تولید ماشین آلات پخت نان. هر ماده غذایی دارای ارزش و میزان انرژی خاصی است که از طریق راه های مختلف وارد بدن ما می شود ولی انسان ها ترجیح می دهند که مواد غذایی را بخورند تا همز مان هم لذت مزه ی خوشمزه آن را بچشند و هم انرژی مورد نیاز بدنشان تامین شود .
بعضی از ماده های غذایی هستند که افراد باید از آن ها استفاده کنند تا سلامتی شان به خطر نیفتد و خوردن آن ها به نوعی اجباری است و هیچ انسانی از خوردن آن ها دست نمی کشد موادی مانند :
- نان
- گوشت
- سبزیجات
- میوه ها
البته یکی از مهمترین این مواد غذایی نان ها هستند که تمامی علما و پزشکان بزرگ از قدیم تا به الان به خوردن ان توصیه می کنند زیرا دارای نیرویی است که به خوبی می تواند قدرت مورد نیاز بدن افراد را تامین کند جدا از آن راحت تر و ارزان تر از مواد دیگر می توان آن را تهیه کرد با این حال که دارای فواید بسیار بیشتری نسبت به سایر است .
امروزه برای پخت این نان های خوشمزه و مهم دستگاه هایی وارد بازار شده است که می تواند مقدار نان مورد نیاز انسان ها را به راحتی تامین کند .
تولید کنندگان دستگاه پخت نان در چه انواعی این ماشین آلات را تولید می کنند ؟
تولید ماشین آلات پخت نان:
دستگاه ها و ماشین الات پخت نان بسیار متنوع می باشند همان گونه که اطلاع دارید نان ها نیز انواع گوناگونی دارند که در این روز ها مردم از آنان استفاده می کنند پس برای پخت هر کدام از این نان ها دستگاه های مخصوصی ساخته شده است . در نتیجه متناسب با میزان تنوع نان ها دستگاه ها نیز متنوع می شوند .
اما پر مصرف ترین نان همان نان های ساده ای است که در تمامی نانوایی ها پیدا می شود و غالبا مردم از آن ها استفاده می کنند نان هایی مثل :
- سنگک
- لواش
- تافتون
- بربری
برای پخت این نان ها از دو مدل دستگاه پخت نان استفاده می شود که عبارتند از :
- دستگاه تونلی پخت نان
- دستگاه دوار و یا گردان پخت نان
برای پخت نان چگونه از دستگاه تونلی استفاده می شود ؟
تولید ماشین آلات پخت نان:
دستگاه تونلی از پر مصرف ترین انواع این دستگاه ها است که دارای دو نوع می باشد و این دو نوع به نام های چهار و نیم متری و شش و نیم متری معروف هستند و تقریبا متشابه به یکدیگر ساخته می شوند .
دستگاه های چهار و نیم متری و شش و نیم متری در دو مدل و دو حالت طراحی و تولید می شوند :
- نیمه اتوماتیک
- تمام اتوماتیک
مدل شش و نیم متری بیشتر تمام اتوکاتیک می باشد ولی نوع چهار و نیم متری اکثرا در مدل نیمه اتومات می باشد البته باید این نکته را اضافه کرد که دو دستگاه هر دو حالت را دارند اما بیشتر در مدل هایی که گفته شد ساخته می شوند .
دیگر مشخصات این دستگاه ها می توان به حرارت غیر مستقیم آن ها اشاره کرد که این حرارت باعث می شود تا خمیر ها به طور کامل پخت شوند و سوختگی و یا خام ماندن در آن ها به جای نماند .
دستگاه شش و نیم متری دارای یک مشعل است ولی برعکس آن دستگاه چهار و نیم متری است که با دو مشعل کار می کند همچنین این دستگاه ها دارای سیستم پی ال سی و اینورتر نیز می باشند .
در باره دستگاه شش و نیم متری یک امکانات دیگر نیز وجود دارد که مدل چهار و نیم متری آن را در خود ندارد و ان امکان سیستم بخار می باشد .
از دستگاه دوار ماشین آلات پخت نان چه استفاده ای می شود ؟
تولید ماشین آلات پخت نان:
مدل دوار این دستگاه در تمامی نانوایی ها یافت می شود و دارای چهار مدل می باشد همچنین با استفاده از دو مشعل کار می کند و نیز دارای سنگ هایی از جنس چودن می باشد و بدنه آن از پنج لایه ساخته شده است .
دستگاه دوار در چه مدلی به بازار ارائه می شود ؟
دستگاه های دوار همان طور که گفته شد چهار نوع دارد که این انواع باعث می شود سطح کیفیت دستگاه و نان هایی که تولید می کند بسیار بالا تر برود . این تنوع به دستگاه ها سطح خرید بیشتری می بخشد و باعث می شود طراحان بتوانند ایرادات مدل های قبلی را برطرف کرده و دستگاه هایی بهتر و پیشرفته تر به بازار بفرستند . چهار اندازه این دستگاه و یا همان چهار نوع به این شرح هستند :
- دستگاه دوار سه متری
- دستگاه دو متر و پنجاه سانتی متری
- دستگاه یک متر و پنجاه سانتی متری
- دستگاه دو متر و بیست سانتی متر
این اندازه هایی که در اختیار شما قرار می گیرد در رابطه با قطر های دستگاه هستند زیرا دستگاه گردان حالت دایره ای دارند.

طراحان دستگاه دوار بدنه ی آن را از چند بخش درست می شود ؟
دستگاه های دوار و گردان بدنه ای بسیار مقاوم و مستحکم دارند زیرا بدنه آن از پنج لایه درست می شود . این پنج لایه هر کدام با ویژه گی هایی که دارند باعث می شوند طول عمر دستگاه افزایش پیدا کند .
این پنج لایه با کیفیت عبارتند از :
- لایه استیل نسوز : این لایه باعث می شود که نان ها سوخته نشوند و جلوی حرارت زیاد را می گیرد .
- لایه گالوانیزه :لایه گالوانیزه نوعی ورقه نازک آهن است که مقاومت بالایی دارد و دارای ترکیباتی است که به هیچ عنوان زنگ نمی زند بدنه ی دستگاه را سالم تر نگه می دارد .
- لایه استیل : لایه استیل باعث می شود که از پوسیدگی بدنه جلوگیری شود و از ضربات سنگین در امان بماند .
- لایه پشم سنگ
- لایه پشم شیشه
چه نوع سنگی در قسمت کف دستگاه نانوایی دوار موچود است ؟
دستگاه های دوار دارای سنگ های ریز و درشتی هستند که در کف دستگاه قرار دارد و در زیر نان ها قرار می گیرند . این سنگ ها به پخت بهتر و خوش مزه گی آن ها بسیار کمک می کنند .
جنس آن ها از سنگ چودن است که این سنگ ها می توانند گرما را در خودشان نگه دارند و از مصرف زیاد گاز جلوگیری کنند .