باشد.
یکی دیگر از ویژگی هایی که می تواند این دو دستگاه را از یکدیگر متمایز کند توانایی پخت نان های حجیم و نیمه حجیم با دستگاه تونلی است که دستگاه دوار قابلیت پخت نان های حجیم و نیمه حجیم به جز بربری را ندارد.
در هر صورت برای استفاده از این دستگاه ها و طریقه ی پخت نان به وسیله ی آن ها نیاز است که دوره های آموزشی برای نانوا ها و افرادی که قصد دارند وارد این حرفه شوند انجام داد.
از چه تولید کنندگانی دستگاه های صنعتی پخت نان را می توان تهیه کرد؟
برای اینکه این دستگاه ها به دست مصرف کنندگان برسد باید از مراکزی که مورد اعتماد و معتبر هستند اقدام به خرید کرد. این فروشگاه ها جز مراکز اصلی برای خرید و فروش دستگاه های صنعتی می باشند.
لازم به ذکر است که، قبل از انجام خرید، باید به دنبال کسب اطلاعات در مورد محصولات صنعتی مورد نیاز و همچنین شرکت های تولید کننده باشید تا بتوانید یک شرکت مورد اعتماد و معتبر پیدا کنید.
شرکت ایران فر به عنوان یک شرکت تولید کننده محصولات مورد نظرمصرف کننده توانایی جلب اعتماد آن ها را دارد. این اعتماد به پاس داشتن محصولاتی با کیفیت و با قیمت مناسب می باشد. شرکت ایران فر هم اکنون برای رفاه حال مشتریان خود با کمک گرفتن از سایت و اینترنت توانسته است فروشگاه مجازی راه اندازی کند تا مصرف کنندگان به راحتی به محصولات مورد نظر دسترسی داشته باشندو از قیمت ها اطلاع پیدا کنند.