آموزش پخت نان تست یکی از پرطرفدارترین آموزش های موجود در فضای مجزای است. افرادی که قصد دارند در خانه و با کمک فرهای خانگی نان خود را تهیه کنند می توانند از این روش های مختلفی کمک بگیرند. همان گونه که می دانید نان تست طرفداران زیادی دارد. به همین خاطر در این مقاله سعی کرده ایم تا ساده ترین روش تهیه این نان پرطرفدار را برای شما بیان کنیم.
اگر شما نیز در خانه از فرهای خانگی ایران فر استفاده می کنید می توانید به راحتی این نوع نان را تهیه کنید. برای استفاده و تهیه یک نان خوشمزه و ساده تا پایان مقاله ما را همراهی نمایید.

مواد لازم برای پخت نان تست
قبل از اینکه وارد آموزش پخت نان تست شویم باید برای آماده سازی مواد اولیه اقدام کنیم. این مواد اولیه برای تعداد کمی تهیه دیده شده است. شما می توانید برای افراد بیشتر مواد را افزوده و یا در طی چند مرحله نان های مورد نیاز خود را تهیه کنید. لازم است بدانید که حتما از مواد اولیه تازه استفاده نمایید.
مواد لازمی که برای تهیه یک نان تست خوشمزه و ساده نیاز است عبارت اند از:
- آب گرم مورد نیاز سه چهارم پیمانه
- نمک یک قاشق مرباخوری
- آرد سفید سه پیمانه
- روغن قنادی یک قاشق غذاخوری
- مخمر خمیر یک و یک دوم قاشق مربا خوری
- شکر یک و یک دوم قاشق غذاخوری
- شیر یک دوم پیمانه

وقتی که تمام مواد اولیه را با توجه به اندازه های داده شده تهیه کرده اید هم اکنون نوبت آن رسیده است تا با ما در ادامه مسیر همراه باشید.
طرز تهیه و آماده سازی مواد اولیه
وقتی که شما مواد اولیه را آماده کردید هم اکنون نیاز است تا آن ها را به ترتیب زیر با یکدیگر مخلوط کنید. برای آموزش و پخت نان تست با ما همراه باشید.
- مخمر را درون یک کاسه به همراه آب گرم بریزد. محلول را هم زده تا مخمر فعال شود و حباب هایی بر روی آب ظاهر گردد.
- نمک، شکر، روغن و شیر را که در اندازه های گفته شده آماده کرده اید هم اکنون به مواد اضافه نمایید. تمام این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا هم زده شوند.
- آرد را باید در دو مرحله به مواد آماده شده اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن آرد مواد را به خوبی هم بزنید تا با هم به خوبی مخلوط شوند.
نکته: در صورت شل بودن آرد شما می توانید کم کم آرد بیشتری به خمیر اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.

- در ادامه مسیر باید خمیر را روی تخته پهن کنید و به خوبی ورز دهید تا به دست نچسبد. همچنین درون یک کاسه کمی روغن بریزید. خمیر را کاملا درون کاسه بچرخانید تا تمام قسمت های خمیر روغنی شود.
- در این مرحله باید روی خمیر پوشانده شده و در جای گرمی قرار دهید. به مدت یک ساعت خمیر باید در این شرایط قرار داده شود.
- بعد از این مرحله خمیر را ورز دهید تا هوای درون خمیر بیرون بیاید. در ضمن شما باید مجددا خمیر را روی تخته پهن کرده و ورز دهید. در این مرحله فر را در دمای ۱۹۰ درجه قرار داده و روشن کنید.
- خمیر ورز داده شده باید به مدت ۳۰ دقیقه استراحت داده شود. بعد از این زمان بر روی خمیر سه خط ایجاد کنید. سپس درون فر قرار داده تا زمانی که روی خمیر طلایی رنگ شود.
- بعد از ۴۵ دقیقه نان تست شما آماده است. می توانید آن را از فر بیرون آورده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.