آچه در این مقاله میخوانیم ....
کسانی که مشکل معدهای دارند شامل کسانی که از بیماریهای با منشأ سودایی و یا بلغمی و رفلاکس معده درگیر هستند استفاده از نانهای سبوسدار برای این افراد بسیار مناسب است و میتوانند از این محصولات استفاده کنند زیرا سبوس در معده سریعتر تجزیه شده و برای هضم بهتر نان سبوس کمک میکند تا این عمل انجام بگیرد.
نانهای سبوسدار در انواع مختلفی تولید میشوند که در سه رده حجیم نیمه حجیم و مسطح میباشند که برای تولید آنها میتوانید از دستگاههای صنعتی تولیدی شرکت ایران فر استفاده نمایید.
مزایای نان سنگک چیست؟
خب همانطور که میدانید نان سنگک در دوره سالهای ۹۷ و ۹۸ جزو بهترین نانهای صنعتی تولیدی در کارگاهها میباشد که جزو سالمترین نانهای سال شناختهشدهاند این محصولات از قدیمالایام با دستگاههای تنورهای گلی و بهصورت ثابت تولید میشدند که امروزه با پیشرفت این دستگاهها تولید این محصولات با دستگاههای کاملاً مکانیزه و خودکار در شرکت ایران فر تولید میشود انجام میگیرد.
دستگاههای تولیدی این نانها بهصورت تمامخودکار و کاملاً مکانیزه برای تولید نان سنگک طراحیشدهاند که بهوسیله حرارت غیرمستقیم که حتی کربنهای آتش را هم از دستگاه دور میسازد تولید میشود.
مواد اولیه برای تولید نان
در کل نانها به چه صورت تولید میشود؟
نانها ترکیبی از مواد اولیه مانند آرد و آب و نمک میباشند که با ترکیب آنها و قرار دادن آن بر روی حرارت نان به دست میآید که در نوحههای مختلفی تولید میشود که سه نوع این نان را بهصورت حجیم و نیمه حجیم و مسطح تقسیمبندی میکنند.
نان لواش و تافتون جزو نانهای مسطح محسوب میشود که بهصورت یکلایه نازک تولید میشوند و دارای حجم و وزن بسیار کمی هستند که وزن این نانها میانگین بین ۱۰۰ الی ۵۰۰ گرم می باشد.
نانهای نیمه حجیم نانهایی می باشد که دارای حجم یک کیلوگرم هستند و قطر آنها کمی از نانهای مصدق بزرگتر است برای اشاره و نمونه هایی از نانهای نیمه حجیم میتوان به نان بربری و نان سنگک اشاره نمود.
نانهای حجیم به نانهایی گفته میشود که ضخامت آنها بیشتر از ۵ سانتی متر باشد و فرایند تخمیر آنها بهصورت کامل در اتاق تخمیر انجام بگیرد.
انواع دستگاه مخصوص پخت نان
تولید این نانها با دستگاههای مختلفی می باشد و تقسیمبندی این دستگاهها بهصورتی است که برای تولید نانهای نیمه حجیم و مسطح می توان از دستگاههای دوار و تونلی پخت نان که بهصورت نیمه خودکار و خودکار طراحی میشوند استفاده نمود ولی برای استفاده و تولید نانهای حجیم باید از دستگاههای تونلی نیمه خودکار دستگاههای طبقه ای و دستگاههای گردان گاری دار استفاده نمود که فاصله طبقه با طبقه دیگر زیاد و استاندارد باشد.
یک نکته مهمی که در تولید این آنها باید به آن توجه نمود این است که دستگاههای خریداری کنیم که دارای کیفیت بالایی باشد و بتواند تولید نانها را با بهترین کیفیت انجام دهد و این موضوع نیاز به این دارد تا شما دستگاههای تمامخودکار و یا نیمه خودکار خریداری کنید که دارای ضمانت و خدمات پس از فروش باشند و این اطمینان از طرف شرکت سازنده دستگاه ها به شما حاصل شود شرکت ایران فر تولید کننده دستگاههای صنعتی قنادی و نانوایی برای مشتریان خود ضمانت دو ساله دستگاهها و خدمات پس از فروش ۱۰ ساله را قرار داده است و اطمینانی کامل را برای مشتریان رقم زده است تا با رضایت ای صد در صد دستگاههای خود را خریداری کنند.
آموزش تولید نان سنتی و مرغوب
ابتدا آب و نمک را با هم میکس کرده و آرد را به آن ها اضافه می نماید. میزان افزودن آرد و مقدار آب و نمک بستگی به مقدار تولید نان و اندازه تولید آن می باشد که نسبت آرد به آب را باید یک دوم محسوب نمایید.
بعد از مخلوط کردن این محصولات بهصورت یکنواخت آن را در جایگاهی قرار داده و با پارچه بر روی آن را می پوشانیم.
بعد ازآنتراکت ۱۵ دقیقه ای خمیر آماده حالت گرفتن است.
بعد از حالت دادن خمیر در مراحل مختلف که برای نانهای مختلف متفاوت است آن را در مخزن پخت قرار میدهیم و آن را میپزیم.